Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 10 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 10 octombrie

Cojocaru Cristian / 10.10.2021, 13:40

Cursa de la Asia Express continuă, concurenții încercând să facă față probelor care îi pune de multe ori în dificultate. Vizionează emisiunea Asia Express live stream online sau pe postul de televiziune Antena 1 pentru a vedea cum se descurcă echipele în noua ediție.

Cum poți viziona Asia Express live stream online

Cea de-a patra etapă care are loc pe Drumul Împăraților va începe duminică, 10 octombrie 2021 la orele 20:00 pe postul de televiziune Antena 1. În cadrul acestei ediții vei putea observa o cursă strânsă pentru a câștiga prima imunitate. Astfel, fiecare zi care curge în cadrul competiției Asia Express reprezintă atât un exercițiu de voință cât și de putere psihică.

Miza imunității este de a lăsa concurenții câștigători să se bucure de câteva zile în regim de turiști, astfel că vedetele care participă în cadrul competiției vor împinge limitele pentru a se clasa pe primul loc. În emisunea care urmează să înceapă, vei observa că înainte ca Irina Fodor să anunțe clasamentul, va avea loc un moment special, astfel că vedetele vor rămâne fără cuvinte. Adriana Trandafir va exclama la un moment dat:  ”Eu am înțepenit!”.

Connect-R a pus la cale un plan de a-și suprinde colega din show, Lidia Buble, având în vedere că este ziua de naștere a amândurora, acesta afirmând că ”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”.  Momentul inedit se va lăsa și cu lacrimi, iar telespectatorii pot vedea în cadrul show-lui care este întreaga poveste, după ce Lidia Buble a spus: ”Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”.

Această săptămână reprezintă continuarea drumului către partea spirituală a Islamului de către concurenți. Pe lângă acest lucru, vedetele vor integra și părți filosofice și artistice de-a lungul competiției. Într-una dintre probe, ei vor fi nevoiți să reproducă o expresie scrisă cu caractere arabe, într-un desen.

asia express online
Connect-R va pregati o surpriza pentru Lidia Buble

Schimbări în cadrul regulamentului

Acesta va fi momentul când vor afla semnificația acelei expresii în limba turcă. Partea mai puțin plăcută va fi aceea în care Irina Fodor va schimba regulile, iar concurenții nu vor mai avea acces la telefoanele localnicilor pentru a obține informații, astfel că misiunea va părea și mai grea.

”Eu cred că de acum încolo va fi din ce în ce mai greu, pentru că toți au început să devină din ce în ce mai competitivi. Râd ei, dar nu mai este râsul lor”, e de părere Cuza.

Traseul de pe Drumul Împăraților îi va duce pe concurenți în cea de-a patra ediție în Cappadocia, fiind unul dintre cele mai spectaculoase destinații turistice de pe întreg mapamondul. Pentru că locul este unul renumit pentru plimbările cu balonul cu aer cald, vedetele vor avea parte de o astfel de experiență, însă încadrată în cursă și nicidecum ca și turiști.

Află cum se vor descurca vedetele în cadrul noilor provocări și care vor fi echipele care vor reuși să obțină pașaportul de trecere către următoarea etapă. Nu rata emisiunea care va fi difuzată la Antena 1, duminică seara începând cu orele 20:00, ediție pe care o poți urmări și online, live streaming pe antenaplay.ro.