Home » Life & Style » Zodii cu ghinion în dragoste în 2021 – nativi care vor avea probleme sentimentale

Zodii cu ghinion în dragoste în 2021 – nativi care vor avea probleme sentimentale

Nechifor Ioana / 30.12.2020, 17:01
Zodii cu ghinion în dragoste în 2021 – nativi care vor avea probleme sentimentale

Tânjim după o relație de dragoste ca în poveștile frumoase, dar puțin ajung să o aibă. Cel puțin asta reiese de pe urma previziunilor astrale realizate pentru noul an. Ce zodii au ghinion în dragoste în 2021 și se confruntă cu probleme sentimentale, puteți afla în materialul următor! Norocul le surâde pe alte planuri, însă pe cel sentimental se anunță tot felul de provocări și discuții aprinse pentru acești nativi.

Zodii cu ghinion în dragoste în 2021. Ce nativi se află pe listă

2021 nu este anul lor în iubire. Aceste zodii pot fi numite zodii cu ghinion în dragoste în 2021.

Pot avea succes în alte domenii ale vieții, dar pe cel sentimental se pot împiedica de diverse situații care le cere să ia o decizie în privința relației amoroase. Acolo unde lucrurile nu funcționează, nu mai există amânări, iar despărțirea este inevitabilă.

Este un an în care nativii din zodiile Berbec, Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Pești trebuie să lupte pentru a-și salva relația, acolo unde este cazul, trecând peste dificultățile apărute, și să pună punct acolo unde nu este fericire, încredere deplină și iubire.

Ghinion în dragoste_horoscop 2021
Ghinion în dragoste

Horoscop dragoste 2021 Berbec

Nativii Berbec nu par să exceleze deloc pe plan amoros în 2021. Noul an începe cu tenisiuni pentru cei născuți în acest semn zodiacal. Lucrurile nerezolvate din trecut revin în viața nativilor pentru a-i determina să-și încheie socotelile acolo unde nu s-a tras linie.

Cei care sunt singuri ar trebui să aibă mare grijă la persoanele din jur. Nu toți merită încrederea și atenția lor. Aspecte mai bune în dragoste pot fi pentru nativii Berbec care se află într-o relație și care pot avansa lucrurile spre căsătorie.

Horoscop dragoste 2021 Taur

Nativii Taur se regăsesc pe lista nativilor cu probleme sentinmentale în anul 2021. Nu sunt neapărat ghinioniști, însă este bine să știe de la început că în noul an au de lucrat pe partea sentimentală pentru a-și menține relația sau chiar pentru a începe o nouă relație. 2021 este un an al schimbărilor pentru Tauri.

Conform previziunilor astrale prezentate de site-ul elle.ro, acești nativi trebuie să lucreze la capitolul lucreze. Fie că este vorba despre încrederea în partenerul din cuplu, fie în viitorul partener cu care pot forma o relație, aceștia trebuie să își deschidă sufletul și să realizeze că așa cum ei își doresc să primească încredere, așa este normal să și ofere.

Tensiuni mai mari pe plan sentimental în viața Taurilor sunt anunțate începând cu luna martie. De aceea este esențial ca acești nativi să își măsoare cuvintele, să își controleze emoțiile pentru a nu acționa impulsiv. În caz contrar, își pot lua adio de la relația pe care o au.

Horoscop dragoste 2021 Rac

Anul 2021 îi va schimba radical pe nativii zodiei Rac. Aceștia vor ieși din zona lor de confort și vor experimenta diferite situații, care îi vor face să treacă prin diferite trăiri. Se pot simți anxioși, confuzi, dar toate aceste lucruri sunt necesare pentru a ajunge să își cunoască lecția și să își atingă obiectivele propuse.

Pe plan amoros, nu e lapte și miere. Pot trece prin diverse provocări dificile, pe care trebuie să le rezolve împreună cu partenerul de cuplu. Rămâne de văzut dacă vor rezolva problemele care apar și dacă merg în continuare pe același drum sau dacă decid să pună punct relației lor.

Un an care îi va schimba complet pe Raci.

Horoscop dragoste 2021. Zodii cu ghinion
Zodii cu ghinion în dragoste

Horoscop dragoste 2021 Fecioară

În noul an, nativii Fecioară sunt mai mult interesați de carieră și viața socială. Dorința lor de a dobândi cât mai multe cunoștințe în domeniul în care activează îi pot face să-și neglijeze partenerul
de cuplu. Prin prisma lipsei de atenție, se pot ivi discuții puternice între cei doi îndrăgostiți, iar relația lor să treacă printr-o serie de conflicte.

Important este să păstreze un echilibru. Să își facă timp pentru ceea ce vor să facă pe partea profesională, dar să se ocupe și de cea sentimentală. Comunicarea este soluția care îi poate ajuta pe nativii Fecioară să rezolve discuțiile din plan amoros. Nu strică nici să apeleze la mici trucuri pentru a-și îmbunătăți viața de cuplu.

Horoscop dragoste 2021 Scorpion

Spre deosebire de anul 2020, 2021 aduce îmbunătățiri pe plan sentimental pentru cei născuți în zodia Scorpion. Cu toate astea însă începutul noului an nu se anunță a fi deloc ușor din acest punct de vedere pentru nativii Scorpion.

Se anunță urcuși și coborâșuri pe partea amoroasă, care le va pune la încercare relația. Depinde în mare parte de ei modul în care vor ajunge lucrurile să funcționeze și cum se va rezolva această situație. Este indicat să rezolve neînțelegerile atunci când apar, să vorbească deschis despre ceea ce îi deranjează, să își construiască relația pe încredere reciprocă.

De altfel, important este ca acești nativi să acorde atenție persoanei de lângă ei și să ofere înțelegere pentru nevoile acesteia.

Horoscop dragoste 2021 Săgetător

Primele luni ale anului 2021 îi fac pe nativii Săgetători să treacă prin situații confuze cu privire la relația pe care o au. Pot exista discuții puternice care ajung la certuri, conflicte. Astfel de situații le poate da viața sentimentală peste cap. Se anunță o perioadă agitată din acest punct de vedere în prima parte a noului an.

Important este ca acești nativi să știe cum să gestioneze situația, discuțiile. Există riscul ca relația să ajungă la despărțire. Pentru Săgetătorii, care sunt singuri, veștile sunt mult mai bune. Aceștia au posibilitatea să își întâlnească marea iubire în 2021.

Horoscop dragoste 2021 Pești

2021 este un an productiv din punct de vedere financiar, profesional, dar și al educației pentru nativii Pești. Sentimental însă este un an al deciziilor importante, al deciziilor care nu mai pot fi amânate.

Cei care sunt implicați în relații nefericite vor ajunge într-un pas în care vor decide că despărțirea este soluția cea mai bună pentru ei. Dacă simt că sunt într-o legătură cu o persoană nepotrivită pentru ei, nu vor mai amâna decizia de a se separa.

Aspecte pe plan sentimental se anunță mult mai bune pentru nativii Pești care sunt în căutarea dragostei. Cei singuri au șansa de a-și întâlni iubirea visată, scrie elle.ro. Cei care trăiesc o poveste frumoasă de dragoste pot să treacă la următorul nivel al relației lor, fiind posibil ca în intervalul martie-iunie 2021 aceste relații să se concretizeze într-o căsătorie.

Acestea sunt previziuni generale, lucrurile devin mai clare în momentul în care se face o astrogramă personalizată pe baza datei și orei de naștere a persoanei respective.