Home » Politică » Meghan Markle, la prezidențiale SUA 2024? Ce are de gând să facă Donald Trump. Mesaj uimitor

Meghan Markle, la prezidențiale SUA 2024? Ce are de gând să facă Donald Trump. Mesaj uimitor

Manolică Anca / 18.03.2021, 13:21
Meghan Markle, la prezidențiale SUA 2024? Ce are de gând să facă Donald Trump. Mesaj uimitor

Candidează Meghan Markle la alegerile prezidențiale SUA din 2024? Ce spune fostul președinte al Americii, Donald Trump, despre o posibilă candidatură a ducesei de Sussex. Mesajul uimitor transmis de acesta.

Meghan Markle, la prezidențiale SUA 2024?

Donald Trump vs Meghan Markle. Fostul președinte american, Donald Trump, a declarat că ar vrea să candideze din nou la președinție în 2024 dacă Meghan Markle decide să intre în cursă. Comentariul a fost făcut, marți, 17 martie, în cadrul Fox News, după ce Trump a fost întrebat ce părere are în legătură cu zvonurile conform cărora ducesa s-ar fi întâlnit cu membri ai Partidului Democrat pentru a discuta despre posibilitatea unei campanii prezidențiale în 2024.

„Sper că se va întâmpla. Pentru că dacă s-ar întâmpla așa, cred că aș avea un sentiment și mai puternic că aș câștiga. Nu sunt un fan al ei. Întâmplător cred că o cunosc pe regină, așa cum știți. M-am întâlnit cu regina și cred că regina este o persoană extraordinară. Și eu nu sunt un fan al lui Meghan”, a spus Donald Trump, potrivit Business Insider.

Astfel de zvonuri privind o posibilă candidatură la prezidențiale a lui ducesei de Sussex au mai apărut și anterior. Anul trecut, o sursă din anturajul acesteia spunea că ea „se gândește serios la această posibilitate”, completând că nu a renunțat cetățenia americană după căsătoria cu prințul Harry, „așa că are opțiunea de a intra în politică”.

Meghan Markle, la prezidențiale SUA 2024?
Meghan Markle, la prezidențiale SUA 2024?

Există clinciuri mai vechi între cei doi

Meghan Markle l-a criticat pe Donald Trump în timpul campaniei alegerilor prezindețiale din 2016, acuzându-l că este misogin şi că provoacă discordie. De asemenea, aceasta spunea că se va muta în Canada dacă va fi ales președinte. Anul trecut, după ce i-au fost aduse la cunoştinţă criticile ducesei, Trump a spus: „Nu ştiam asta. Ce pot să spun? Nu ştiam că ea (Meghan) este urâtă”.

De asemenea, într-un mesaj video difuzat anul trecut de postul ABC cu ocazia publicării listei celor 100 de personalități ale anului de către revista Time, ducii se Sussex au subliniat, fără a menționa numele lui Donald Trump, importanța crucială pe care ar avea-o, în opinia lor, alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Videoclipul a fost interpretat la scară largă drept o încurajare la vot împotriva lui Trump.

„La fiecare patru ani, ni se spune: „Acestea sunt cele mai importante alegeri din viața noastră”. Cele de acum sunt cu adevărat așa. Atunci când voăam, valorile noastre sunt în joc, vocile noastre se fac auzite”, a declarat Ducesa de Sussex.

Atunci, Donald Trump a atacat-o, din nou, pe Meghan Markle spunând: „Nu sunt un fan al ei și aș spune asta și probabil că a auzit asta, dar îi doresc mult noroc lui Harry. Va avea nevoie de el”. De asemenea, nici cea mai recentă apariție a celor doi nu i-a scăpat din vedere fostului președinte american. După părăsirea Casei Regale Britanice, Prințul Harry și Meghan Markle au intrat din nou în centrul atenției după ce i-au acordat un interviu vedetei americane Oprah Winfrey. Cei doi au făcut acuzații grave la adresa familiei regale britanice, acuzând-o de rasism la adresa fiului lor Archie. Trump a declarat că „Nu este bună, iar acum toată lumea o vede”.