Home » Sănătate » Dana Budeanu, despre Flavia Groșan. Ce a dezvăluit despre medicul român și de ce spune că îi este frică să meargă la spital

Dana Budeanu, despre Flavia Groșan. Ce a dezvăluit despre medicul român și de ce spune că îi este frică să meargă la spital

Violeta Badea / 19.03.2021, 17:34
Dana Budeanu, despre Flavia Groșan. Ce a dezvăluit despre medicul român și de ce spune că îi este frică să meargă la spital

Dana Budeanu, despre Flavia Groșan. Ce a dezvăluit despre medicul român și de ce spune că îi este frică să meargă la spital. Tot mai multe persoane publice sar în apărarea medicului pneumolog Flavia Groșan, după ce doctorița a intrat în vizorul Colegiului Medicilor. După Monica Pop, și Dana Budeanu a ieșit la rampă. În continuare veți afla ce a spus despre medicul român și de ce spune că îi este frică să meargă la spital.

Dana Budeanu ii ia apararea medicului Flavia Grosan
Dana Budeanu ii ia apararea medicului Flavia Grosan

Dana Budeanu, despre Flavia Groșan

Dana Budeanu o susține pe doctorița Flavia Groșan, după ce aceasta a fost atacată că folosește o schemă de tratament diferită pentru a vindeca pacienții bolnavi de COVID-19. Creatoarea de modă a spus că spitalele din România reprezintă imaginea morții și se teme să se interneze într-o astfel de unitate medicală din țară.

”Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa. Eu dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: „Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!” Nu, toată lumea iese și spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.”, a declarat Dana Budeanu, la postul de televiziune Antena 3.

Ce a dezvăluit despre medicul român și de ce spune că îi este frică să meargă la spital

Creatoarea de modă s-a arătat îngrozită de situația în care se află spitalele din România, dar și de mentalitatea anumitor medici. Aceasta a spus că și-ar dori ca cei asimptomatici, cu forme ușoare, să fie tratați online. De asemenea, nu înțelege de ce pacienții nu au voie să ia și alte medicamente.

„Doamna nu este un vraci, este un pneumolog care tratează cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vrăji la dânsa pe online. De ce o linșăm pe ea?! Eu astăzi dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la ea pentru că îmi e frică să merg la spital”, a precizat Dana Budeanu.

Medicul Flavia Grosan a fost chemata pentru explicatii la Colegiul Medicilor
Medicul Flavia Grosan a fost chemata pentru explicatii la Colegiul Medicilor

Și Monica Pop o suține pe Flavia Groșan

Pe lângă Dana Budeanu, și Monica Pop a sărit în apărarea medicului Flavia Groșan. Medicul oftalmolog a lăudat inițiativa Flaviei Groșan și a spus că schema de tratament este foarte bine adaptată. De asemenea, a lăudat rezultatele excelente pe care le-a obținut până acum.

Medicul Flavia Groșan a intrat în vizorul Colegiului Medicilor după ce în presă au circulat informații despre medicul pneumolog care a reușit să facă minuni și să vindece bolnavii de coronavirus cu o schemă de tratament proprie, dar și cu medicamente ieftine.