Home » Știri » Când e Lună Plină în februarie 2021 și cum ne influențează. Efectele pe care le vom resimți

Când e Lună Plină în februarie 2021 și cum ne influențează. Efectele pe care le vom resimți

Violeta Badea / 10.02.2021, 14:26
Când e Lună Plină în februarie 2021 și cum ne influențează. Efectele pe care le vom resimți

Când e Lună Plină în februarie 2021 și cum ne influențează. Efectele pe care le vom resimți. Astrologii ne recomandă să fim atenți la evoluția fazelor lunii, deoarece ne pot influența foarte mult în perioada următoare. Luna plină în februarie se va înălța în semnul zodiacal al Fecioarei și va fi unul dintre puținele momente cu Lună plină din acest an care va scoate la lumină cele mai grele momente din viața noastră. Iată ce ne sfătuiesc astrologii.

Când e Lună Plină în februarie 2021

Specialiștii spun că fazele lunii sunt extrem de importante pentru a ne da sema de felul în care vom fi afectați. . Trebuie să fim atenți la acțiunile noastre zilnice și să ne controlăm sentimentele pentru a avea în permanență o stare de bine.

Ciclul lunii durează 28-29 zile şi trece prin patru faze: luna nouă, primul pătrar (luna în creştere), luna plină, ultimul pătrar (luna în descreştere). Luna plină din februarie 2021 se va vedea în toată splendoarea ei în noaptea de 27 spre 28 februarie, când va fi puternic luminată de Soare. Iată care sunt cele patru faze ale lunii februarie:

  • Pe data de 4 februarie, ora 19:37 – Ultimul Pătrar;
  • Pe data de 11 februarie, ora 21:06 – Lună Nouă;
  • Pe data de 19 februarie, ora 20:47 – Primul Pătrar;
  • Pe data de 27 februarie, ora 10:17 – Lună Plină.
Cum ne influenteaza Luna plina
Cum ne influenteaza Luna plina

Cum ne influențează Luna Plină

Luna Plină din luna februarie transmite tuturor semnelor zodiacale să se pregătească pentru că vor traversa anumite momente dificile. Însă, dacă ne vom organiza așa cum trebuie, vom reuși să le rezolvăm și să trecem cu bine peste această perioadă nefastă.

Vom avea tendința de a duce la bun sfârșit anumite proiecte, nu doar în ceea ce privește locuința sau afacerile și munca, ci și sentimentele, dorințele sau planurile personale. Vom fi ajutați să finalizăm aceste proiecte de puterea luminoasă a acestei Luni pline. Aceasta are o influență benefică pentru toți nativii. Ne va arăta drumul corect către echilibru și bunăstare.  Avem nevoie de multă odihnă și ordine. Cel din urmă fiind cuvântul care reprezintă luna februarie. Toți vom fi fixați pe ordine, așa cum sunt nativii născuți în zodia Fecioarei.

Pe de altă parte, Soarele din Pești va pune accentul pe dorințele noastre interioare, pe liniștea noastră sufletească, pe necesitățile intime pe care nu am reușit să le împlinim. Se spune că în această perioadă este ideală pentru a face anumite schimbări pe plan personal.

Efectele pe care le vom resimți

Luna plină are puterea de a influența oamenii și de a le schimba destinul cu forța sa magică. În luna februarie, mulți dintre noi vom trece prin anumite stări de nervozitate și va trebui să luăm anumite decizii care ne va schimba viața. Însă, Fecioara are rolul de a ne echilibra și reușește să ne orienteze spre drumul cel bun.

Luna plină din acest semn zodiacal este benefică pentru cei care sunt axați pe carieră. Aceasta va fi o perioadă perfectă pentru începe proiecte noi. De asemenea, februarie reprezintă un moment al abundenței. Vor fi câștiguri pe plan financiar pentru anumite zodii de pământ, iar pentru altele Luna plină va marva sfârșitul unei perioade foarte stresante.