Home » Life & Style » Cum arăta viața Melaniei Trump, înainte de căsătoria cu Donald Trump. Ce ar putea să se întâmple acum cu mariajul lor

Cum arăta viața Melaniei Trump, înainte de căsătoria cu Donald Trump. Ce ar putea să se întâmple acum cu mariajul lor

Bucur Ioana / 09.11.2020, 13:47

Melania Trump, cea mai nefericită Primă Doamnă din istoria Statelor Unite ale Americii? Adorată de bărbați extrem de bogați, răsfățată cu cadouri scumpe și cu apariții pe coperțile celor mai importante reviste de modă din lume, lumea ei a fost dată peste cap de relația cu fostul președinte american. Cum arată viața Melaniei Trump, înainte de căsătoria cu Donald Trump? Ce lovitură cumplită se pregătește să îi dea, după pierderea alegerilor prezindențiale SUA 2020?

Cum arăta viața Melaniei Trump, înainte de căsătoria cu Donald Trump?

Melania Trump nu a visat niciodată să devină Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Născută Melanija Knavs, pe 26 aprilie 1970, în Slovenia, viața ei a fost strâns legată de lumea modei. Avea doar 16 ani când a început să lucreze ca model. Pasiunea pentru hainele și accesoriile de lux i-a fost insuflată chiar de mama ei, Amalija Knavs, care era creatoare de modă. Un concurs de frumusețe organizat în țara natală a ajutat-o să obțină un contract important cu o agenție din Milano. A abandonat Facultatea de Arhitectură și Design din Ljubljana și s-a mutat, singură, în Italia. La scurt timp după, ajungea în New York. Viața i s-a schimbat radical odată cu aparițiile într-o reclamă pentru Camel, panou amplasat în Times Square, şi într-un număr special al revistei Sports Illustrated.

Melania Trump, la începutul carierei de model
Melania Trump, la începutul carierei de model

Melania Trump nu ieșea prin cluburi și nu căuta relații pasagere: „Se purta ca o femeie divorțată bogată, nu ca un model”

După „apariția” în Times Square, viața și cariera Melaniei Trump se schimbaseră complet. Avea 26 de ani, câștiga bani frumoși, dar era un mister pentru colegele ei de breaslă. O veche prietenă a vorbit despre comportamentul ei de la avea vreme, asemănându-l cu „cel al unei femei divorțate bogate și nu cu cel al unui tânăr model”. Mai mult, Stephanie Winston Wolkoff își amintește cum, de cele mai multe ori, Melania ajungea acasă devreme, chiar dacă avea vreo întâlnire, și refuza să și piardă nopțile în cluburi, așa cum făceau aproape toate tinerele de vârsta ei din New York.

„Atunci când Melania a ajuns pentru prima dată la New York, la 26 de ani, ea nu mergea în cluburi, nu mergea să danseze. Ea mergea la Harry Cipriani pentru a lua cina, la ora 22.00, și era acasă la cel târziu 1 noaptea”, declara Stephanie Winston.

Înainte de a-l cunoaște pe Donald Trump, Melania își petrecea timpul doar în compania unor bărbați extrem de bogați, dar nu era interesată doar de averea lor. Alegea parteneri inteligenți, șarmanți și puternici și le sfătuia pe prietenele sale să nu se mulțumească niciodată cu puțin. Contractele de modelling veneau pe bandă rulantă, iar tânăra slovenă își putea permite singură să se răsfețe, având, chiar și atunci, o garderobă de invidiat, plină de haine și accesorii de lux.

Melania și Donald Trump
Melania și Donald Trump

„Bărbații cu care Melania se întâlnea erau în mare parte bogați, industriași, mai mult tipul european. Îi plăceau italienii. Însă ieșeau la cină și ea ajungea acasă cu mult înaintea mea”, a mai adăugat fosta prietenă.

Melania l-a cunoscut pe Donald Trump într-unul dintre cele mai scumpe localuri din New York. Ea avea 28 de ani, el, 52. Nunta lor a fost evenimentul monden al anului. Rochia de mireasă a fost o creație Dior, despre care se spune că ar fi costat nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de dolari, rezultatul a 500 de ore de muncă. Melania Trump a strălucit, la propriu, în acea zi, având la deget un inel cu smarald de 12 carate, care a costat aproape două milioane de dolari. În timpul mariajului cu Donald Trump, Melania a creat mai multe colecții de bijuterii și a lansat chiar și linii de produse cosmetice. Viața liniștită pe care o ducea în New York, alături de Donald Trump și de fiul lor, Barron, a fost „perturbată” de candidatura afaceristului la alegerile prezidențiale SUA 2016.

Melania Trump, singura Primă Doamnă a Americii care a pozat nud

Cu trei ani înainte de a-l cunoaște pe Donald Trump și înainte de a pleca din Slovenia, Melania Trump a acceptat să pozeze nud pentru o revistă franceză. Se întâmpla în anul 1995, iar pictorialul nu a fost considerat unul pornografic. Imaginile au fost scoase la lumina în timpul campaniei electorale din 2016, însă Donald Trump nu s-a arătat deloc deranjat de pictorial, acesta fiind făcut înainte de o cunoaște, precizând că „în Europa imagini de acest gen sunt foarte la modă și comune”.

Nu a crezut niciodată că soțul ei ar putea ajunge președintele SUA
Nu a crezut niciodată că soțul ei ar putea ajunge președintele SUA

Prima reacție după ce a aflat că Donald Trump a pierdut al doilea mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii, Melania Trump cere „transparență totală”

Surse citate de CNN au declarat că, departe de ochii publicului, Melania Trump ar fi încercat să își convingă soțul să accepte înfrângerea. Nu s-a întâmplat. Reacția oficială a Primei Doamne a venit printr-un mesaj scurt, pe Twitter:

„Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea.

Melania Trump numără minutele până poate divorța de Donald Trump

Melania Trump ar putea rămâne în istorie ca fiind cea mai nefericită Primă Doamnă a Statelor Unite. În 2016, imediat după anunțarea victoriei răsunătoare a lui Donald Trump, ea ar fi izbucnit în plâns. Nu erau lacrimi de fericire. Melania Trump a refuzat, timp de cinci luni, să se mute la Casa Albă. Motivul invocat la acea perioadă fiind fiul ei, Barron, care ar fi trebuit să rămână în New York pentru a-și finaliza studiile.

După pierderea alegerilor prezidențiale SUA 2020, Donald Trump ar putea să rămână și fără soție. Stephanie Winston Wolkoff a dezvăluit că Melania a refuzat să se mute la Casa Albă înainte de finaliza un „contract post-nupțial” prin care Barron să obțină partea ce i se cuvenea din averea uriașă a lui Donald Trump, în urma unui divorț.

„În toți cei patru ani de mandat, au avut dormitpare separate în Casa Albă. Mariajul lor de 15 ani este la final, Melania numără minutele până când poate divorța de el. Dacă i-ar cere divorțul cât este încă președinte, l-ar umili. Este convinsă că ar pedepsi-o crunt dacă i-ar face așa ceva”, a spus Wolkoff.