Dieta lui Florin Piersic Jr. Cum reușește să slăbească 1 kg pe zi. Metoda e simplă

de:
25 01. 2021, 11:30
Cum slabeste Florin Piersic Jr

Dieta lui Florin Piersic Jr. Cum reușește să slăbească 1 kg pe zi. Metoda e simplă. Florin Piersic Jr, în vârstă de 52 de ani, a fost nevoit să facă foarte multe sacrificii pentru rolurile sale. În prezent, actorul colaborează cu Pro TV, devenind vocea postului după plecarea lui Bebe Cotimanis.

Fiul lui Florin Piersic a recunoscut că este un gurmand înrăit, însă atunci când vine vorba de meseria sa face tot ce este posibil pentru a ieși totul perfect. Actorul a fost invitat recent în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, de la la Aleph News, unde a dezvălui care este secretul său și cum reușește performanța de a da jos un kilogram pe zi.

Dieta lui Florin Piersic Jr

Florin Piersic Junior interpretand un rol

Florin Piersic Jr a recunoscut în nenumărate rânduri că are un stil de viață nesănătos. Acesta spunea că de multe ori i s-a întâmplat să se uite pe înregistrările sale și să observe că are mai multe kilograme în plus. Viața de actor nu este ușoară, ci presupune foarte multe încercări.

Fiul lui Florin Piersic este foarte ambițios, iar atunci când trebuie să facă o astfel de schimbare nu stă pe gânduri. „Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu.”, declara acesta.

Cum reușește să slăbească 1 kg pe zi. Metoda e simplă

Florin Piersic Jr. a venit în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, de la la Aleph News și a vorbit despre pandemia care a afectat profund lumea teatrului și industria cinematografică. De asemenea, a povestit despre eforturile pe care le fac actorii pentru un rol. „Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu”, a spus Florin Piersic Jr.

Actorul a povestit despre această perioadă nefastă prin care am trecut cu toții, dar mai ales artiștii. Aceștia au fost nevoiți să se adapteze noilor reguli și condiții impuse de autorități. „Am făcut un spectacol la Sibiu. Pe 26 martie trebuia să avem premiera. Am făcut specatacolul și au avut nevoie și online. Primăria a avut nevoie și am făcut un film în 3 zile,”, a declarat Florin Piersic Jr.

Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr

Florin Piersic Jr impreuna cu familia sa

Florin Piersic Jr și-a găsit liniștea și pe plan personal. Actorul are o relație de câțiva ani cu jurnalista Andreea Cipcă, mai mică cu 15 ani decât acesta.

Ce doi au împreună un băiețel superb, Sasha, care în curând va împlini vârsta de cinci ani. Acesta este cel de-al doilea copil al actorului, primul fiind o fetiță, Sonia, rezultată din relația avută timp de patru ani cu actriţa Dorina Chiriac.

Chiar dacă au avut neînțelegeri și s-au depărțit pentru o scurtă perioadă în anul 2015, Florin Piersic Jr și partenera lui au reușit să treacă peste toate problemele și să își întemeieze o familie frumoasă. Actorul nu s-a afișat foarte des cu partenerele sale, iar pe copii i-a ținut departe de privirile curioșilor. Fiul lui Florin Piersic are o relație apropiată și amiabilă cu fosta parteneră, în special de dragul copilului.