Home » Știri » Știri sociale » Program showroom eMag de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Program showroom eMag de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Manolică Anca / 19.06.2021, 14:47
Program showroom eMag de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Program showroom eMag de Rusalii. După vacanța de Paște și înainte de concediul de vară, românii se mai bucură de o minivacanță, întrucât, anul acesta, Rusaliile pică pe 20 și 21 iunie, zile libere legale. Pentru cei care au plasat comenzi pe eMag cu ridicare a produselor din showroom, iată care va fi orarul de funcționare în cele două zile.

Program showroom eMag de Rusalii

Sărbătoarea Rusaliilor este considerată a fi una din cele mai vechi sărbători creștine și este prăznuită atât de creștinii ortodocși, cât și de greco-catolici. Aceasta mai este cunoscută și ca Pogorârea Duhului Sfânt sau Cincizecime și este prăznuită, în fiecare an, la 50 de zile după Învierea Domnului și la 10 zile după Înălțarea Domnului.

Sărbătoarea este celebrată timp de două zile și prima zi de Rusalii va pica întotdeauna într-o zi de duminică, iar cea de-a doua, evident, lunea. Potrivit calendarului ortodox 2021, Rusaliile pică în acest an în 20 iunie, duminică, și în 21 iunie, luni.

Codul Muncii prevede 15 zile libere pentru angajați, iar două dintre acestea sunt chiar de Rusalii. Ele au fost declarate zile libere legale începând cu anul 2008. Așadar, românii se vor bucura de un weekend prelungit dat fiind că și luni, 21 iunie, este zi liberă oficială. Și cum se întâmplă de fiecare dată când este o sărbătoare importantă, românii încep să se intereseze de programul magazinelor/centrelorcomerciale pe care intenționează să le frecventeze.

Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

În acest an, eMag nu a anunțat un program special pentru zilele de 20 și 21 iunie, în care se sărbătoresc Rusaliile, ceea ce înseamnă că vor funcționa după orarele obișnuite, care diferă în funcție de orașe.

Program showroom eMag de Rusalii
Program showroom eMag de Rusalii

De regulă, showroom-urile eMag se deschid începând cu orele 00:00 sau 10:00 (în funcție de oraș și incinta în care se regăsește) și închid la 20:00, 21:00 sau maximum 22:00, în timpul săptămânii, în vreme de în weekend ora de închidere este mai devreme (la fel, depinde în mare măsură de orașul în care este).

Întrucât compania nu a anunțat un program special de Rusalii 2021, este lesne de înțeles că se păstrează orarul actual aferent fiecărui magazin din țară. Așadar, pentru mai multe detalii despre oferte, dar și despre programul complet al showroomurilor, poți consulta oricând site-ul oficial eMag.

Câți bani a făcut eMag în 2020

Pentru mulți dintre români eMag reprezintă un brand de încredere. De la calculatoare, telefoane, televizoare și până la bricolaj, se găsesc de toate în magazinul online al companiei. Și cum anul 2020 a fost un an al cumpărăturilor online, pentru eMag, anul trecut a fost un an al profiturilor mari.

Întreg grupul a avut în anul trecut o creștere pe toate piețele pe care activează. Numai în România, în 2020, eMag a înregistrat venituri în valoare de 5,42 miliarde de lei. În piețe precum cele din Bulgaria și Ungaria, s-au înregistrat creșteri cu până la 87%. Valoarea totală a veniturilor din aceste două piețe s-a ridicat la 2,1 miliarde lei.