Home » Știri » Știri sociale » Program Dedeman de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Program Dedeman de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Manolică Anca / 19.06.2021, 11:43
Program Dedeman de Rusalii. Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

Program Dedeman de Rusalii. După vacanța de Paște și înainte de concediul de vară, românii se mai bucură de o minivacanță, întrucât, anul acesta, Rusaliile pică pe 20 și 21 iunie, zile libere legale. Pentru cei ce plănuiesc să ajungă în acest weekend în magazinele Dedeman, avem o veste bună: magazinele vor fi deschise în ambele zile. Care va fi orarul de funcționare află în continuare.

Program Dedeman de Rusalii

Sărbătoarea Rusaliilor este considerată a fi una din cele mai vechi sărbători creștine și este prăznuită atât de creștinii ortodocși, cât și de greco-catolici. Aceasta mai este cunoscută și ca Pogorârea Duhului Sfânt sau Cincizecime și este prăznuită, în fiecare an, la 50 de zile după Învierea Domnului și la 10 zile după Înălțarea Domnului.

Sărbătoarea este celebrată timp de două zile și prima zi de Rusalii va pica întotdeauna într-o zi de duminică, iar cea de-a doua, evident, lunea. Potrivit calendarului ortodox 2021, Rusaliile pică în acest an în 20 iunie, duminică, și în 21 iunie, luni. În cea de-a doua zi de Rusalii creștinii cinstesc Sfânta Treime.

Codul Muncii prevede 15 zile libere pentru angajați, iar două dintre acestea sunt chiar de Rusalii. Ele au fost declarate zile libere legale începând cu anul 2008. Așadar, românii se vor bucura de un weekend prelungit dat fiind că și luni, 21 iunie, este zi liberă oficială. Și cum se întâmplă de fiecare dată când este o sărbătoare importantă, românii încep să se intereseze de programul magazinelor pe care intenționează să le frecventeze.

De Rusalii, magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare
De Rusalii, magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare

Care este orarul de funcționare pentru zilele de 20 și 21 iunie

ȘTIRI DIN LUME te ține la curent cu ce program au magazinele Dedeman de Rusalii, care pică anul acesta pe 20, respectiv 21 iunie. Din fericire pentru cei pe care anul acesta îi găsește la lucru în zilele de Rusalii, magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor avea un program normal de funcționare.

Dacă de Crăciun și de Paște conducerea magazinelor Dedeman a stabilit un program special, fiind cele mai importante sărbători din an, de Rusalii lucrurile stau diferit, astfel că toate unitățile vor fi deschise atât duminică, 20 iunie, cât și luni, 21 iunie, chiar dacă acestea au fost declarate zile libere legale.

Ținem să precizăm că nu există un orar standard al magazinelor Dedeman, deoarece acesta diferă de la oraș la oraș. Totuși, toate magazinele sunt deschise în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, de la ora 08:00 la ora 20:00 sau 21.00 Duminica, magazinele Dedeman au un program mai scurtat, ora de deschidere fiind 08:00, iar ora de închidere 18:00 sau 19.00.

Întrucât lanțul de magazine nu a anunțat un program special de Rusalii 2021, este lesne de înțeles că se păstrează orarul actual aferent fiecărui magazin din țară. Așadar, pentru mai multe detalii despre oferte, dar și despre programul complet al magazinelor, poți consulta oricând site-ul oficial al companiei.