Home » Știri » Știri externe » Cadavrul unei femei a călătorit 8 ore cu avionul, lângă soțul și copiii ei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cadavrul unei femei a călătorit 8 ore cu avionul, lângă soțul și copiii ei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Alexandru Cazacu / 16.08.2022, 10:56
Cadavrul unei femei a călătorit 8 ore cu avionul, lângă soțul și copiii ei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Vineri, 5 august, o femeie de naționalitate britanică a decedat lângă soțul și cei doi copii ai săi, în timp ce se afla la bordul unei aeronave ce zbura pe ruta Hong Kong – Londra. Vreme de 8 ore, familia englezoaicei a călătorit alături de trupul neînsuflețit a acesteia. Cum s-a putut întâmpla acest lucru, puteți afla în continuare.

O femeie din Marea Britanie a murit în avion, lângă soțul și copiii ei

În vârstă de 46 de ani, Helen Rhodes a murit în aeronava cu care se întorcea din China. Ea călătorea spre Londra împreună cu soțul și cei doi copii ai săi. Conform jurnaliștilor de la The Guardian, cei trei membri ai familiei au călătorit timp de 8 ore alături de cadavrul femeii.

După ce a locuit în Hong Kong vreme de 15 ani, unde a lucrat în domeniul medical, Helen și familia sa au decis că este momentul să se întoarcă în Marea Britanie. După decolarea avionului, Helen Rhodes a adormit, însă din acest somn nu s-a mai trezit. Din nefericire, familia englezoaicei a fost nevoită să stea alături de trupul neînsuflețit al acesteia pe tot parcursul zborului.

Se pare că femeia era perfect sănătoasă și nu dădea semne că ar avea afecțiuni care să-i pună viața în pericol. Copii (Nathan și Emma) au vrut să își trezească mama pentru a le permite accesul la consolele jocurilor video, însă tatăl a insistat să o mai lase să doarmă. La un moment dat, fiind îngrijorat de durata neobișnuită de somn, Simon a decis să își trezească soția. Din păcate, nu a reușit.

Cadavrul unei femei a călătorit 8 ore cu avionul, lângă soțul și copiii ei
Cadavrul unei femei a călătorit 8 ore cu avionul, lângă soțul și copiii ei

Copiii devastați au rămas pe scaune, alături trupul mamei lor, pe tot parcursul zborului

Aeronava era deja în zbor deasupra oceanului când însoțitorii de zbor au certificat lipsa pulsului lui Helen. Așadar, piloții au decis că cea mai bună variantă în acea situație este să își continue zborul până la Frankfurt, unde era escala programată. Deja îndurerați, Simon și copiii au fost nevoiți să se împace și cu ideea că trupul lui Helen va rămâne în Germania, în timp ce ei își continuă zborul către Londra.

Potrivit sursei citate anterior, autopsia femeii încă nu a fost dispusă, dar ar trebuit să fie făcută cu cât mai curând posibil, pentru a se putea afla cauza exactă a decesului. La începutul săptămânii trecute, după trei zile de când a fost adus în Germania, trupul neînsuflețit a lui Helen se afla în la secția de medicină legală a Spitalului Universitar din Frankfurt.

„Susținem familia unei britanice care a murit într-un zbor către Frankfurt și suntem în contact cu autoritățile locale”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Marea Britanie.

După cumplita întâmplare, extrem de traumatizați și îndurerați, soțul, părinții și copiii lui Helen Rhodes trebuie să aștepte până când trupul ei va fi repatriat în Marea Britanie. După cum susțin jurnaliștii britanici, Nathan și Emma locuiesc deocamdată în casa bunicilor lor, unde încercă să își revină după experiență îngrozitoare prin care au trecut în avion.