Home » Știri » Știri externe » Legătura specială pe care o are Ashton Kutcher cu fratele său. Puțini știu că celebrul star de la Hollywood a fost la un pas să-și ia viața

Legătura specială pe care o are Ashton Kutcher cu fratele său. Puțini știu că celebrul star de la Hollywood a fost la un pas să-și ia viața

Cojocaru Cristian / 18.09.2021, 15:25
Legătura specială pe care o are Ashton Kutcher cu fratele său. Puțini știu că celebrul star de la Hollywood a fost la un pas să-și ia viața

Ashton Kutcher, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood are o legătură specialfă cu fratele său. Deși pare un tip lipsit de probleme, află ce îi leagă atât de mult pe cei doi.

Ashton Kutcher a vorbit despre legătura cu fratele său

Ashton Kutcher a intrat pe făgașul ascensiunii în anul 1998 când a apărut în „That 70’s Show‟. De la acea vreme, s-au aflat multe lucruri despre viața sa personală însă nu în totalitate. După ce a divorțat de Demi Moore, actorul a avut o relație cu Mila Kunis alături de care și-a întemeiat o familie.

Acesta a luptat chiar și împotriva traficului de persoane, însă a mai rămas un lucru foarte important din viața artistului despre care nu știa nimeni. Actorul are un frate geamăn, aceștia născându-se în anul 1978, într-o familie americană normală. Ashton Kutcher și fratele său au o legătură cel puțin specială.

Nici măcar părinții artistului nu știau că aveau să vină pe lume doi băieți însă, ”doctorul le-a spus părinților mei: Ar fi bine să-i dați un nume și să-l botezați. Este posibil să nu supraviețuiască”, după cum a afirmat însuși actorul. Acest lucru pentru că în momentul nașterii, doctorii au observat o paralizie cerebrală fratelui lui Ashton.

”Am o mobilitate limitată la braţul drept şi la mâna dreaptă. Am un caz foarte uşor de paralizie cerebrală. Port ochelari, un aparat auditiv şi am dificultăţi de vorbire‟, a spus el pentru publicaţia ”The Hill‟.

Anii au trecut iar cei doi frați au ajuns la vârsta de 13 ani, atunci când adevăratele probleme pentru Michael au început să apară. Michael a suferit un stop cardiac la acea vârstă, ajungând de urgență în spital. Acest era foarte aproape de moarte, iar medicii nu îi dădeau mai mult de câteva ore de viață rămase. Acela a fost momentul când Ashton s-a gândit să se sinucidă pentru a-i putea dona fratelui său inima. Minunea constă în faptul că la scurt timp, a fost găsit un donator pentru Michael.

fratele ashton kutcher
Ashton Kutcher are o legatura speciala cu fratele sau geaman, Michael

Discursul actorului a fost un omagiu adus la adresa fratelui său

Medicii le-a recomandat părinților lui Ashton să își ia rămas-bun de la Michael, acest lucru pentru că șansele ca o inimă să fie găsită era aproape de zero. La auzul acestei vești, Ashton s-a gândit în sinea lui că și-ar putea salva fratele, renunțând la propria sa viață, astfel că inima lui ar fi fost donată lui Michael.

Pus în fața deciziei de a renunța la viața sa sau a fratelui său, Ashton a decis că cea a lui Michael este mai prețioasă, astfel că s-a apropiat de balcon și a vrut să sară. Tatăl celor doi băieți l-a văzut pe tânărul Ashton și l-a oprit la timp. Norocul lui Michael dar și al familiei a fost ca medicii să găsească la foate scurt timp un donator și chiar și așa, nu îi dădeau prea mulți ani de viață, însă au trecut mai bine de două decenii de atunci, iar Michael se simte perfect.

În momentul decernării Premiului Robert D. Ray care a avut loc în anul 2017, Ashton Kutcher a dorit să aducă un omagiu fratelui său și, în discursul său a vorbit despre legătura incredibilă dintre el și Michael. Discursul său a fost o lecție pentru toți din sală dar și pentru noi toți. Lupta cu paralizia cerebrală nu l-a lăsat pe Michael să stea deoparte de o viață activă și în spatele acestei motivații stă chiar Ashton Kutcher.

Acesta lucrează în momentul actual la o fundație care oferă tinerilor cu același diagnostic sprijinul. Totodată, în anul 2010, acesta a pus presiune asupra Congresului pentru a găsi soluții financiare în scopul ca această afecțiune să fie vindecată. Ashton, la rândul său, a dezvăluit la un moment dat pentru ABC News că a fost o lecție inclusiv pentru el.

”De când am venit pe lume, a trebuit să împart totul cu cineva. Nu am crezut că există o altă cale. (…) Oamenii nu sunt, de fapt, creaţi egali, dar toţi avem capacitatea egală de a ne iubi unii pe alţii. Fratele meu m-a învăţat asta‟, a spus Ashton.