Home » Știri » Știri economice » Ce salarii au casierele care lucrează la Penny

Ce salarii au casierele care lucrează la Penny

Manolică Anca / 13.09.2021, 10:05
Ce salarii au casierele care lucrează la Penny

Ce salarii au casierele care lucrează la Penny. Lanțul de supermarket-uri Penny Market este unul dintre cele mai cunoscute din țară, magazinele regăsindu-se în majoritatea orașelor țării. Dacă ești interesat să faci parte din echipa Penny, trebuie să știi și cât ai putea primi salariu. De asemenea, bonusurile oferite de angajator sunt la fel de importante.

Penny este deținut de compania Rewe

REWE România reprezintă în România concernul german REWE Group, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, ce are o experiență de peste jumătate de secol. Grupul REWE a luat naștere în 1927, în anul 2016 operând cu peste 330.000 de angajați si peste 15.000 de magazine.

Pe lângă comerțul en detail din domeniul alimentar, grupul mai este activ la nivel european și în domeniul turismului și în cel al comerțului, cu articole de tip Do-it-Yourself (DiY).

REWE România este prezent în țara noastră prin lanțul de magazine Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România. Primul magazin deschis pe piața locală a fost în anul 2005, ajungând în 2021 să opereze cu peste 280 de magazine, fiind în plină expansiune și având peste 5000 de angajați. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice care se află în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

Magazinele Penny au o suprafață de cca. 750 mp şi oferă cumpărătorilor un o gamă diversificată de produse: alimente de bază, băuturi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe, non food, detergenți.

Penny este deținut de compania Rewe
Penny este deținut de compania Rewe

Ce salarii au casierele care lucrează la Penny

Salariile la Penny diferă de la un oraș la altul și în funcție de atribuțiile fiecărui angajat în parte. De asemenea, la salariu se adaugă de cele mai multe ori bonusuri și tichete de masă. Așadar, pentru cei care sunt interesați să afle ce salarii au casierele care lucrează la Penny, iată ce oferte de muncă se regăsesc pe site-ul undelucram.ro.

  • Un casier, manipulator marfă, cu o experiență de doi ani în domeniu, în București, ar putea fi recompensat cu un salariu de 2.800 de lei, la care se adaugă un bonus lunar de 450 de lei și tichete de masă în valoare de 400 de lei.
  • În Cluj Napoca, un casier cu o experiență de minimum 4 ani poate încasa un salariu net de 3.650 de lei.
  • Un casier gestionar în București poate lua un salariu de 2.300 de lei, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 400 de lei.
  • Un casier și lucrător comercial, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, poate încasa în București un salariu de 3.300 de lei.
  • Un asistent manager angajat full time în Turda, care are o experiență de peste 12 ani, poate încasa un salariu de 2.650 de lei, la care se adaugă și un bonus lunar de 400 de lei.
  • Un controlor financiar care are o experiență de minimum doi ani în domeniu, angajat full time în București, ar putea primi un salariu lunar de 3.000 de lei.
  • Un lucrător comercial în Tomești, Iași, poate încasa un salariu de 2.000 de lei, la care se adaugă un bonus lunar de 200 de lei și tichete de masă în valoare de 400 de lei.