Home » Știri » Știri sociale » De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț, la doar câteva ore de la nuntă. Povestea bate orice scenariu de film

De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț, la doar câteva ore de la nuntă. Povestea bate orice scenariu de film

Alexandru Cazacu / 05.06.2022, 14:50

Lidia Fecioru avea doar 18 ani când a decis să se mărite cu bărbatul pe care îl iubea, însă mariajul a durat foarte puțin. În cadrul emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, celebrul bioenergoterapeut a vorbit despre despărțirea de fostul său soț. Se pare că, la doar câteva ore de la nuntă, ea a decis să îl părăsească pe cel cu care avea de gând să își petreacă restul vieții. Care a fost motivul, puteți afla în continuare.

De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț chiar în noaptea nunții

Nu mulți știu despre clipele nefericite prin care a trecut Lidia Fecioru în adolescență. Pe când avea 18 ani, ea a decis că e vremea să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubea. Cu toate acestea, mariajul lor nu a fost unul de lungă durată. În cadrul emisiunii „Star Chef” de la postul de televiziune Antena Stars, bioenergoterapeutul a vorbit despre ce a făcut-o să se despartă de primul ei soț.

Se pare că Lidia a decis să se despartă de acesta chiar în noaptea nunții. Hotărârea a fost luată după ce specialista a aflat că soțul său i-a fost infidel. Ba chiar mai mult de atât, cel cu care a ales să își petreacă viața aștepta deja un copil cu o altă femeie.

„Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie. Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil.

Eu nu sunt zgârcită, așa că și i l-am dat. Fără scandal, fără nimic. I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani. M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat urât. Și atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc și nu are rost să mai stau. Am slăbit, am divorțat.”, a spus Lidia Fecioru, potrivit playtech.ro.

De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț
De ce s-a despărțit Lidia Fecioru de soț, la doar câteva ore de la nuntă

Cine este Lidia Fecioru, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România

După cum am menționat și în rândurile anterioare, Lidia Fecioru este un celebru bioenergoterapeut și apare în permanența la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, alături de cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici. De-a lungul timpului, ea a avut mai multe meserii, însă a devenit cunoscută, mai ales, datorită emisiunii de la Antena 3.

În caz că nu știați deja acest lucru, Lidia Fecioru este originară din Republica Moldova. În țara natala, ea a absolvit Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. Ba chiar a și lucrat pentru o perioadă în acest domeniu. Mai exact, pentru o vreme, ea a fost medic legist la Departamentul de Crimă Organizată din Chișinău.

Unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din țara noastră, Lidia s-a mutat în România în anul 1991. Aici, a lucrat la început ca secretară la o editură, apoi și-a deschis propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă. În prezent, Lidia Fecioru își împărtășește vasta experiență cu telespectatorii emisiunii „Adevăruri Ascunse”.