Home » Știri » Știri sociale » Medicul Monica Pop, despre AstraZeneca. “Eu aș sista vaccinul”. Ce detalii incredibile ies la iveală

Medicul Monica Pop, despre AstraZeneca. “Eu aș sista vaccinul”. Ce detalii incredibile ies la iveală

Manolică Anca / 16.03.2021, 15:11
Medicul Monica Pop, despre AstraZeneca. “Eu aș sista vaccinul”. Ce detalii incredibile ies la iveală

Medicul Monica Pop, declarații incredibile despre serul curativ AstraZeneca. Ce spune despre cazul bărbatului din Târgu Jiu care a decedat la numai câteva zile după administrarea acestui vaccin. Noi detalii incredibile ies la iveală.

Medicul Monica Pop, despre AstraZeneca

Medicul Monica Pop este de părere că vaccinarea cu serul curativ AstraZeneca ar trebui sistat. De asemenea, a ținut să sublinieze că după fiecare caz de deces înregistrat la scurt timp de la imunizare este absolut necesară o autopsie detaliată și bine documentată pentru a se stabili cu exactitate care au fost leziunile cauzatoare de moarte. Aceste declarații vin în urma nefericitului caz al bărbatului de 47 de ani, din Târgu-Jiu, care a decedat la scurt timp după ce s-a imunizat cu vaccinul AstraZeneca.

Acesta a murit la doar două zile după ce a fost imunizat cu serul care făcea parte din controversatul lot ABV 2856, oprit de la utilizare în Italia, ulterior și în România, în urma raportării a mai multe efecte adverse grave. După efectuarea necropsiei, medicii legiști au raportat că moartea acestuia a survenit în urma unui infarct miocardic. Cu toate că familia sa a susținut că nu avea niciun fel de problemă medicală.

„Orice viață contează și atâta timp cât există suspiciune că moartea s-a produs din cauza asta, din momentul în care spuneți că parchetul a deschis dosar pentru ucidere din culpă (n.r referindu-se la cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după vaccinul cu AstraZeneca), nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui”, a medicul Monica Pop, despre vaccinul AstraZeneca, la Antena3.

Medicul Monica Pop, despre AstraZeneca
Medicul Monica Pop, despre AstraZeneca

Ce spune despre ridicarea restricției de vârstă a vaccinului AstraZeneca

Zilele trecute, Dr. Monica Pop a criticat din nou aspru autoritățile care au decis să ridice restricția de vârstă în privința vaccinului anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca. Acesta era administrat persoanelor cu vârsta de sub 55 de ani. Monica Pop a răbufnit pe o rețea de socializare, transmițâd un mesaj dur autorităților.

„Iar SUSPICIUNI?!

S-a anunțat mereu că vaccinul AstraZeneca nu e indicat după 55 de ani! Mâine, la noi, se va ridica restricția de vârstă??!! Când au dat indicația de a nu se face după 55 de ani, știau bine de ce, nu??!! Studii în plus? Când? Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e??!! Până la ce vârstă? Sau fără limită?

Nu e același vaccin? În urmă cu câteva minute, dl Col. Dr. Gheorghiță a anunțat pe tv că mâine se va hotărî ridicarea restricției de vârsta pentru acest vaccin, despre care s-a anunțat mereu că nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!!

CE SĂ MAI CREADĂ BIEȚII OAMENI???!!!

Dacă s-au făcut studii suplimentare și „se poate” și după 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotărâre??!! Iar dacă înainte au spus că nu trebuie făcut după 55 de ani, e clar că știau ei de ce, nu?

Se spun multe despre acest tip de vaccin! După câte știm, sunt state care nu-l fac! De ce strategii care generează mereu suspiciuni??!!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.