Home » Știri » Top 5 cele mai bogate animale din lume. Cum și-au făcut de fapt averile fabuloase

Top 5 cele mai bogate animale din lume. Cum și-au făcut de fapt averile fabuloase

Cojocaru Cristian / 27.08.2021, 12:05
Top 5 cele mai bogate animale din lume. Cum și-au făcut de fapt averile fabuloase

Moștenitorii nu reprezintă întotdeauna succesorii ca în cazul vedetelor care lasă averea copiilor. Există cazuri mai puțin întâlnite când animel moștenesc averi impresionante sau chiar atunci când acestea sunt capabile să câștige mai mult decât noi oameni. Află care sunt cele mai bogate animale din lume și cum au reușit să dobândească averile impresionante.

Care sunt cele mai bogate animale din lume

Indiferent că vorbim despre urși, găini sau pisici, aceste animale au dobândit averi de milioane de dolari datorită stăpânilor lor sau a celebrității câștigate cu ajutorul online-ului. Iată ce animale fac parte din topul celor mai bogate din lume.

Ursul de la Hollywood

Acest top cuprinde multe animale care au dobândit averea în urma stăpânilor lor însă nu este și cazul lui Bart. Celebrul urs a reușit să își câștige singur milioanele de dolari din conturi. Ursul a apărut în mai multe filme dintre care putem aminti Dr.Dolittle 2, Evan Almighty, Into the Wild, We Bought a Zoo și celebrul serial urmărit de milioane de oameni din întrega lume, Game of Thrones. Ursul s-a născut în anul 2000 în SUA, iar stăpânii lui l-au îndrumat spre calea succesului hollywoodian.

Găina milionară

Oamenii preferă în general câinii sau pisicile însă există persoane și cu preferințe mai aparte. Este și cazul milionarului britanic Miles Blackwell care se pare că își adoră găina. După ce și-a vândut afacerile, Blackwell a decis să transfere profitul obținut în contul lui Gigoo. Astfel, găina are acum o avere de 15 milioane de dolari.

Pisica lui Taylor Swift are o avere impresionantă

Olivia Benson se numește pisica lui Taylor Swift și, în comparație cu alte pisici care doar dorm și mănâncă, Olivia se ocupă de…publicitate. Celebra pisică denumită după personajul preferat al cântereței din Law&Order: Special Victims Unit a apărut în mai multe reclame precum și Diet Coke sau Keds. Averea acesteia numără 97 de milioane de dolari.

bogate animale lume
Grumpy Cat sau Tardar Sauce este una dintre cele mai celebre pisici din lume

Aproape 100 de milioane de dolari în conturi

Tardar Sauce a reușit să devină faimoasă datorită mediului virtual. Clipurile cu celebra pisică au devenit virale în anul 2012, chiar dacă aceasta a trăit numai șase ani. Grumpy Cat, așa cum este cunoscută în mediul virtual a fost imaginea mai multor produse și a apărut chiar și într-un film. Aceasta a dobândit o avere de 99,5 milioane de dolari. Clipurile cu celebra pisică încă sunt printre cele mai accesate de milioane de oameni din întreaga lume, iar fața ei mofturoasă a făcut-o să devină o legendă ”pisicească”.

Câinele lup care deține supremația milioanelor de dolari

Gunther al IV-lea este cel care deține poziția de lider al clasamentului fiind cel mai bogat animal de companie. El a reușit să se detașeze considerabil de pisicile și celelalte animale ale topului datorită celor 375 de milioane de dolari pe care le are în conturi. Cum a reușit să dobândească o asemenea sumă? Simplu: câinele lup a moștenit averea de la tatăl său, Gunther al III-lea, care, la rândul său a primit toți banii contesei Karlotta Leibenstein. Dacă asta nu este suficient, află că Gunther al IV-lea are propria sa menajeră și propriul valet care îl răsfață cu bucate alese precum friptura sa preferată sau caviar.