Home » Tehnologie & Știinta » Bază extraterestră, pe Marte? Dezvăluirile au fost făcute chiar de un cercetător specializat în OZN-uri

Bază extraterestră, pe Marte? Dezvăluirile au fost făcute chiar de un cercetător specializat în OZN-uri

Cojocaru Cristian / 19.01.2022, 14:58
Bază extraterestră, pe Marte? Dezvăluirile au fost făcute chiar de un cercetător specializat în OZN-uri

Un vânător de OZN-uri susține că are dovezi că există o bază extraterestră uriașă pe Marte despre care NASA nu vrea să știi. Acesta a postat pe canalul său de YouTube un video în care arată și povestește pe baza descoperii „uimitoare”. Află despre ce e vorba și ce altceva a mai descoperit cercetătorul cu propriul său program foto.

Cercetătorul care afirmă că există o bază extraterestră pe Marte

Entuziastul extrateritorial Scott C. Waring a discutat despre descoperirea „uimitoare” a „facilității” de 25 de kilometri de pe Marte într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube UFO Sightings Daily.  În clipul bizar, el îi întâmpină pe fani cu: „Hei băieți, am ceva interesant pentru voi – este o instalație de 25 de kilometri pe planeta Marte”.

Scott, care este cel mai bine cunoscut pentru afirmația excentrică că a văzut o față extraterestră veche de 10.000 de ani sculptată pe Marte, face o serie de declarații neverificate despre ceea ce crede că poate vedea în fotografia pe care o arată pe ecranul său.

„Nu poți să-l vezi, dar pot în programul meu foto”, spune acesta în cadrul videoclipului online.

El susține că a trecut prin zeci de mii de fotografii și peste 3 – 4 duzini de indexuri despre care „nici nu știa că există”. Scott explică că poate vedea alte structuri mai puțin detaliate care au fost în mod intenționat încețoșate, lăsând doar una. El crede că fotografia a fost lăsată să arate doar o singură structură „în mod intenționat”.

„Cred că persoana care editează această fotografie, această fotografie anume, a ratat-o ​​intenționat, deoarece există structuri mai puțin detaliate în jurul ei, care sunt neclare”, susține acesta.

bază extraterestră marte
Waring sustine ca detaliile din fotografie au fost lasate in mod intentionat

Videoclipurile sale adună zeci de milioane de vizualizări

Folosind o intonație nedumerită, el susține că baza este situată lângă Sulci Gordii și mai târziu estimează că „structura” ar putea avea o lungime de până la 40 km. Zona este alcătuită din brazde și creste subparalele în patrulaterul Tharsis al lui Marte, ceea ce ar putea fi motivul pentru care harta apare așa cum apare.

„NASA nu vrea să știi despre asta… Ne-o ascund”, mai menționează acesta.

Teoreticienii conspirației s-au grăbit să susțină teoriile sale scandaloase, mulți comentând în sprijinul lui. O persoană a spus:

„Ce naiba știe Elon Musk despre Marte și noi nu? Ale cui clădiri sunt acelea? Cât de vechi au acele structuri? Super video omule, foarte interesant”.

În timp ce un altul a făcut acuzația uriașă: „Cred că NASA lasă unele dintre imagini needitate pentru ca publicul să le vadă, fac o dezvăluire blândă, dacă lasă pe toți să vadă totul dintr-o dată, ar șoca lumea, așa că ar face-o încet”. Scott spune că și-a început canalul YouTube în 2007 și și-a lansat site-ul „OZN Sightings Daily” în 2010, cu intenția de a-i salva de la ridicol pe cei care pretind că au văzut OZN-uri.

Videoclipurile sale au înregistrat aproape 30 de milioane de vizualizări după ce a făcut o serie de afirmații de-a lungul anilor. Imaginile unui „cub” mare plutind deasupra oceanului au declanșat o serie de discuții despre OZN în octombrie. Scott crede că a văzut un OZN cu formă ciudată în timp ce urmărea transmisii live de la Stația Spațială Internațională (ISS).

Cu o lună mai devreme, el a susținut că a zărit o față extraterestră veche de 100.000 de ani, care arată ca Muntele Rushmore sculptat pe coasta muntelui marțian. Autorul a făcut presupusa descoperire din casa lui din Taiwan, spunând că chipul respectiv dovedește că o formă de viață inteligentă a cutreierat cândva în jurul Planetei Roșii. Waring a susținut odată că a zărit o altă dovadă care are arăta că imperiul marțienilor mici a condus cândva Planeta Roșie. El a mai spus că NASA a capturat accidental imagini cu o navă extraterestră prăbușită.