Home » Utile » Cât costă, de fapt, cazarea la mare în prima lună a verii. Prețurile pentru principalele stațiuni

Cât costă, de fapt, cazarea la mare în prima lună a verii. Prețurile pentru principalele stațiuni

Alexandru Cazacu / 07.06.2021, 12:02
Cât costă, de fapt, cazarea la mare în prima lună a verii. Prețurile pentru principalele stațiuni

Iată că a început și sezonul estival, iar mulți dintre români își fac deja planuri pentru vacanțele la mare din luna iunie. Mai departe îți vom spune cât costă cazarea la mare în prima lună a verii în principalele stațiuni de pe litoralul Românesc.

Cât costă cazarea la mare în prima lună a verii

După cum spuneam mai sus, sezonul estival și-a intrat în drepturi, iar turiștii români își fac deja planuri pentru vacanța de pe litoralul românesc. Dacă te afli printre cei care doresc să meargă la mare în luna iunie, cu siguranță te interesează și care sunt tarifele hotelierilor în prima lună a verii.

Am simulat pentru voi o căutare a unui sejur pe litoralul românesc, în luna iunie 2021. Potrivit site-urilor de booking, pentru perioada 12 iunie – 17 iunie 2021, adică pentru o cazare de 5 nopți la un hotel de 4 stele din stațiunea Olimp, prețul unui sejur pentru doi adulți poate ajunge la 3.199 lei. Servicii incluse: Cazare (1.307 RON/camera), All Inclusive Light- 3 mese+bauturi la mese (1.892 RON/camera).

Pe de altă parte, la același hotel, pentru o cazare de 5 nopți în aceeași perioadă, pentru o familie compusă din doi adulți și un copil, prețul unei camere poate ajunge la 2.811 lei. Serviciile incluse în acest pachet: cazare în cameră dublă superioară cu vedere la mare + mic dejun și prânz inclus.

La același hotel de patru stele din Olimp, o cameră single standard (o persoană), pentru un sejur de 5 zile, ajunge la aproximativ 1.775 de lei. În serviciile pachetului sunt incluse: cazare cu demipensiune + mic dejun și prânz.

Cât costă o noapte de cazare la mare
Cât costă o noapte de cazare la mare, în prima lună a verii

Cazare la mare în iunie 2021

De asemenea, la un hotel de trei stele din stațiunea Venus, doi adulți și un copil cu vârsta de până la 7 ani, vor plăti pentru o cameră dublă (5 nopți), în perioada 12 – 17 iunie, 2.308 lei. Serviciile incluse în pachet sunt cazare + All Inclusive Light. Totodată, părinții pot opta contra cost, pentru mese suplimentare pentru copil.

Pe de altă parte, la un hotel din Mamaia, prețul unui sejur de 5 nopți, în perioada 12 – 17 iunie, poate ajunge la 1.250 de lei pentru un adult singur. Serviciile incluse în ofertă sunt cazarea în cameră single + micul dejun. Cu toate acestea, clienții pot opta pentru un supliment all inclusive, dar va trebui să plătească aproximativ 1.600 de lei / cameră. De asemenea, taxa pentru un animal de companie este de 274 de lei/cameră pentru toate cele 5 nopți.

Prețuri cazare în hoteluri de 4 stele din Mamaia

Potrivit litoralulromanesc.ro, în stațiunea Mamaia, două persoane fără copii pot plăti pentru o cameră următoarele sume:

  • Hotel Modern din Mamaia – preț pe noapte de la 242 de lei
  • Hotel Palas Mamaia – preț pe noapte începând de la 220 de lei
  • Hotel Sulina Mamaia – preț/noapte începând de la 197 de lei
  • Hotel Savoy Mamaia – preț pe noapte de la 669 de lei
  • Hotel Condor din Mamaia – începând de la 235 de lei pe noapte
  • Hotel Parc Mamaia – preț pe noapte începând de la 228 de lei
  • Hotel Amiral Mamaia – preț pe noapte de la 197 de lei
  • Hotel Opera din Mamaia – preț/noapte de la 640 de lei
  • Hotel Ramada by Wyndham Mamaia – preț pe noapte de la 303 lei.