Home » Utile » Ce salarii au angajații care lucrează pentru Samsung România

Ce salarii au angajații care lucrează pentru Samsung România

Alexandru Cazacu / 09.08.2021, 15:39
Ce salarii au angajații care lucrează pentru Samsung România

Samsung este una dintre cele mai căutate companii de telefoane mobile și nu numai, atât în România, cât și în străinătate. Ei bine, privilegiile pe care le au salariații acestei companii sunt destul de interesante. Cu toate acestea, hai să vedem ce salariu are un angajat la Samsung România.

Ce salarii au angajații de la Samsung România

Samsung este o companie unde condițiile de muncă sunt foarte bune, iar salariile sunt pe măsură. Potrivit site-ului undelucram.ro, angajații companiei încasează venituri atractive. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce salarii sunt la Samsung România.

  • Un angajat full time în București, pe postul de Retail Marketing Specialist și cu o experiență de mai puțin de un an câștigă un salariu de 4.700 de lei. În plus, acesta beneficiază și de un bonus de 5.000 de lei anual, dar și de tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.
  • Un tehnician la Samsung Electronics, angajat full time încasează un salariu lunar de 4.000 de lei.
  • Sales Support Specialist (angajat full time în București), cu o experiență în domeniu de 2 ani – 3.700 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei și un bonus de 150 de lei lunar. La aceste sume se mai adaugă și un bonus anual de 80 de lei.
  • Tot în București, un Support specialist la Samsung Electronics cu o experiență mai mică de un an de zile câștigă un salariu de 3.000 de lei pe lună, un bonus de 160 de lei lunar și tichete de masă în valoare de 315 lei.
  • În 2020, un SAP specialist (angajat full time în București) și cu o experiență de 15 ani încasează 15.000 de lei lunar, un bonus anual de 30.000 de lei, alte bonusuri de 160 de lei lunar și tichete de masă.
  • Midle Management – în 2019 Middle Management – 7.000 de lei net, plus un bonus de 2.000 de lei/lună la care se adaugă tichete de masă în valoare de 500 de lei/lună (pentru acest post este necesară o experiență în domeniu de 7 ani).
  • Un angajat pe postul de KAM – câștiga în 2018 un salariu de 7.000 de lei net lunar plus 200 de lei bonuri de masă (experiență în domeniu de 10 ani).
  • Legal admin officer – 3.500 de lei lunar net (experiență 2 ani)
Câți bani câștigă angajații de la Samsung România
Câți bani câștigă angajații de la Samsung România

Filozofia de afaceri a celor de la Samsung

Se pare că Samsung România are o filozofie de afaceri simplă: dedicarea resurselor și tehnologiei de care dispune pentru a crea produse și servicii de calitate, contribuind la crearea unei societăți globale mai bune. Ei bine, pentru a face acest lucru, cei de la Samsung au stabilit un prag valoric înalt pentru proprii săi angajați și propriile sale tehnologii, după cum se arată pe pagina oficială a companiei.

Fiind una dintre cele mai mari companii de electronice, Samsung oferă produse de calitate, drept dovadă sunt și cozile interminabile de clienți care doresc să cumpere un produs Samsung chiar atunci când se lansează. De asemenea, această companie este una de vis pentru mulți oameni, având în vedere condițiile de la locul de muncă și sumele frumoase pe care le încasează angajații de la Samsung Electronics.