Home » Când, unde, cum » Ce este Floarea Vieții și de ce se spune că este un talisman magic. Efectele uluitoare

Ce este Floarea Vieții și de ce se spune că este un talisman magic. Efectele uluitoare

Violeta Badea / 23.06.2021, 13:10
Ce este Floarea Vieții și de ce se spune că este un talisman magic. Efectele uluitoare

Floarea vieții reprezintă unul dintre cele mai vechi simboluri ale lumii, o figură a geometriei sacre, a Universului și a iubirii necondiționate. Încă din Antichitate, floarea vieții este considerată sursa a tot ceea ce există în lume, energia pură, dar și a combinației perfecte dintre toate formele de viață. Iată ce este floarea vieții și de ce este considerată un talisman magic. Efectele uluitoare!

Ce este floarea vieții și de ce este considerată un talisman magic

Floarea vieții reprezintă un simbol de geometrie sacră compusă din șapte sau mai multe cercuri suprapuse, egal distanțate între ele. Acestea sunt aranjate astfel încât să ia forma unei flori simetrice. Simbolul este compus din 19 cercuri intersectate pe fondul unui hexagon,totul cuprins într-un alt cerc.

Încă din cele mai vechi timpuri, floarea vieții este considerată un talisman magic și este folosită pe diferite amulete sau talismane. Simbolul este folosit în diferite culturi și religii, dar și în spiritualism. Floarea vieții a fost inscripționată pe  templele orașului interzis din China, în templele budiste din India și Japonia, în arta asiriană din Mesopotamia, în arta italiană din secolul al XII-lea, pe catedrala „La Mezquita” din Cordoba, Spania și în cultura geto-dacă.

Cea mai veche inscripție datează de acum șase mii de ani și este considerată a fi cea din Templul lui Osiris din Abydos, Egipt, care ar reprezenta Ochiul lui Ra, un simbol al autorității faraonului, conform argeologilor. Se spune că simbolul are efecte uluitoare, având capacitatea de a aduce bunăstare în viața persoanei care poartă talismanul respectiv. De asemenea, simbolul transmite energie pozitivă și oferă senzația de stare de bine.

Floarea vietii
Floarea vieții reprezintă un simbol de geometrie sacra compusa din sapte sau mai multe cercuri suprapuse, egal distantate intre ele

Efectele uluitoare

De-a lungul timpului, oamenii au descoprit faptul că floarea vieții are capacitatea de a transmite o energie pozitivă prin simpla purtare a unui obiect pe care este inscripționat acest simbol. Multe persoane au folosit cutii de lemn, diverse recipiente din sticlă, obiecte confecționate din metal, din carton, din lut și multe altele. De asemenea, nu lipsesc cristalele pentru cristaloterapie, bilele de relaxare sau bijuteriile.

Se spune că este bine să așezați medicamentele, elixirurile sau cremele de masaj în apropierea acestui simbol, deoarece aceste obiecte vor fi încărcate cu energie vindecătoare. Dacă aveți o cutie de lemn inscripționată cu acest simbol, specialiștii vă recomandă să depozitați acolo cărțile-oracol, deoarece floarea vieții le va elibera de energiile negative și de spiritele rele.

De asemenea, cristalele gravate cu acest simbol sunt recomandate ca instrument pentru cristaloterapie, deoarece floarea vieții are capacitatea de a le încărca cu energie benefică. În plus, cristalul gravat poate fi folosit pentru băile relaxante, deoarece în acest mod sunt îndepărtate energiile negative.

Simbolul aduce bunăstare persoanelor care poartă bijuterii gravate sau accesorizate cu floarea vieții. De asemenea, simbolul este folosit ca protecție împotriva tuturor energiilor negative. În plus, floarea vieții atrage norocul ca un magnet, energia pozitivă, belșugul și bunăstarea. Specialiștii recomandă să așezați un astfel de obiect la intrarea în casă.