Home » Life & Style » Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 21 – 27 Iunie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 21 – 27 Iunie

Astrolog D. Mădă / 21.06.2021, 09:56
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 21 – 27 Iunie

“Figurile ce alcătuiesc Tarotul au o semnificație psihologică și cosmică; ele îl privesc pe om în sine și în lume, chiar dacă nu înfățișează întodeauna personaje umane. Tarotul împreună cu Astrologia și Numerologia sunt instrumente benefice de autocunoaștere în zilele noastre, favorizând dezvoltarea emoțională pentru viitoarele acțiuni.”

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte

O etalare simplă a cărților de tarot, pentru fiecare zodie (recomand să citiți și pentru semnul ascendentului), veți regăsi mai jos.

Ideea este de a parcurge textul cu mintea deschisă către oportunitățile pe care le putem crea, știind că liberul arbitru se află întotdeauna cu noi.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 21 - 27 Iunie
Zodii

Berbec – 8 de Bâte

Se anunță o săptămană în care totul se poate mișca rapid, cu viteza luminii, iar oportunitățile pot veni rapid. Dacă ați întâmpinat anumite blocaje, acum își pot găsi rezolvarea, posibil diferit față de cum v-ați gândit sau anticipat.

Deasemenea flexibilitatea este un factor prin care ele se pot remedia mult mai ușor sau natural, dacă deveniți conștienți de propria motivație și a celorlalți, fără să apelați la manipulare. Pot apărea călători scurte sau neprevăzute.

Taur – Magicianul

Arcana majoră “Magicianul” reflectă un potențial major de a face din săptămâna aceasta una remarcabilă.

Cheia stă în modul cum vă puneți în aplicare ideile, abilitățile sau propriile valori. Magul ca și resursă principală este chiar el însuși. Lărgindu-vă propriul orizont și redirecționând energia către manifestarea propriilor planuri sau dorințe ele pot deveni realitate.

Alegeți calitatea care poate face diferența, nu cantitatea. Alegeți să excelați, nu să stagnați. Magia se întâmplă atunci când realizați că acesta este adevărul personal. Universul conspiră pentru voi!

Gemeni – 9 de Pentagrame

Este un card care vă încurajează să vedeți partea plină a paharului, să vă bucurați de tot ce ați realizat până acum. Nu lăsați partea de îndoiala sau incertitudine să vă umbrească talentele sau abilitățile personale.

Nu lăsați etichetele celorlalți să vă descurajeze sau să vă umbrească succesul. Auto-suficiența și mulțumirea de sine poate face diferența în această săptămână. De asemenea pot apărea recompense pentru efortul depus în anumite proiecte sau afaceri.

Rac – 4 de Bâte

Săptămâna care stă să înceapă deschide noi oportunități în ceea ce privește proiectele aflate în curs de desfășurare. O primă etapă a ajuns la maturitate invitându-vă să o onorați mergând la următorul nivel.

Deasemenea este o perioadă bună de a investi energie în dezvoltarea emoțională, de a vă regăsi bucuria, spiritul jucăuș, echilibrul și armonia în propriul cămin sau alături de cei dragi. Fericirea împărtășită cu ceilalți poate avea efecte unilaterale.

Leu – 10 de Pentagrame

Este o săptămână care vă poate solicita din punct de vedere practic. Vă puteți bucura de stabilitate, abundență  și armonie prin sprijinul celor dragi (fie acasă sau la locul de munca).

Însă cum timpul este relativ, intențiile bune au nevoie de mai multă practicitate pentru a fi susținute, de integritate și de a privi pe termen lung tot ce aveți azi. 10 de Pentagrame vă încurajează și sugerează că, pentru a avea parte de o viață strălucită este nevoie de deschidere, empatie, răbdare și efort susținut alături de ceilalți.

Asta nu înseamnă să tindeți către perfecțiune, ci să aveți în vedere rezultatul final.

Fecioara – Faetonul (Carul)

Este o săptămână care vă invită să „cerneți grâul de neghină” sau să vă folosiți de propria intuiție pentru a pune carul în mișcare către direcția dorită. Atenție: cei doi sfincși nu privesc în aceeași direcție și nici tânărul nu deține frâiele asupra lor. De aici și tendința de a nu ști încotro.

Dând dovadă de mai puțină rigiditate, de a putea înțelege că între “alb și negru” există o varietate de culori (soluții), puteți decoperi care este sensul potrivit pentru voi, indiferent de ce vor spune ceilalți.

Voi sunteți șoferul, cel care conduce vehiculul în această viață. Prin auto-disciplină, voință și o rutină zilnică sustenabilă de care nu sunteți străini puteți obține într-un final sensul și direcția dorită.

Balanța – Regele de Cupe

Regele de Cupe este o invitație de a da dovadă de blândețe, compasiune, echilibru, diplomație și mediere în raport cu ceilalți. Reprezintă vocea rațiunii atunci când aveți parte de provocări.

Intuiția, conectarea la Sinele superior și nota de calm sunt cheia în această săptămână.

Dacă aveți de luat anumite decizii în acest interval este indicat să apelați la persoane abilitate, în funcție de situație (de ex consultarea unui terapeut sau mediator).

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 21 - 27 Iunie
Cărțile de tarot

Scorpion – Soarele

Soarele reprezintă eul (ego) interior, vitalitate, bucurie, iubire, căldură, binecuvântări, viață, succes. Lucrurile pot deveni clare atunci când lăsați lumina să strălucească în “întuneric”.

Soarele este vital pentru tot ce înseamnă creație, este cel care alungă “umbrele” (îndoiala, nesiguranța), iar pentru voi în această săptămana poate însemna o renaștere, multă putere de muncă, câstiguri (de orice natura) și optimism dacă vă lăsați razele să strălucească în cadrul relațiilor sau colectivului din care faceți parte.

Cu măsură, încredere și îngăduință în toate puteți progresa sau depăși orice provocare.

Săgetător – 5 de Bâte

Acest card atrage atenția asupra modului în care percepeți mediul exterior. Vă “luptați” pentru susținerea propriile credințe sau adevăruri în relația cu ceilalți? sau vă sunt împărtășite?

Chiar dacă mediul exterior vă poate “invita” să intrați competiție, este benefic să faceți un pas în spate, să revizuiți acolo unde este cazul modul în care gândiți și vă raportați la aici și acum, căutând să avansați împreună. Atitudinea corecta va face diferența.

Capricorn – 10 de Bâte

10 de bâte vă sugerează în acestă săptămână să analizați în ce segemente de viață puneți presiune prea mare pe voi și care sunt regulile și principiile care au nevoie de o reevaluare și redefinire pentru a putea înainta, fără a vă simți copleșiți.

Poate că este util de a cere ajutorul celorlalți, pentru a descoperi ce nu mai funcționează sau de a vă elibera din starea de amorțeală. Uneori primim ce am cerut, realizând ulterior că este prea mult sau nu este ceea ce ne dorim cu adevărat. Blândețea și capacitatea de a vă adapta pot fi cheile acestei saptamâni. Este în regulă să vă răzgândiți și să vă reorientați sau reconfigurați traseul.

Eliberați tot ce este surplus în acest moment și veți putea respira ușurați.

Vărsător – Arcana fără nume (“Moartea”)

Chiar dacă multe persoane se tem de titlu acestui card citindu-l mot-a-mot, este de departe unul dintre cele mai pozitive carduri. Această arcană simbolizează eliberare, schimbării profunde la nivel emoțional, eliberarea de atașamente emoționale toxice, sfârșitul unui ciclu, reînnoire, renaștere, începutul unei noi etape de viață.

În această săptămână este benefic să vă reevaluați și redefiniți propriile obiective, să redevizuiți ce anume vă scurge de energie și nu vă lasă să progresați, ce este vechi în propria structură de viață și merită eliberat sau redefinit pentru a vă simți din nou viu.

De asemenea poate modul în care interacționați, relaționați cu mediul exterior are nevoie de o transformare, însă nu printr-o gândire rigidă ci printr-o abordare diferită față de cum ați făcut-o până acum. “O ușă se poate închide, dar o alta se deschide. Nu există creștere, fără schimbare.”

Pești – Justiția

Săptămana aceasta pune accentul pe acceptarea “cauză vs efect”, să faceți tot ce este mai bine pentru voi, însă și pentru cei cu care vă petreceți timpul, să restabiliți echilibrul interior vs exterior și constientizarea propriilor adevăruri vs iluzii.

Este util să dați dovadă de onestitate, maturitate și responsabilitate în tot ceea ce întreprindeți zilnic, să rămâneți cu picioarele pe pământ pentru a putea vedea imaginea de ansamblu. Până la urmă este imaginea ideală care vă poate ajuta să mergeți mai departe.