Home » Când, unde, cum » Cum a luat naștere relația de dragoste dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed. Povestea lor a avut un sfârșit tragic

Cum a luat naștere relația de dragoste dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed. Povestea lor a avut un sfârșit tragic

Manolică Anca / 23.12.2021, 10:24
Cum a luat naștere relația de dragoste dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed. Povestea lor a avut un sfârșit tragic

La 31 august 1997, o lume întreagă a rămas șocată de moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident de mașină la Paris. Dar pierderea neașteptată a Prințesei de Wales nu a fost singurul eveniment sumbru care a decurs din acea noapte fatidică. Cu toate că miliarde de oameni au urmărit funeraliile Prințesei Diana, moartea ei a fost una dintre cele trei decese premature. Atunci au mai murit și șoferul mașinii, Henri Paul, dar și iubitul Dianei de la acea vreme, Dodi Al Fayed. Află cum a luat naștere relația de dragoste dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed.

Divorțul de Prințul Charles a venit la pachet cu o perioadă foarte dificilă pentru Lady Di

În cele mai multe cazuri, poveștile frumoase de dragoste au un final foarte trist. Lady Di venea dintr-o căsnicie eșuată și părea că în sfârșit și-a găsit liniștea lângă un bărbat care să o iubească cu adevărat. Dar această fericire nu avea să țină prea mult.

Prințesa Diana a divorțat de Prințul Charles în 1996, dar a continuat să fie una dintre cele mai fotografiate femei din lume. A rămas în relații bune cu fostul soț, căutând să se concentreze asupra organizațiilor caritabile care îi erau dragi și asupra celor doi copii ai lor. Desigur, nu a fost o perioadă deloc ușoară, pentru că venea după ani întregi de turbulențe, de crize de depresie severă.

Lady Di
Lady Di

Mai mult, bârfele și acuzațiile nu conteneau la adresa celor doi foști soți, mai ales după ce au ieșit la iveală poveștile pe care le aveau cu alte persoane. Cum oricine își dorește mai devreme sau mai târziu să își găsească pe cineva care să îl iubească și respecte, și Lady Di visa să aibă parte de asta. A fost implicată în varii aventuri romantice, dar singurul de care s-a îndrăgostit a fost fiul unui milionar egiptean, Dodi Al-Fayed.

Relația de dragoste dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în vremea când ea încă era căsătorită. Se pare că s-a întâmplat la un meci de polo în 1986, când Charles şi Dodi erau în echipe opuse. Însă nu a existat nimic care să atragă atunci atenția, astfel că nimeni nu a notat-o.

Totul a început abia în vara anului 1997, când tatăl lui Dodi, Mohamed Al-Fayed, a invitat-o ​​pe prințesă şi pe băieţii ei să viziteze vila sa din St. Tropez și yacht-ul familiei. Acolo, Diana a ajuns să îl cunoască mai bine pe Dodi. Acesta era considerat la acea vreme un playboy ce avea înclinații pentru femeile celebre.

După un mariaj nefericit, Diana era din nou liberă să facă ce voia. Era îndrăgostită și nu îi păsa de nicio părere din jur. Cei doi au încercat să evite pe cât de mult materialele din presă, dar nu s-au ascuns niciodată de camere, considerând că nu există nimic de care să le fie jenă. În sfârşit cunoscuse dragostea adevărată.

 Lady Diana și Dodi Al-Fayed
Lady Diana și Dodi Al-Fayed

Au trăit o poveste de iubire scurtă, dar intensă

Fiind un producător de film de succes, bărbatul era mereu înconjurat de femei frumoase. Cu toate acestea, toate relațiile sale din trecut au fost superficiale, în comparație cu ceea ce trăia alături de Prințesa de Wales. Printre prietenele lui Dodi s-au numărat Julia Roberts, Winona Ryder, Nancy Sinatra și Brooke Shields.

Prinţesa îl iubea pentru vocea sa blândă, cu accent californian. Era mereu zâmbitoare când ieșea în lume, iar ochii săi strălucitori spuneau multe despre fericirea de care avea parte. A fost primită cu brațele deschise și de familia lui Dodi, toți ajungând să o iubească foarte mult.

Lady Diana și Dodi Al-Fayed erau de nedespărţit. Au făcut o vizită chiar și în Statele Unite, iar în weekend mergeau, de multe ori, către Paris. Potrivit unui fost corespondent regal al BBC, Michael Cole, care cunoştea bine cuplul, în ultima zi petrecută la Paris, Dodi ar fi cumpărat un inel de la un bijutier. Prințesa purta această podoabă pe al treilea deget de la mâna stângă.

Relația de dragoste dintre Lady Diana și Dodi Al-Fayed avea să se termine foarte prematur și într-un mod tragic. Cei doi au fost victimele unui tragic accident de maşină, în august 1997. Ea avea 36 de ani, el avea 42. Nu se știe dacă relația ar fi culminat cu o căsătorie, însă cert este că iubirea se putea citi clar în ochii lor. Și acum, la mai bine de 24 de ani de la decesul celor doi, oamenii încă mai sunt fermecați de poveștile despre cea care a fost supranumită „Prințesa inimilor”.