Home » Cum să faci orice » 5 idei de coafuri simple. Galerie FOTO

5 idei de coafuri simple. Galerie FOTO

Violeta Badea / 01.06.2021, 16:23

5 idei de coafuri simple. Pentru că s-a dat startul la evenimente, multe femei se pregătesc pentru o schimbare de look. Vrei să încerci o coafură simplă, dar nu ești dispusă să petreci ore întregi la coafor? Ei bine, află că există un număr mare de variante pe care le poți încerca chiar la tine acasă. În acest material ţi-am pregătit câteva secrete, aflate direct de la cei mai buni hair-stiliști.

5 idei de coafuri simple

Noul sezon vine după o serie de restricții care ne-au ținut departe de viața socială, de distracții, iar de evenimente nu mai are rost să spunem. Odată cu relaxarea măsurilor, femeile se pregătesc să participe la primele petreceri și simt nevoia să facă o schimbare de look. Știm cu toții că acest lucru presupune bani, timp și riști să nici nu te alegi cu ceva extraordinar.

Te-ai gândit vreodată că poți încerca câteva trucuri chiar la tine acasă? Ei bine, poți face minuni cu părul tău și fără să ai cursuri de specialitate sau cine știe ce îndemânare. Indiferent de lungimea părului, sunt diverse coafuri pe care le poți încerca singură, fără niciun fel de ajutor. În continuare îți vom prezenta câteva idei de coafuri simple pentru păr scurt, mediu și lung care te vor ajuta să strălucești, indiferent de evenimentul la care participi.

1. Împletituri

Nu în fiecare zi avem timp să facem împletituri. Dar o dată sau de două ori pe săptămână merită să te simți ca o adevărată prințesă. Coafura de mai jos este pentru fetele care au părul lung, este elegantă și foarte comodă. Vei rămâne surprinsă de rezultat și o vei încerca ori de câte ori vei avea ocazia.

Impletituri
Impletituri

2. Coc cu împletituri

Cocurile cu împletituri reprezintă alegerea perfectă atunci când vrei sa iesi în evidență, să scoși din anonimat un outfit simplu sau pur și simplu să păcălești o zi nereușită. Iată în imagine cum poți obține acest coc spectaculos.

Coc cu impletituri
Coc cu impletituri

3. Coc din păr drept

Iubești placa ta de păr? Ei bine, aceasta chiar poate face minuni atunci când dorești să îți faci o nouă coafură. Trebuie doar să ai grijă și să îți protejezi părul de căldura emanată de acest aparat. Pentru acest coc vei avea nevoie să utilizezi placa de păr conform imaginilor de mai jos. Vei arăta fantastic și vei putea purta o ținută casual sau de ce nu elegantă.

Coc din par drept
Coc din par drept

4. Panglica franceză

Această coafură este potrivită pentru orice ocazie. Fie că vorbim de propria nuntă, de cununie sau de o petrecere obișnuită, acesta este un stil cu care vei străluci toată seara. Pentru a face panglica să arate cel mai impresionant, este mai bine să o împletiți pe păr curat, proaspăt spălat și uscat.

Panglica franceza
Panglica franceza

5. Bucle rapide

Vrei să-ți faci bucle, dar nu ai suficient timp la dispoziție? Ei bine, există un truc care te poate scăpa de această problemă în doar zece minute. Poți să-ți faci buclele dorite chiar la tine acasă, iar tot ceea ce trebuie să faci este să învârți pe rând șuvițele de păr și și să le încălzești apoi cu placa. În final, aplică și un spray fixativ pe ele. Vei rămâne uimită de rezultate!

Bucle rapide
Bucle rapide

Sursă foto: Pinterest