Home » Film & Seriale » Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. 9 producții horror care merită văzute

Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. 9 producții horror care merită văzute

Manolică Anca / 02.03.2021, 16:06

Ești pasionat de filmele horror și nu te sperii nici la cele mai îngrozitoare scene? Ei bine, Netflix are o mulțime de pelicule de acest gen în portofoliu care merită văzute. Iată o listă cu doar câteva dintre cele mai bune filme de groază de pe Netflix, pe care să le bifezi.

1. Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. The last house on the left (2009)

The last house on the left
The last house on the left

Mari și prietenul ei așteaptă cu nerăbdare o vacanță la izolata casă a lacului Collingwood, dar în schimb un condamnat evadat (Garret Dillahunt) și echipajul său îi răpesc și mai târziu îi omoară. Părinții ei, John (Tony Goldwyn) și Emma (Monica Potter), le-au oferit, fără să vrea, adăpost chiar bătăușilor. Când John și Emma află ce s-a întâmplat cu fiica lor, ei decid să pună în aplicare un plan de răzbunare.

2. World War Z (2013)

World War Z
World War Z

Când fostul anchetator ONU Gerry Lane (Brad Pitt) și familia sa se blochează în trafic, el simte că nu este un blocaj urban obișnuit. Bănuielile sale sunt confirmate când, brusc, haosul izbucnește în oraș. Un virus letal, răspândit printr-o singură mușcătură, transformă oamenii sănătoși în zombie sălbatici. Gerry pornește în căutare, la nivel mondial, pentru a găsi sursa infecției și, cu noroc, o modalitate de a opri răspândirea acesteia.

3. The Purge. Anarchy (2014)

The Purge. Anarchy
The Purge. Anarchy

O noapte pe an, guvernul dă o amnistie de 12 ore, timp în care cetățenii pot săvârși orice infracțiune doresc – inclusiv crimă – fără teama de pedeapsă sau închisoare. Leo, un sergent care și-a pierdut fiul, planifică o misiune de răzbunare vigilentă în timpul haosului. Cu toate acestea, în loc de un răzbunător, el devine protectorul neașteptat a patru străini nevinovați care au nevoie disperată de ajutorul său.

4. Split (2016)

Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. Split
Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. Split

Deși Kevin (James McAvoy) a evidențiat 23 de personalități psihiatrului său de încredere, dr. Fletcher (Betty Buckley), rămâne una încă nedescoperită, care este dispus să se materializeze și să le domine pe toate celelalte. Obligat să răpească trei fete adolescente, Kevin ajunge la un război pentru supraviețuire între toți toate personalitățile sale, precum și toți cei din jur.

5. Veronica (2017)

Veronica
Veronica

În 1991, în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă care îi îngrijește pe frații săi suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul lor. Trebuie neapărat să vezi ce urmează mai apoi.

6. Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. Ravenous (2017)

Ravenous
Ravenous

O peliculă thriller care ilustrează zombii ce devastează o localitate rurală din Quebec. Dorind să o salveze, o bandă de supraviețuitori își unesc forțele pentru a scăpa de hoardele infectate. Rămâne să vezi tu dacă reușesc sau nu să facă asta.

7. Bird Box (2018)

Bird Box
Bird Box

Când o forță misterioasă decimează populația, un singur lucru este sigur – dacă o vezi, mori. Supraviețuitorii trebuie să evite acum să se întâlnească față în față cu o entitate care ia forma celor mai grave temeri ale lor. Căutând speranță și un nou început, o supraviețuitoare și copiii ei se angajează într-o călătorie periculoasă prin pădure, în încercarea disperată de a găsi un loc sigur.

8. Scary stories to tell in the dark (2019)

Scary stories to tell in the dark
Scary stories to tell in the dark

Umbra familiei Bellows a pătruns în micul oraș din Mill Valley de generații. Într-un conac, tânăra Sarah Bellows își transformă viața torturată și secretele oribile într-o serie de povești înfricoșătoare. Aceste povești terifiante devin prea reale pentru un grup de adolescenți care, fugind de agresori, se ascund în această casă bântuită.

9. Cele mai bune filme de groază de pe Netflix. The Binding (2020)

The Binding
The Binding

Încheiem lista cu cele mai bune filme de horros de pe Netflix cu „Legământul”. Pelicula ilustrează o mamă care lutpă din răsputeri pentru a-și salva fiica. Aflată în vizită la mama logodnicului ei în sudul Italiei, o femeie este nevoită să lupte împotriva unui misterios și malefic blestem, pentru a-și revendica fiica.