11 vedete din România și din afară care s-au căsătorit în secret. Nunta lor a fost o surpriză și pentru fani

de:
30 03. 2021, 11:31

Dacă unele vedete aleg să împărtășească absolut toate detaliile legate de viața lor, inclusiv despre ziua nunții, altele optează pentru ceremonii private, departe de ochii lumii, pentru a se bucura în liniște de aceste momente unice. Iată câteva vedete din România și din afară care s-au căsătorit în secret. Au ascuns totul foarte bine, departe de ochii admiratorilor și a presei.

1. Vedete din România care s-au căsătorit în secret. Adela Popescu și Radu Vâlcan

Vedete din România care s-au căsătorit în secret. Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se numără printre acele vedete care s-au căsătorit în secret. Nunta lor a avut loc pe 22 august 2015, în cadrul unui eveniment care s-a desfăşurat pe domeniul Hadar Chalet, din judeţul Braşov. Un decor de munte pitoresc, izolat de agitaţia tipică zonelor urbane, unde nu există nici măcar semnal la telefon. Actriţa Adela Popescu şi prezentatorul TV Radu Vâlcan şi-au unit destinele în faţa a 60 de persoane. Adela Popescu a anunţat că s-a căsătorit cu logodnicul ei prin intermediul unei postări care s-a numit „Nunta noastră“, publicată pe blogul său personal, luni, 24 august, cu puţin timp înainte ca cei doi să plece în luna de miere.

2. Șerban Copoț și Roxana

Șerban Copoț și Roxana

Și cei doi s-au căsătorit în mare secret. Nici măcar rudele nu au știut despre căsătorie. Evenimentul a avut loc în primăvara anului 2015 și s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fiind prezenți doar doi martori și fiul lor cel mare, Tudor. Cei doi erau de peste 10 ani împreună.

„Aveam de gând să facem acest pas încă de anul trecut, însă am ajuns să semnăm actele la sfârșitul lunii martie. Ne-am grăbit, oarecum, pentru că urma să-l dam pe cel mic la grădiniță și trebuia astfel ca mama și tata să aibă același nume de familie”, a povestit solistul trupei Animal X.

3. Vedete din România care s-au căsătorit în secret. Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de aproape 8 ani, cei doi alegând să se căsătorească în mare secret în anul 2017, în Bulgaria. Adesea întrebați de ce au ales să țină ascuns lucrul acesta, Ștefan Bănică a vorbit într-un interviu despre motivul pentru care au luat această decizie.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a declarat Ștefan Bănică Jr. la Antena Stars.

4. Flick și Denisa Hodișan

Flick și Denisa Hodișan

Realizatorul de la Radio ZU, Flick, s-a însurat în mare secret, în Creta, în vara anului 2020, cu Denisa Hodișan, fostă „Miss Planet”, în 2019. Duminică, 30 august, cei doi au anunțat pe rețelele sociale că s-au căsătorit în Creta, nașii fiind chiar colegul lui Flick de radio, Daniel Buzdugan, și soția lui.

„Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!”, a scris Daniel Buzudugan pe pagina sa de Facebook.

5. Vedete din afară care s-au căsătorit în secret. Hilary Duff şi Matthew Koma

Vedete din afară care s-au căsătorit în secret. Hilary Duff şi Matthew Koma

Cei doi şi-au unit destinele, organizând un eveniment discret în decembrie 2019, pe proprietatea lor din Los Angeles. Au spus „Da!” în faţa familiei şi a prietenilor apropiați, după care au plecat într-un safari în Africa de Sud, pentru a petrece luna de miere. Actriţa şi producătorul muzical Koma s-au cunoscut în anul 2015, în timp ce lucrau la albumul ei „Breathe In Breathe Out”.

6. Nicolas Cage şi Riko Shibata

Nicolas Cage şi Riko Shibata

Cei doi aveau o relaţie de peste un an. Nunta restrânsă a avut loc pe 16 februarie 2021, în Las Vegas, data căsătoriei fiind aleasă pentru a onora ziua de naştere a regretatului tată al mirelui care a decedat în anul 2019. Cage a confirmat cele spuse despre el prin doar câteva cuvinte: „Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”. Soția lui, de origini japoneze, este cu patru ani mai tânără decât cel mai mare fiu al lui Cage, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe actor să anunţe logodna lor în august 2020, atunci când a povestit că nu a reuşit s-o ceară de soţie faţă în faţă din cauza pandemiei, ci în mediul virtual. Fiind despărțiți șase luni, ea aflându-se în Japonia, acesta i-a trimis inelul de logodnă prin curier.

7. Vedete din afară care s-au căsătorit în secret. Daniel Craig şi Rachel Weisz

Daniel Craig şi Rachel Weisz

Și cunoscutul actor a preferat să se căsătorească pe ascuns cu actriţa Rachel Weisz, în iunie 2011. „Viaţa mea privată este incredibil de importantă pentru mine. Cu siguranţă, căsătoria este mai mult decât importantă pentru mine”, a afirmat acesta când s-a aflat că a devenit soţul lui Weisz.

8. Beyonce și Jay-Z

Vedete care s-au căsătorit în secret. Beyonce și Jay-Z

Cei doi s-au căsătorit în secret, în 2008, însă au arătat primele imagini de la nunta lor, abia în anul 2014. S-a întâmplat în cadrul concertului de debut al turneului pe care l-au avut împreună, în Statele Unite. În timp ce cuplul de cântăreți interpreta piesele „Forever Young” și „Halo”, pe un ecran imens rulau imagini de la nunta lor secretă.

9. Ed Sheeran şi Cherry Seaborn

Ed Sheeran şi Cherry Seaborn

După ce au existat zvonuri vreme de luni întregi, cântăreţul Ed Sheeran a confirmat în cele din urmă că s-a căsătorit în mare secret cu iubita sa, Cherry Seaborn. El a numit-o „soţia” sa în piesa „Remember the Name”, declarând într-un interviu că, de fapt, piesa a fost scrisă înainte ca ei să se căsătorească. Până la momentul în care a ieşit piesa, cei doi erau deja căsătoriţi.

10. Vedete din afară care s-au căsătorit în secret. Pamela Anderson şi Jon Peters

Pamela Anderson şi Jon Peters

La 30 de ani după ce s-au cunoscut, s-au despărţit şi s-au reunit din nou, Pamela Anderson şi producătorul de film Jon Peters s-au căsătorit în Malibu, într-o ceremonie privată, în ianuarie 2020. Cei doi nu dezvăluiseră publicului nici măcar că se întâlnesc din nou. Din păcate, la mai puţin de două săptămâni după nuntă, cei doi s-au despărțit.

11. Heidi Klum şi Tom Kaulitz

Heidi Klum şi Tom Kaulitz

Vestea a ajuns târziu la urechile presei că în iulie 2019, Klum şi Kaulitz au devenit soţ şi soţie. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în februarie 2018. Şi-au anunţat logodna în decembrie a acelui an, însă au avut grijă ca vestea despre căsătorie să nu se afle în presă.