Home » Life & Style » Casa din Singur Acasă poate fi închiriată de sărbători. Cât costă cazarea pentru o singură noapte

Casa din Singur Acasă poate fi închiriată de sărbători. Cât costă cazarea pentru o singură noapte

Manolică Anca / 04.12.2021, 15:40

Vești bune pentru fanii filmului de Crăciun Singur Acasă. Emblematica locuință a familiei McCallister va fi disponibilă pentru închiriere pentru o noapte în acest sezon de sărbători. Astfel, pentru câteva ore, fanii vor putea numit acasă locul în care simpaticul Kevin a făcut o mulțime de nebunii. Iată cât costă cazarea în casa din Singur Acasă.

Cum poți închiria casa din Singur Acasă de sărbători

Fanii filmului „Singur acasă” au ocazia să aibă parte de o experiență de vis în prag de sărbători. Casa emblematică din filmul din 1990, în care Kevin a avut o mulțime de aventuri cu cei doi infractori Marv și Harry, va fi disponibilă de închiriat. Oferta este valabilă pentru o singură noapte.

Situată în Winnetka, Illinois, în suburbiile orașului Chicago, casa din pelicula Singur Acasă va fi disponibilă pentru închiriere pe platforma Airbnb. Aceasta a anunțat că oamenii vor putea închiria locuința familiei McCallister începând cu 7 decembrie, ora 13:00. În casă vor putea sta până la patru „hoţi” norocoşi, însă numai pentru o singură noapte. Este vorba de 12 decembrie.

Casa din Singur Acasă poate fi închiriată de sărbători
Casa din Singur Acasă poate fi închiriată de sărbători

Cât costă cazarea pentru o singură noapte

Platforma de închiriere că oamenii vor putea închiria casa din Singur Acasă cu suma de 25 de dolari (plus taxe). Aceștia vor fi întâmpinați la sosire de Devin Ratray, cel care l-a interpretat pe fratele său mai mare Buzz. „Deși acum suntem mai bătrâni și mai înțelepți”, anunță el, „nu suntem niciodată prea bătrâni pentru șmecheriile sărbătorilor”.

„Poate că nu vă amintiţi de mine ca fiind deosebit de prietenos, dar am crescut şi aş fi bucuros să împart casa familiei mele şi pizza cu tine, sărbători acestea. Încearcă doar să nu-mi laşi tarantula, Axl, să se piardă de data asta.”, se arată în comunicatul companiei.

Așadar, iubitorii filmului se vor putea bucura de decoruri speciale de Crăciun, vor putea dormi în patul lui Kevin, vor putea realiza capcane, nu va lipsi nici o tarantulă reală și vor putea vizion din sufrageria familiei McCallister cel mai recent film „Home Sweet Home Alone”. Sigur că nu va lipsi nici pizza sau o cină cu macaroane cu brânză, la microunde.

Oaspeții își vor avea propriul aftershave - pentru a se pălmui și a țipa în timp ce se uită în oglinda din baie / Sursă foto: Airbnb
Oaspeții își vor avea propriul aftershave – pentru a se pălmui și a țipa în timp ce se uită în oglinda din baie / Sursă foto: Airbnb

„În acest sezon, fanii îşi vor îndeplini visele cu o şedere în casa originală Home Alone. În timp ce familia McCallister sunt plecaţi în călătoria lor anuală (toţi cu excepţia tarantulei), patru oaspeţi vor avea ocazia să retrăiască scenele lor preferate din clasicul sărbătorilor şi să-şi lase copiii interiori să alerge liberi pentru o seară liniştită şi neîntreruptă de intruşi.” a transmis platforma Airbnb.

De asemenea, platforma a transmis că oaspeţii vor trebui să respecte regulile sanitare de prevenire a răspândirii Covid-19 pe parcursul şederii lor. Așadar, cei care doresc să rezerve sejurul în casa din Singur Acasă o pot face începând cu 7 decembrie.

În plus, Airbnb va organiza şi o strângere de fonduri pentru Spitalul de copii „La Rabida”, din Chicago, în scopul menţinerii şi îmbunătăţirii calităţii vieţii pentru pacienţii cu afecţiuni complexe, dizabilităţi şi boli cronice.