Home » Life & Style » Ce calități excepționale ai, în funcție de cifra destinului. Totul despre cum îți influențează acest număr viața

Ce calități excepționale ai, în funcție de cifra destinului. Totul despre cum îți influențează acest număr viața

Nechifor Ioana / 31.05.2021, 18:47
Ce calități excepționale ai, în funcție de cifra destinului. Totul despre cum îți influențează acest număr viața

Ce calități excepționale ai, în funcție de cifra destinului. Acest număr simplu ascunde caracteristice deosebite despre destinul unei persoane. Numerologia oferă interpretări esențiale despre modul cum poate această cifră să influențeze viața cuiva. Aparent o cifră banală, dar care se dovedește prin esența ei extrem de valoroasă pentru traiectoria și evoluția unei persoane. Descoperă mai jos modalitatea prin care îți poți calcula cifra destinului și ce aspecte importante dezvăluie!

Ce calități și aptitudini ai, în funcție de cifra destinului. Cum se calculează, de fapt, cifra destinului

Ce calități și însușiri deosebite ai, în funcție de cifra destinului. Un lucru important de trecut în revistă este modul prin care se calculează cifra destinului.

Pentru a descoperi ce atribuții relevă acest număr despre tine, este necesar să-l stabilești mai întâi, după care poți citi mai jos ce caracteristici esențiale are.

Cifra destinului reprezintă de fapt suma tuturor numerelor care fac parte din data de naștere a unei persoane. Ideea calcului este simplă. Se adună numerele până când rezultatul obținut este reprezentat de o singură cifră.

Spre exemplu avem data nașterii 15 iulie 1976. Aceasta se va transforma astfel 15+7+1976=1998=1+9+9+8= 27=2+9=9. Cifra destinului pentru această dată a nașterii este 9. Ținând cont de această modalitate, așa se poate afla cifra destinului pentru fiecare data de naștere în parte.

Mihai Voropchievici, specialist în astrologie și numerologie, a vorbit la Antena 3, despre harul pe care îl are fiecare persoană prin prisma acestui număr. Te invităm astfel să descoperi ce calități ai, în funcție de cifra destinului. Sau altfel spus ce dar special ai primit la naștere.

Cifra destinului -1

Darul pe care îl au cei cu cifra destinului 1 ține de un lucru extrem de deosebit și anume creativitatea. Aceste persoane posedă excelente abililități în comunicare, sunt oameni puternici, care beneficiază de o voință incredibil de mare.

Așadar, pe parcursul vieții, ei își pot desfășura calitățile și aptitudinile într-un domeniu care are la bază arta creației.

Cifra destinului – 2

Cifra 2 simbolizează asociere, relaționare. Astfel această cifră vorbește de niște oameni a căror muncă se desfășoară în echipă. Cei care au cifra destinului 2 sunt oameni sensibili, atenți și receptivi la nevoile celorlalți.

Le place să-și ofere ajutorul, dând dovadă de empatie și generozitate. Se poate spune așadar că darul lor magic se află de fapt în inimă, având în vedere atitudinea pe care o manifestă cu privire la oamenii care îi înconjoară.

Cifra destinului – 3

Despre persoanele care au 3 ca cifră a destinului putem să spunem că sunt înzestrate cu abilități analitice extraordinare.

Învață din propriile greșeli și știu să tragă linie atunci când este cazul. Cuvântul cheie pentru ei este perseverența.

Se pune deci accent pe perseverență în atingerea scopului propus. Nu-și abandonează obiectivele, bucurându-se de o minte ageră, de entuziasm, dar și de o mare capacitate de a învăța lucruri.

Cifra destinului – 4

Cei a căror cifră a destinului este 4 sunt oameni perfecționiști, care se află în căutarea echilibrului total. Cifra 4 întrunește toate cele 4 elemente care ne înconjoară (aer, apă, foc, pământ), astfel persoana cu această cifră a destinului se bucură de protecție divină.

Este o fire inteligentă și rațională. Selectivă, pretențioasă, axată pe echilibru în viață.

Cifra destinului
Ce calități excepționale ai, în funcție de cifra destinului

Cifra destinului – 5

Oamenii care au cifra destinului 5 sunt înzestrați cu o doză mare în planul spiritualității, iar drumul pe care îl au de parcurs în viață ține de cunoaștere.

Se spune despre acești oameni născuți cu cifra destinului 5 că pot comunica cu anumite entități, în ideea că pot atrage forțe din lumea cealaltă. Au un dar special, cu încărcătură spirituală.

Cifra destinului – 6

Despre cifra 6 se cunoaște faptul că este cifra dragostei, a armoniei, a căminului fericit. Prin urmare, cei care sunt născuți cu acest număr al destinului preiau din calitățile enumerate.

Aceste persoane au o energie pozitivă, degajă pace și armonie. Se poate spune că rolul lor în viață este cel de vindecător. Având în vedere acest statut pe care îl îndeplinește cel cu cifra 6 a destinului, nu este de mirare că obișnuiește să se încarce cu responsabilitățile celorlalți.

Cifra destinului – 7

Întâlnit în diverse mențiuni din Bibilie, dar și în viața de zi cu zi, cifra 7 face referire la divinitate, magie. Cel care are cifra destinului 7 este atras așadar de tot ce presupune mister, necunoscut, spiritualitate.

Aceste persoane obișnuiesc să primească mesaje pe cale subtilă prin intermediul viselor. Se poate spune într-un fel că visele sunt un fel de călăuze pentru ei și că în acest fel ei comunică de fapt cu divinitatea.

Cifra destinului – 8

Cifra 8 este o cifră puternică. Această cifră deține din calitățile cifrei 7, dar vine în plus cu o completare, cu o forță mai mare.

De regulă, cei care au această cifră a destinului au abilitatea de a deseobi ce e corect și ce nu. Este genul de om care știe să coordoneze, fiind înzestrat cu o mare stabilitate și cu o puternică forță interioară.

Cifra destinului – 9

Persoanele care au 9 ca cifră a destinului sunt în general nonconformiste. Iubesc oamenii și adoră să fie printre ei, au harul de a vindeca și de a se vindeca.

Aceste persoane au abilitatea extraordinară de a vedea și a analiza lucrurile așa cum nimeni nu știe să o facă.

Cifra 9 semnifică sfârșitul unui ciclu, succesul, îndeplinirea unui scop. Cei care posedă această cifră a destinului sunt oameni a căror personalitate este de natură iubitoare, plină de compasiune și umanitate.