Home » Life & Style » Ce să nu îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților. Idei bune și idei proaste de cadou

Ce să nu îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților. Idei bune și idei proaste de cadou

Manolică Anca / 10.02.2021, 16:48
Ce să nu îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților. Idei bune și idei proaste de cadou

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar mai apoi luna martie, o lună destinată în întregime doamnelor. Așadar o perioadă destul de grea pentru bărbați, care trebuie să scoată ceva mai mulți bani din buzunar. Însă, un hop important de trecut este și ideea de cadou, care, de cele mai multe ori, este o mare bătaie de cap pentru bărbați. Care sunt cele mai bune și proaste idei de cadou pentru această zi deosebită? Ce să nu îi cumperi, sub nicio formă, iubitei de Ziua Îndrăgostiților.

Ce să nu îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day, Dragobetele, o mulțime de ocazii pentru a îți surprinde partenera cu cele mai frumoase cadouri. Dar ce te faci când rămâi în pană de idei și, pur și simplu, nu mai știi cum să o surprinzi și în acest an. Dacă femeile stau ceva mai bine la capitolul idei, ei bine, bărbații sunt, să spunem, mai puțin inspirați. Dar asta nu înseamnă că nu le iubesc. Pentru aceasta, venim în sprijinul tău cu ceva idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, dar și câteva sugestii în legătură cu ceea ce să nu îi cumperi iubitei, sub nicio formă.

Un sondaj realizat de picodi.com pe un eșantion de 11.000 de respondenți, din 38 de țări, a condus la întocmirea unei liste de cadouri pe care îndrăgostiții nu vor să le mai primească și de care s-au săturat până peste cap. Ziua Îndrăgostiților este foarte populară în România, astfel că 88% dintre respondenții românii au spus că sărbătoresc această zi și tot 88% au spus că vor și oferi ceva partenerului lor.

Așadar, conform sondajului, în capul listei de „ASTA NU” se află alcoolul (25%), urmat apoi de ursuleții de pluș (20%), felicitările de Valentine’s Day (16%), banii (16%) și electrocasnicele mici (15%). Deci, sub nicio formă să nu te gândești să încerci să o surprinzi cu un astfel de cadou, pentru că sigur nu va fi impresionată. De cealaltă parte, femeile participante la sondaj au declarat că cele mai dorite cadouri sunt bijuteriile (31%), hainele (30%), florile (29%), un parfum (28%) și cina la restaurant (26%).

Anul acesta, femeile nu își doresc sub nicio formă să mai primească alcool cadou de Ziua Îndrăgostiților
Anul acesta, femeile nu își doresc sub nicio formă să mai primească alcool cadou de Ziua Îndrăgostiților

Ce să nu îi cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților

În cazul respondenților de sex masculin din eșantion, ceea ce nu își doresc sub nicio formă să primească în dar de această zi specială este o jucărie sexuală (17%). Pe locul doi se află cina la restaurant (14%), deși pe lista de cadouri pe care aceștia și-ar dori să le primească, această opțiune se află în top. Așadar, în cazul cadourilor pe care le-ar plăcea să le primească, 35% dintre respondenți au spus că și-ar dori să aibă parte de o cină romantică la un restaurant, apoi și-ar dori să primească haine (27%) și parfumuri (21%). 17% s-ar bucura de un voucher cadou, în timp ce 12% doresc mâncare livrată acasă.

Acum că am aflat ce să (nu) îi cumperi iubitei/iubitului de Ziua Îndrăgostiților, haide să aflăm și care au fost răspunsurile românilor atunci când au fost chestionați despre ce au de gând le cumpere partenerilor. Astfel, în cazul bărbaților chestionați, cele mai populare răspunsuri au fost cina la restaurant (18%) și hainele (17%), florile ieșind abia pe locul trei, cu 15%. Pe de altă parte, femeile au declarat că vor cumpăra haine (28%), parfumuri (23%) și bijuterii (14%).