Home » Life & Style » Ce slujbe obișnuite aveau vedetele înainte să devină cunoscute. Barack Obama vindea îngheţată

Ce slujbe obișnuite aveau vedetele înainte să devină cunoscute. Barack Obama vindea îngheţată

Voicu Costin / 14.02.2022, 07:58

Celebritățile de acum au avut cândva alte meserii obișnuite înainte să fie cunoscute. Sigur nu te-ai fi gândit că ar fi avut și alte îndeletniciri decât cele legate de scenă, lumina reflectoarelor sau viața politică. Spre exemplu, Barack Obama vindea înghețată în adolescență până să ajungă președintele Americii. Ce alte meserii au mai avut vedetele din ziua de astăzi?

7 vedete care au avut slujbe obișnuite în adolescență

Înainte să ajungă cunoscute de publicul din întreagă lume, vedetele au început și ele de jos, prin meseriile lor. Marea majoritate au servit în restaurant de tip fast-food, dar nu s-au putut adapta condițiilor severe de muncă, mai ales că își doreau cu totul altceva pentru viitorul lor. Haideți să vedem cum s-au descurcat o parte dintre celebrități și ce făceau ele pentru a obține bani!

Pink servea pizza și burgeri

Cântăreaţa Pink a lucrat la trei restaurante de tip fast-food: Wendy’s, Pizza Hut şi McDonald’s. Firea mai rebelă, așa cum o știm cu toții din aparițiile publice, dar și prin stilul de muzică abordat, pop-rock, nu a ajutat-o în trecut. Chiar artista a declarat că obişnuia să fumeze când servea la geam pentru drive-thru. De asemenea, a mărturisit că le mai dădea gratuit prietenilor cartofi prăjiţi şi că s-a drogat în timpul serviciului.

Madonna a avut și un job de o zi

Cunoscută în întreaga lume, Madonna a avut și alte joburi până să fie cântăreață. Perioada grea prin care a trecut, până să fie celebră și bogată, a împins-o să accepte și alte slujbe. Unul dintre ele a durat doar o zi: o slujbă la fast-food-ul Dunkin’ Donuts aflat în Times Square, New York. Ea a fost concediată după ce a stropit un client cu jeleu.

Chris Pratt şi-ar fi dorit mai multe bacşişuri

Actorul Chris Pratt ar fi dorit că oamenii să fie mai generoși cu el, atunci când a lucrat într-un restaurant. Prin intermediul rețelei sociale Instagram, actorul a povestit despre perioada petrecută la Bubba Gump Shrimp Co. Şi-a îndemnat admiratorii să nu uite să lase bacşiş pentru cei care îi servesc în restaurant, pentru că îi motivează mai mult.

Eva Longoria și-a serbat ziua din banii obținuți în urma jobului de la fast food

Eva Longoria şi-a plătit aniversarea de 15 ani cu banii din fast-food. Vedeta celebra din serialul „Desperate Housewives”, a lucrat la fast-food-ul Wendy’s din oraşul ei natal, Corpus Christi, Texas.  Actrița s-a angajat acolo pentru a-şi plăti petrecerea de aniversare, Quinceañera, care este specială pentru fetele din Mexic şi America Latină. A reprezentat un fel de majorat pentru celelalte popoare.

Eva Mendes, la un stand într-un mall

Frumoasă actriță a avut alte locuri de muncă până să devină celebră. Tot într-un restaurant a lucrat și ea. Restaurantul Hot Dog on a Stick i-a adus acesteia un venit stabil pentru o perioadă. Ea a servit limonadă în incinta unui mall din Los Angeles.

Barack Obama vindea îngheţată

Înainte de a conduce America de la biroul oval din Casa Albă, Barack Obama a vândut îngheţată într-un magazin, Baskin-Robbins. Prin postarea sa de pe contul de Linkedln, Obama a prezentat doar părțile pozitive pe care acel job i le-a adus. A învățat să fie responsabil, i-a permis să facă un echilibru între locul de muncă și viața personală, dar i-a lăsat și timp pentru a studia. Pe lângă acest lucruri, putea savura din înghețată când își dorea.

Shania Twain servea la McDonald’s

Situația financiară nu a prea ajutat-o nici pe Shania Twain care își dorea cu totul altceva pentru viitorul și cariera ei. Înainte de a deveni un star, cântăreața cunoscută pentru hit-ul „Man, I Feel Like a Woman”, a lucrat mult timp la McDonald’s şi cânta în baruri nopţile, pentru un ban în plus.