Home » Life & Style » Cine este și ce studii are bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William. A fost pregătită „să facă totul, de la condus defensiv până la probleme de securitate”

Cine este și ce studii are bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William. A fost pregătită „să facă totul, de la condus defensiv până la probleme de securitate”

Manolică Anca / 29.04.2022, 10:10

Ducele și ducesa de Cambridge sunt cunoscuți pentru modul faptul că sunt implicați în creșterea celor trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de opt ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și prințul Louis, în vârstă de trei ani. Cu toate acestea, din cauza programului lor încărcat de angajamente regale, ei au nevoie de o mână de ajutor. Și aici intervine bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Cine este Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor ducilor de Cambridge

Cu toate că Prințul William și Kate Middleton încearcă să se implice cât mai mult în creșterea și educația celor trei copii, cuplul are totuși nevoie de puțin ajutor din cauza angajamentelor regale importante cărora trebuie să le facă față. Astfel au ales să apeleze la ajutorul uneo bone.

Maria nu este însă o bonă oarecare, ci ceea ce unii ar putea numi o „super-bona”, instruită în toate aspectele legate de îngrijirea copiilor, specializată în viața familiilor de rand înalt. Ea a fost angajată de familie în anul 2014, pentru a ajuta la îngrijirea bebelușului Prințul George, când acesta avea aproximativ opt luni.

De atunci, Maria face parte din familie, având acum grijă și de prințesa Charlotte și de prințul Louis. Dar cu atât mai interesant este faptul că ea a fost și bona celor doi frați, Prințul William și Prințul Harry, astfel că sunt familiarizați unii cu alții.

Bona Maria a fost formată la celebrul Norland College

Bona lui Kate și William a urmat cursurile prestigiosului Norland College din Bath, în Anglia, care a fost fondat în 1892 de pionierul educațional Emily Ward. Colegiul este renumit pentru că produce bone de top, multe familii celebre și regale alegându-și bonele absolvente de Norland.

De asemenea, aceasta este bine instruită și în domeniul securității. Îngrijirea copiilor ducelui și ducesei este o muncă atât plină de satisfacții, cât și de responsabilități, având în vedere că familia regală nu este străină de amenințările la adresa securității. Aceste cursuri le-a urmat în cadrul aceluiași colegiu.

„Bonele sunt învățate totul, de la condusul defensiv la probleme de securitate și până la cum să aibă grijă de un viitor rege sau regină. Așa că ea știe cu adevărat tot ceea ce ar trebui să știi despre creșterea unui copil”, a dezvăluit comentatoarea regală Victoria Murphy într-un articol al ABC News.

Aici se explică, de asemenea, că dădacele Norland „învață totul, de la taekwondo pentru a se feri de posibili răpitori până la schimbări de comportament la volan pentru a evita ochii curioși ai paparazzilor”.

Bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William
Bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William

Bona Maria are acces la sprijin pentru sănătate mintală

Toți elevii Norland, inclusiv bona ducesei Kate și a prințului William, Maria, au acces la serviciul digital de sprijin al Norland College, Togetherall, care îi ajută să facă față „la tot ceea ce înseamnă stresul cotidian și până la evenimente majore din viață”, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Pe site-ul Norland se poate citi: „Este un spațiu de sprijin și recuperare online, sigur și anonim, la care te poți adresa dacă te simți deprimat, stresat, te lupți să faci față sau pur și simplu vrei să vorbești cu oameni care înțeleg prin ce treci. Este moderat de profesioniști instruiți care sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a asigura siguranța și anonimatul tuturor membrilor.”

Bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William
Bona copiilor lui Kate Middleton și ai prințului William

Cu cât este plătită Maria Teresa

Ori de câte ori apare la evenimentele regale, bona poartă o uniformă bej pe care a primit-o de la școală. Așa a fost văzută și la nunta Pippei Middleton, sora lui Kate, dar și la botezul prințesei Charlotte. De asemenea, ea trebuie să aibă părul mereu prins, iar machiajul să fie unul cât mai simplu. Are voie să poarte doar o singură pereche de cercei și doar încălțăminte cu talpă joasă.

Fiind de origine spaniolă, dădaca îi învată prințul George și pe Charlotte și limba sa nativă. Cei doi știu deja o mulțime de cuvinte. Pentru toate acestea, ea este răsplătită pe măsură. Revista Cosmopolitan a dezvăluit că Turrion Borrallo are un salariu de 75.000 £ pe an, adică peste 100.000 de dolari pe an.