Home » Life & Style » Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Principalele previziuni astrale. Zodia căreia îi va merge din plin în toate

Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Principalele previziuni astrale. Zodia căreia îi va merge din plin în toate

Redactia Știri / 02.11.2020, 17:28
Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Principalele previziuni astrale. Zodia căreia îi va merge din plin în toate

O nouă săptămână începe pentru nativii zodiacului. Pentru unii se anunță o perioadă solicitantă cu urcușuri și coborâșuri,  iar pentru alți nativi a venit timpul să culeagă roadele muncii lor. În orice caz, provocări sunt la tot pasul, depinde foarte mult de modul în care fiecare nativ gestionează situația în care se află. Găsiți mai jos previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 2-9 noiembrie 2020

Săptămâna 2-9 noiembrie 2020 le poate da unora de furcă, însă pentru alți nativi se anunță plină de surprize! După faptă și răsplată, motiv pentru care unele zodii vor fi recompensate din plin în acest interval pentru eforturile depuse. Mai jos, aveți horoscop 2-9 noiembrie 2020!

Horoscop Berbec

Pentru nativii Berbeci, săptămâna cuprinsă între 2 și 9 noiembrie 2020 se anunță una bună. Acești nativi au parte de zile extraordinare, cu întâlniri și discuții care se pot încheia așa cum își doresc ei. Sunt zile de relaxare și de distracție pentru nativii Berbec, în special la sfârșitul săptămânii, când vor încheia weekendul în forță.

Horoscop Taur

Taurii sunt concentrați în această perioadă în special pe chestiuni ce țin de bani. Se gândesc cum pot să obțină cât mai mulți bani, așa că fac toate demersurile necesare pentru a-și atinge scopul dorit. Se folosesc de orice oportunitate, întâlnire și trec la negociere, în speranța că vor reuși să-și facă cât mai mulți aliați care să-i ajute să obțină ceea ce pe ei îi interesează atât de mult.

Horoscop Gemeni

Se anunță previziuni bune pentru nativii Gemeni în intervalul 2-9 noiembrie 2020! Acești nativi au parte de o săptămână în care sunt în centrul atenției, sunt în top.
Au fler, au inspirație, reușesc cam în tot ce își propun. Se anunță drumuri și vizite plăcute pentru Gemeni, care ar putea să aibă loc la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Rac

Nativii Raci ar putea să fie ținta unor bârfe și a unor discuții răutăcioase, dar cel mai bine este să vă feriți de genul acesta de lucruri și să ignorați aceste vorbe. Nu le faceți jocul cârcotașilor. Posibile câștiguri spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Leu

Nativul Leu este, fără îndoială, vedeta săptămânii. Acești nativi au parte de o popularitate uriașă încă din primele zile acestei perioade. Se bucură de relații de prietenie.
Se deschid uși care le-ar putea aduce numeroase oportunității. Discreția este cuvântul cheie la care ar trebui să aibă mare grijă zilele acestea.

Horoscop Fecioară

O perioadă cu multe responsabilități pentru nativii Fecioară. Partea bună pentru acești nativi este că au zile în care sunt în formă, găsesc rapid soluții bune și inspirate și reușesc să ducă la bun sfârșit sarcinile în care se implică. Posibile discuții cu șefii, aveți grijă la atitudinea pe care o adoptați.

Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Se anunță vești foarte bune pentru zodia Fecioară
Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Se anunță vești foarte bune pentru zodia Fecioară

În weekend s-ar putea să vă bucurați de niște vești foarte bune.

Horoscop Balanță

Și pentru nativii zodiei Balanță se anunță zile intense, zile cu responsabilăți. Au parte de o agendă încărcată în această perioadă, motiv pentru care nu ar strica să devină ceva mai autoritari pentru a rezolva diverse situații. Spre sfârșitul săptămânii, vă bucurați de compania prietenilor dumneavoastră.

Horoscop Scorpion

Intervalul 2-9 noiembrie 2020 le aduce nativilor din zodia Scorpion o mare preocupare asupra chestiunilor ce țin de muncă. Nativii Scoprion sunt concentrați pe afaceri, dar pentru a-și atinge țelul propus sunt conștienți că au nevoie de ajutorul unor persoane, persoane pe care vor încerca să le atragă de partea lor.
Scorpionii se mai pot confrunta în această perioadă cu probleme administrative.

Horoscop Săgetător

Săptămâna 2-9 noiembrie stă sub semnul parteneriatelor pentru nativii Săgetător. Nativii acestei zodii ar trebui să gestioneze orice discuție cu tact și cu multă răbdare. E posibil ca unii să încerce să-i ducă cu vorba, prin urmare nu ar strica să fie puțini atenți la ceea ce li se spune și li se promite.
Posibile călătorii în weekend.

Horoscop Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au parte de zile încărcate la muncă, dar din fericire se bucură de mult spor și de multă inspirație zilele acestea.
Le vin idei bune cu care pot rezolva orice situație în care ajung.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsători sunt plini de speranță și se arată extrem de încrezători în planurile lor de viitor! Sfatul pentru această săptămâna este să încerce să apeleze la mai multă discreție. Este bine ca unele lucruri să rămână strict pentru ei. Muncesc mult în această perioadă, însă nici rezultatele nu se vor lăsa prea mult timp așteptate.

Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Peștii muncesc mult, dar și rezultatele sunt pe măsură
Horoscop 2-9 noiembrie 2020. Peștii muncesc mult, dar și rezultatele sunt pe măsură

Horoscop Pești

Nativii Pești muncesc mult în această săptămână, dar și rezultatele muncii lor sunt pe măsură. Important este să se concentrizeze pe ce au de făcut, căci recompensa va fi asemenea efortului depus.
Este posibil să primească și un mic ajutor pentru chestiunile ce rămân de rezolvat pentru sfârșitul săptămânii.