Home » Life & Style » Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Săptămână extraordinară pentru Săgetători. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Săptămână extraordinară pentru Săgetători. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Nechifor Ioana / 03.01.2022, 17:52
Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Săptămână extraordinară pentru Săgetători. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Celebrul specialist în astrologie și numerologie a realizat principalele previziuni astrale pentru prima săptămână din luna ianuarie a anului 2022. Sunt previziuni pentru fiecare zodie, cu caracteristici esențiale relevante pentru toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă în materialul următor cine sunt cei mai norocoși nativi ai săptămânii și care sunt lucrurile esențiale bine de știut pentru intervalul cuprins între 3 și 9 ianuarie 2022!

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Așa cum obișnuiește, Mihai Voropchievici a făcut și de această dată horoscopul săptămânii.

Cunoscutul specialist în astrologie și numerologie a realizat pe baza horoscopului runelor principalele previziunile astrale pentru nativii zodiacului.

Previziunile, redate de Antena 3, sunt specifice intervalului cuprins între 3 și 9 ianuarie 2022, oferind informații prețioase pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Mihai Voropchievici
Horoscop Mihai Voropchievici

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Berbec

O săptămănâ în care efectiv nativii zodiei Berbec se bucură de protecție divină. Sunt feriți de rele și reușesc să-și ducă la bun sfârșit orice plan pe care și-l conturează.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Taur

O perioadă care îi va ajuta pe nativii Taur să ia decizii importante pentru existența lor. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că aceștia sunt pe cale să descopere un adevăr esențial care va atrage după sine schimbări majore.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Gemeni

O nouă săptămână, o șansă enormă de a începe un nou capitol în viața lor. Se poate spune că dacă au curajul necesar, nativii zodiei Gemeni ar putea începe o nouă viață.
Trec printr-o revigorare pe toate planurile.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Rac

Vestea bună pentru Raci este că tensiunile și lucrurile care au rămas nerezolvate de anul trecut își vor găsi în curând soluția. Chiar dacă aceste chestiuni îi pot măcina pe nativii
zodiei Rac, este important să nu-și consume energia inutil, pentru că rezolvarea va veni spre ei.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Leu

Vești bune pentru nativii Leu! Regii zodiacului se bucură de atenția unei persoane deosebite, care le va face o surpriză majoră. Nu este exclus să primească un cadou sau un gest impresionant din partea acelei persoane care se gândește intens la ei.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Fecioară

Planul sentimental este frumos aspectat pentru nativii Fecioară în această săptămână. Cei care sunt singuri au șanse mari să cunoască o persoană alături de care să trăiască o poveste frumoasă de dragoste. Ar putea avea parte de acea relație pasională la care ei visau de mult timp.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Balanță

Este posibil ca nativii Balanță să înceapă săptămână cu o atitudine de parcă ar merge la război. Indicat ar fi să adopte calm și răbdare, să-și controleze reacțiile vulcanice, pentru că lucrurile
nu sunt atât de rele precum le văd ei. Nu strică să facă haz de necaz și să încerce să vadă situația dintr-o altă perspectivă.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Scorpion

Oportunități uriașe pentru nativii Scorpion în această perioadă. Aceștia au parte de o schimbare pozitivă pe plan personal, profesional. Poate fi vorba de un job mai bun sau de schimbare de casă.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Săgetător

Săptămână extraordinară pentru Săgetători, cu beneficii pe partea financiară! Acești nativi ar putea primi zilele acestea o sumă importantă de bani. În afară de aspectele de natură materială, ei se pot bucura și de anumite vești bune.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Capricorn

Au tendința să exagereze cu grijile de orice natură, însă nu este cazul pentru ei. Astrele vor fi de partea lor, iar anul 2022 se anunță unul extraordinar pentru nativii Capricorn.

Bine ar fi să nu uite de acest lucru și să renunțe la gândurile care nu le dau pace, căci nu-și au rostul. Să lase problemele legate de trecut și să trăiască din plin prezentul. Viitorul îi va surprinde plăcut.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Vărsător

Vărsătorii sunt plini de mister. Trec printr-o perioadă în care celor dragi le este greu să descifreze ce se întâmplă cu ei. Acești nativi sunt într-o discreție totală și preferă să păstreze doar pentru ei trăirile pe care le au în această săptămână.

Horoscop 3 – 9 ianuarie 2022, Pești

Vești bune sunt și pentru această zodiei! Nativii Pești pot primi în această perioadă tot soiul de atenții, cadouri și surprize deosebite.