Home » Life & Style » Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Principalele previziuni astrale. Ipostaze favorabile pentru Scorpioni

Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Principalele previziuni astrale. Ipostaze favorabile pentru Scorpioni

Nechifor Ioana / 25.06.2021, 19:41
Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Principalele previziuni astrale. Ipostaze favorabile pentru Scorpioni

Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Principalele previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului. Ce ne pregătesc astrele pentru această perioadă, cine sunt nativii norocoși și ce semne zodiacale se vor afla la polul opus, dar și alte informații relevante despre această săptămână, în materialul ce urmează! Găsiți mai jos Horoscop Urania pentru fiecare zodie! Vezi care sunt principalele previziuni pentru perioada 26 iunie – 2 iulie 2021.

Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Previziuni astrale semnificative pentru perioada care urmează. Principalele aspecte ale intervalului menționat pentru fiecare zodie în parte.

Important de menționat este faptul că, pe 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului, unde va rămâne până pe 22 iulie 2021.  Rămâne de văzut cum îi va influența acest eveniment astral pe nativii zodiacului, în articolul următor.

Un alt context astral este marcat de planeta Neptun, care va intra într-o lungă perioadă retrogradă vreme de 6 luni.

Horoscop Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, redat mai jos, oferă detalii semnificative pentru perioada ce urmează. Vezi horoscopul complet pentru toți nativii zodiacului!

Horoscop Urania Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, noul interval poate debuta cu anumite constrângeri profesionale. Aceștia pot simți că trebuie să se alinieze unor reguli sociale. Nu este de mirare că Berbecii se pot confrunta cu un disconfort pe partea relației cu superiorii sau cu persoanele care le coordonează activitatea.

Important de menționat este faptul că, pe 26 iunie, Neptun va intra în mișcare retrogradă, până pe 2 decembrie, iar nativii vor resimți tot felul de stări precum îndoială, neîncredere, pot interpreta greșit unele situații pe care le trăiesc.

Între 26 și 28 iunie, posibile conflicte între nativi și apropiații lor, dialoguri furtunoase, presiuni, constrângeri.

Pe 27 iunie până pe 22 iulie, Venus se va afla în zodia Leului, iar vizat va fi sectorul relațiilor sentimentale. În acest interval, Berbecii pot trăi stări nu prea blânde. Se pot confrunta cu ambiție, orgoliu, egoism.

Între 1 și 2 iulie, Luna va traversa zodia Berbecului, iar nativii vor beneficia de plin de combativitate, determinare, puterea și inspirația de a interveni în anumite situații.

Horoscop Urania Taur

Unii dintre nativii Taur se pot confrunta cu un blocaj mental, de pe urma căruia fie nu vor ști cum să reacționeze sau ce răspuns să dea în anumite ipostaze în care ajung, fie pur și simplu vor refuza să accepte un lucru evident.

Între 26 și 28 iunie, posibile dispute în viața Taurilor, situații care le pot aduce un prejudiciu de imagine.

Pe 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului, unde se va afla până pe 22 iulie, iar în acest interval relațiile de familie vor fi marcate în mod pozitiv.

Pe 26 iunie, planeta Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 2 decembrie, timp în care anumite relații de prietenie se pot degrada.

Între 1 și 2 iulie, unii dintre tauri se pot confrunta cu tulburări de vedere, insomnii, migrene.

Horoscop Urania Rac

Tensiuni pe partea relațiilor parteneriale, la începutul acestei perioade, pentru nativii zodiei Rac. Acestea se vor dovedi complicate sau pur și simplu nu vor funcționa pe măsura așteptărilor.

Între 26 și 28 iunie, Racii pot întâmpina un conflict iscat de pe urma confruntării cu persoane axate pe un anumit interes (partaj, moștenire, o cotă dintr-un profit).

Între 27 iunie și 22 iulie, Venus se va afla în zodia Leului și se va plasa în sectorul banilor câștigați prin muncă și efort personal.

Nativii primesc susținere astrală, iar până pe 12-13 iulie aceștia pot cunoaște o victorie în ceea ce privește un drept cuvenit lor prin lege.

Între 1 și 2 iulie, atenția Racilor se îndreaptă spre partea de muncă, unde se vor implica și vor depune eforturile necesare în activități specifice.

Horoscop Urania 26 iunie - 2 iulie 2021. Previziuni astrale
Horoscop Urania 26 iunie – 2 iulie 2021. Previziuni astrale

Horoscop Urania Leu

Nativii Leu se pot confrunta la începutul acestui interval cu stări de oboseală și stres, resimțite de pe urma sarcinilor ce le revin pe planul profesional.

Între 26 și 28 iunie, unii dintre Lei pot avea parte de un conflict pe zona relațiilor parteneriale. Poaate fi o dispută între partenerii de viață sau reclamații intentate de partenerii de afaceri, de colaborare într-un proiect.

Situația nu se va rezolva prea ușor, dimpotrivă, va căpăta amploare, iar efectele se vor resimți până pe 5 iulie sau chiar în intervalul 12-13 iulie, respectiv 7-10 august.

Intrarea planetei Venus în zodia Leului, de pe 27 iunie, unde se va afla până pe 22 iulie, le va aduce beneficii acestor nativi, oferindu-le protecție în lupta lor de apărare și contracarare a șicanelor și ostilităților.

Spre sfârșitul intervalului menționat, nativii vor da dovadă de abordări curajoase, îndrăznețe în unele ipostaze de viață, unde aceștia simt că le pot deschide noi perspective de afirmare.

Horoscop Urania Fecioară

Unii dintre nativii Fecioară pot trăi la începutul acestui interval o senzație de frică, spaimă, iar în mare parte acest lucru este reprezentat de emoțiile pe care le au cei ai căror copii au de susținut examene sau care trec prin evenimente importante.

Între 26 și 28 iunie, Fecioarele se pot lovi de o afectare a echilibrului organic, manifestat pe direcția cardio-vasculară, iar această situație se poate resimți pentru întreaga lună de acum încolo.

Pe 27 iunie, Planeta Venus intră în zodia Leului, unde se va afla până pe 22 iulie, și va străbate casa bolilor. Efectul va fi de Mic Benefic, reușind să tempereze multe dintre reacțiile intense ale organismului, la nivel fizic, mental, psihic.

Intrarea planetei Nepun, de pe 26 iunie, în mișcare aparent retrogradă, până pe 2 decembrie, va avea ca efect tulburarea părerii nativilor despre o persoană apropiată lor.

Horoscop Urania Balanță

Tulburări ale unor relații personale din viața nativilor Balanță, în primele zile ale intervalului menționat, iar impactul se va resimți în special asupra celor sentimentale.
Anumite informații, situații le pot da lumea peste cap nativilor, zdruncinând încrederea acestora într-o anumită persoană.

Acest context se va intensifica prin trăiri interioare, care se pot repeta în primele zile ale lunii iulie, chiar și la începutul lunii august. În schimb, protecție primește casa relațiilor de prietenie, prin prisma planetei Venus, care își începe traseul prin acest sector din 27 iunie.

De menționat însă faptul că, până pe 22 iunie, Balanțele pot manifesta momente de orgoliu, mândrie, rigiditate.

Între 26 iunie și 2 decembrie, cât timp Neptun se va afla în mișcare aparent retrogradă, nativii ar putea trăi un fel siestă existențială. Nativii se pot lovi de tendințe greu de explicat și controlat.

Horoscop Urania Scorpion

Unii dintre Scorpioni se pot confrunta cu stres școlar, alții cu un proces intens de învățare, cert este că noua săptămână debutează pentru ei cu o atenție deosebită pe o anumită activitate.
Între 26 și 28 iunie, stări de neliniști ce se pot ivi de pe urma unei probleme de familie sau prin prisma unei chestiuni patrimoniale (partaj, moștenire).

Situația se va intensifica în primele zile ale lunii iulie, chiar și în primele zile din august.

Planeta Venus va intra, pe 27 iunie, în zodia Leului, unde se va afla până pe 22 iunie. În acest interval, Scorpionii vor beneficia de ipostaze favorabile vieții sociale. Pot cunoaște succesul, se pot bucura de admirație sau de o numire în funcție.

Pe 26 iulie, Neptun intră în mișcare aparent retrogradă până pe 2 decembrie, timp în care Scorpionii se pot confrunta cu un sentiment de neputință, de incapacitatea de a acționa adecvat.

Între 1 și 2 iulie, mici nereguli în regimul muncii, ce îi poate determina pe nativi să abandoneze o sarcină de serviciu din motive justificate.

Horoscop Urania Săgetător

Anumite situații financiare, rămase nerezolvate, îi pot pune pe nativii Săgetător în situații delicate, la începutul acestui interval.

Între 26 și 28 iunie, sectorul comunicării poate cunoaște dispute, schimb de replici dure.

Acest context se va resimți atât în prima parte a lunii iulie, cât și la debutul lunii august. Săgetătorii pot trăi astfel o revoltă interioară de proporții.

Între 27 iunie și 22 iulie, intervenția planetei Venus îi poate ajuta pe nativii Săgetător să depășească blocajele apărute. reușind să le deschidă mai multe uși către viitor, anunță Urania.

Neptun aflat în mișcare aparent retrogradă, până pe 2 decembrie, le poate aduce nativilor șubreziri ale unor atașamente, sentimente.

Între 1 și 2 iulie, Săgetătorii pot avea inițiative în plan artistic sau creativ.

Horoscop Urania Capricorn

Capricornii încep noua săptămână cu o stare relativ proastă. Efectiv nu vor avea chef de nimic. Li se pare totul greu, complicat.

Între 26 și 28 iunie, dispute se pot ivi pe teme financiare sau patrimoniale. Tema, care a stârnit stres, se va repeta și în primele zile din iulie, menținându-se toată luna, și se va accentua în apropierea zilei de 10 august.

Între 27 iunie și 22 iulie, cât timp Venus se va afla în zodia Leului, Capricornii se vor bucura de sprijin într-o chestiune de miză materială.

Între 26 iunie și 2 decembrie, Neptun se va afla în micșare aparent retrogradă și va introduce lipsa de obiectivate și de înțelegere a unor evenimente.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător încep săptămâna cu multă intuiție, curiozitate, inventivitate, dorința de aventură.

În sfera relațiilor paterneriale, Vărsătorii se pot lovi de stări conflictuale, trăiri intense, ieșire bruște. Acest context se poate menține pe parcursul lunii iulie, dar poate reveni și în preajma zilei de 10 august.

Nu este exclus ca unii dintre nativi să fie puși la încercare nu doar în plan personal, partenerial, cât și la capitolul afaceri, dușmani, conflicte, procese.

Pe 27 iunie, planeta Venus intră în zodia Leului, unde se va afla până pe 22 iulie, timp în care nativii zodiei Vărsător vor reuși să țină piept ostilităților care le apar în cale.

Primele 2 zile ale lunii iulie le aduc nativilor controverse și dialoguri în contradictoriu.

Horoscop Urania Pești

Casa sănătății poate cunoaște solicitări, la începutul acestui interval, în special pe sistemul cardio-vascular. Nativii Pești se pot confrunta cu tensiuni în ceea ce privește văzul, coloana verebrală, sistemul nervos central,  stări care se vor repeta și în primele zile din iulie, dar și în preajma zilei de 10 august.

Prin urmare, nativii trebuie să știe de pe acum că se anunță o lună mai grea din acest punct de vedere. Aceștia vor avea parte de o perioadă solicitantă pentru organism, indiferent de vârstă.

Cât timp Venus se va afla în zodia Leului, 27 iunie – 22 iulie, nativii vor beneficia de o influență protectivă în ceea ce privește casa sănătății. Între 26 iunie și 2 decembrie, când planeta Neptun se va afla într-o retrogradare lungă, Peștii pot simți nevoia să își analizeze greșelile, excesele, în dorința de a le elimina la nivel mental, sufletesc.

Primele două zile ale lunii iulie îi găsesc pe nativi cu o stare de agitație pe teme fiscale, salariale.