Home » Life & Style » Mesaje de Paște 2022. Cele mai frumoase urări și sms-uri de trimis familiei, prietenilor și colegilor

Mesaje de Paște 2022. Cele mai frumoase urări și sms-uri de trimis familiei, prietenilor și colegilor

Ileana Mladinoiu / 23.04.2022, 15:00
Mesaje de Paște 2022. Cele mai frumoase urări și sms-uri de trimis familiei, prietenilor și colegilor

Pentru creștini Paștele reprezintă cea mai mare sărbătoare care amintește de sărbătoarea trecerii de la moarte la viața cerească. Prăznuit în prima duminică de după prima Lună plină de după echinocțiul de primăvară, Paștele are o semnificație aparte. Nu numai creștinii vor învia, ci la a doua venire a Mântuitorului, când va veni El să judece viii și morții, va avea loc învierea tuturor oamenilor din toate timpurile şi toate locurile, indiferent de religie, de neam, de vârstă sau de rasă, după cum spun cărțile sfinte.

Învierea Domnului, bucuria care transformă sufletele tuturor

Învierea Domnului este o bucurie care transformă sufletele tuturor. 40 de zile după Învierea Domnului creştinii îşi spun: Hristos A Înviat! Și răspund: Adevărat a Înviat! Fiți pregătiți să trimiteți prin orice mijloace un mesaj de Paște familiei, prietenilor, colegilor, urându-le sărbători fericite!

Mesaje de Paște 2022. Cele mai frumoase urări de trimis celor dragi

Mesajele pot fi create de fiecare după propria simțire sau împreună cu familia. Pentru cei care trăiesc departe de voi, tehnologia vă stă la îndemână pentru a-i saluta cu această ocazie. Nu uitați că o asemenea sărbătoare religioasă trebuie cinstită cu texte care să cuprindă măcar un element referitor la Învierea lui Hristos.

Iată câteva modele de urări ce vă pot inspira anul acesta de Paște.

Mesaje de Paște
Mesaje de Paște

Mesaje de Paște pentru prieteni

Dragii mei prieteni,

În această zi sfântă, împărtășiți cu noi bucuria Învierii Domnului. Paște fericit!

Fie ca Paștele să vă aducă pace și seninătate și să vă minunați de miracolul vieții. Hristos a Înviat!

Mi-ar plăcea ca această sărbătoare să fie o oportunitate pentru familia voastră de a se reuni și de a vă transmite unii altora multă iubire. Paste Fericit!

Mesaje de Paște pentru colegi

Dragi mei colegi,

Primăvara este cel mai frumos anotimp. Este cel al Paștelui și al Învierii.

În speranța că veți putea petrece cu bucurie sărbătorile pascale în compania celor care vă sunt dragi, fiți siguri de afecțiunea mea pentru voi. Hristos a Înviat!

În această zi de Paște, vrem să știți că mă gândesc foarte mult la voi și vă doresc sărbători fericite, oriunde v-ați afla și orice ați face. Paște fericit întregii familii!

Cu ocazia sărbătorilor pascale, vă doresc să petreceți clipe de neuitat  alături de cei dragi. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paște pentru familie

Dragii mei părinți,

Atâta lumină se răspândește în jur în sfântă sărbătoare pentru fiecare dintre noi! Fie ca lumina sfântă să intre în casa sufletelor voastre și vă veți simți cu adevarat bogați și fericiți! Hristos a Înviat!

Cu cele mai frumoase gânduri vă trimit acest sms pentru a vă ura un Paște fericit!

Semnificația Paștelui să se reflecte în viața voastră și să experimentați iubire și fericire reînnoite! Hristos a Înviat!

Doresc cele mai fericite sărbători de Paște iubitei mele mame care a făcut totul posibil pentru mine. Mamă, îți mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile tale. Sărbători fericite!

Fie ca Paștele să aducă raze de fericire în viața ta, mamă! Îți trimit cele mai calde urări de Paște! Hristos a Înviat!

În această duminică de Paște, dragă tată, îți doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze mereu cu iubirea Sa uimitoare! Paște fericit!

Mesaje de Paște pentru copii

Dragi mei copii,

Dumnezeu să vă umple coșul de Paște cu fericire și bucurie pentru totdeauna! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi și familia voastră! Paște fericit!

Fie ca acest sezon pascal să vă umple inima cu speranță reînnoită, iubire și pace! Hristos a Înviat!

Semnele fantastice ale primăverii aduc spiritul autentic al Paștelui. Profitați de aceste momente de bucurie și speranță. Să aveți un Paște cu tot ce vă doriți! Hristos a Înviat!

Lumina să strălucească mereu pe calea voastră și înțelepciunea lui Hristos să vă ajute pe drumul vostru! Paște fericit!

Paștele este un timp de amintire a jertfei făcute de Domnul Hristos și a dragostei Lui necondiționate. Să urmăm calea dreaptă indicată de Dumnezeu Fiul său! Paste Fericit!

În timp ce reflectăm la miracolul învierii, credința voastră să fie reînnoită și inimile voastre să fie mângâiate cu speranța pe care o aduce Paștele.

Copaci în creștere, flori noi și păsări îmi șoptesc frumos că este Paștele. Gândurile se îndreaptă către toată omenirea de pe planetă. Să fie pace și liniște! Hristos a Înviat!

Acest anotimp ne amintește de iubirea necondiționată și de iertare. Suntem recunoscători pentru Cel care s-a jertfit pentru păcatele noastre, doar ca să ne poată salva. Hristos a Înviat!

Redacția noastră vă dorește ca spiritul Paștelui să vă îndepărteze toate poverile și să le înlocuiască cu pace și mulțumire! Hristos a Înviat!