Home » Life & Style » Nu a consumat zahăr timp de 30 de ani. Cum a ajuns femeia să arate la 70 de ani. Imagini uluitoare

Nu a consumat zahăr timp de 30 de ani. Cum a ajuns femeia să arate la 70 de ani. Imagini uluitoare

Violeta Badea / 25.02.2021, 11:44
Nu a consumat zahăr timp de 30 de ani. Cum a ajuns femeia să arate la 70 de ani. Imagini uluitoare

Nu a consumat zahăr timp de 30 de ani. Cum a ajuns femeia să arate la 70 de ani. Imagini uluitoare. O femeie de 70 de ani face senzație pe internet cu forma sa fizică de invidiat. Secretul? De mai bine de 30 de ani a renunțat complet la un aliment! În acest articol veți afla despre cine este vorba, care este alimentul la care a renunțat și ce alimente consumă pentru a se păstra în formă.

Carolyn Hartz a renuntat complet la zahar in urma cu 30 de ani
Carolyn Hartz a renuntat complet la zahar in urma cu 30 de ani

Nu a consumat zahăr timp de 30 de ani

Carolyn Hartz, în vârstă de 70 de ani, din Perth, Australia, pare că a descoprit elixirul tinereții. Femeia a uimit întreaga planetă cu corpul său tras prin inel și nu ar spune nimeni că a dat și naștere a trei copii. Australianca a luat o decizie radicală în urmă cu 30 de ani când a decis să renunțe complet la zahăr, deoarece era extrem de nemulțumită de modul în care arăta, nu își mai putea controla greutatea și devenise dependentă de dulciuri.

Carolyn Hartz are un corp de invidiat
Carolyn Hartz are un corp de invidiat

”Multe femei de peste 50 de ani cred că nu e posibil să-şi menţină o greutate rezonabilă după ce trec de acest prag al vârstei. Am vorbit cu femei care aveau 40 de ani şi care aveau copii care au spus că nu cred că pot să-şi recapate formele din tinereţe“, a mărturisit Carolyn, pentru dailymail.co.uk.

Femeia a declarat că la început i-a fost extrem de greu să nu mai consume zahăr, mai ales că era dependentă de acest aliment. Ușor, ușor a început să consume proteine, în special la micul dejun, fapt ce face să îi treacă pofta de dulce, iar zahărul l-a înlocuit cu îndulcitorul xylitol. De asemenea, este foarte atentă la tipul de mâncare pe care îl consumă şi la cantitatea de mâncare.

Carolyn Hartz prefera exercitiile fizice in aer liber
Carolyn Hartz prefera exercitiile fizice in aer liber

Cum a ajuns femeia să arate la 70 de ani

De-a lungul timpului au existat multe voci care au acuzat-o că a apelat la operațiile estetice, dar femeia spune că a ținut această dietă timp de 30 de ani, ba chiar și-a schimbat complet stilul de viață, iar rezultatele nu au apărut peste noapte. Alegerile sănătoase i-au încetinit îmbătrânirea și acum încearcă să ajute și alte persoane să scape de kilogramele în plus și să-și mențină organismul sănătos. Carolyn Hartz a început o afacere cu îndulcitorul xylitol.

„Dacă mâncăm fără ne gândim la ce alegeri facem poate duce la creștere în greutate. Le spun clienților mei „gustă și bucură-te de fiecare gură”, astfel vom fi mai puțin predispuși să mâncăm prea mult”, a spus femeia.

Pe lângă regimul extrem de strict, Carolyn face zilnic exerciții fizice și are un tonus foarte bun, asemănător unei femei de 25-30 de ani. De asemenea, un alt lucru important este odihna. Femeia spune că încearcă să doarmă cel puţin opt ore pe noapte și-a precizat că somnul este acea perioadă în care corpul se vindecă şi întinereşte. În ceea ce priveşte exerciţiile fizice, femeia spune că se simte cel mai bine în în aer liber.