Home » Life & Style » Știri mondene » Vedete din România și afacerile lor nebănuite. Cu ce se ocupă de fapt atunci când nu apar la tv

Vedete din România și afacerile lor nebănuite. Cu ce se ocupă de fapt atunci când nu apar la tv

Violeta Badea / 18.06.2021, 18:12

Multe vedete din România câștigă bani frumoși din concerte, din contractele de publicitate și din aparițiile TV, iar o parte din ei sunt investiți în diverse afaceri. Unele persoane publice și-au deschis restaurante, altele au bussines-uri cu bijuterii sau cu articole vestimentare. Iată cu se ocupă vedetele din țara noastră atunci când nu apar la TV.

Vedete din România și afacerile lor nebănuite

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedetele din România primesc bani frumoși pentru aparițiile pe care le au pe micile ecrane, iar la aceștia se adaugă și sumele pe care le primesc din concerte sau din promovarea anumitor produse.

Cu toate acestea, celebritățile au și anumite pasiuni pe care au ales să le transforme în bussines-uri. Iată câteva vedete din România și afacerile lor nebănuite.

1. Andreea Raicu – design vestimentar

Andreea Raicu
Andreea Raicu – design vestimentar

Andreea Raicu este extrem de implicată în afacerile sale din sfera designului vestimentar. Vedeta își promovează online colecția de articole vestimentare, produsele de beauty și accesoriile. Andreea Raicu se ocupă personal de această afacere, site-ul este inspirat din valorile după care și-a ghidat întreaga existență.

Se știe că vedeta se concentrează pe dezvoltarea propriei ființe și explorează conceptul de Mindfulness, mai exact capacitatea de a fi conștient de ceea ce trăiești. În plus, Andreea îi învață și pe alții cum să investească mai mult în propria persoană și cum să obțină o imagine perfectă.

2. Alina Sorescu – școală de muzică pentru copii

Alina Sorescu nu se concentrează doar pe cariera de cântăreață, ci a ales să devină o femeie de afaceri de succes. Vedeta a rămas în același domeniu și și-a deschis o școală de muzică pentru cei mici, Atelierul de Muzică și Prezență Scenică-Alina Sorescu.

Artista le dezvăluie copiilor secretele lumii muzicale.

3. Vedete din România și afacerile lor nebănuite. Smiley – casă de producție

Smiley
Smiley – casa de productie

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, se poate lăuda cu un real succes pe piața muzicală de mai bine de un deceniu.

Artistul a declarat de nenumărate ori că a început HaHaHa Production din pasiune, dar ca pasiunea să poată să meargă mai departe  a trebuit să respecte regulile unei afaceri.

4. Jojo – magazin online de bijuterii

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, și-a deschis un magazin online de bijuterii, iar afacerea pare să meargă ca pe roate. Vedeta a lansat brandul Gramaldy, iar prima colecție de bijuterii a fost realizată din aur cu pietre prețioase, semiprețioase și cristale.

Prețul unei brățări este de circa 2.500 de lei. Jojo își promovează bijuteriile pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu cele mai noi colecții.

5. Dana Rogoz – colecție proprie de genți și pantofi

Dana Rogoz
Dana Rogoz – genti

Dana Rogoz și-a deschis o colectie proprie de genti, pantofi și articole vestimentare. De asemenea,vedeta este creatoarea parfumului Moon. Vedeta se adresează doamnelor și domnișoarelor care doresc să aibă o nouă geanta în fiecare zi.

Mai exact, în funcție de personalitate, poți decide ce față vrei să aibă geanta ta. Dana Rogoz își promovează produsele pe blogul danarogoz.one.ro, iar prețulunei poșete este de 300 de lei.