Home » Life & Style » Știri mondene » 7 staruri care s-au căsătorit cu fanii lor. Ce povești impresionante ascund unele dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume

7 staruri care s-au căsătorit cu fanii lor. Ce povești impresionante ascund unele dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume

Manolică Anca / 11.04.2022, 10:30

Cu toții ne-am simțit atrași, ba poate chiar îndrăgostiți, de celebrități la un moment dat în viața noastră. Dar imaginează-ți cum ar fi dacă ai ajunge în fața altarului cu acea persoană. Ei bine, iată că unele staruri chiar au ajuns să se căsătorească cu cei mai mari fani ai lor. Citește, în continuare, 10 astfel de povești de dragoste. Unele păreau imposibile.

Staruri care s-au căsătorit cu fanii lor

Probabil că toată lumea a visat să se întâlnească sau să se căsătorească cu actorul sau cântărețul preferat. Poate părea un basm, dar pentru câțiva oameni norocoși, acest lucru a devenit de fapt o realitate. Aceste zece celebrități s-au îndrăgostit de unul dintre fanii lor și i-au pus un inel pe deget.

1. Julia Roberts și Daniel Moder

Julia Roberts a avut mai mulți iubiți celebri. În anul 2000, cameramanul Daniel Moder, un fan înfocat al acesteia, a avut ocazia lucreze alături de ea pe platourile de filmare ale producției „The Mexican” și s-au îndrăgostit. La acea vreme, Moder era însurat, iar Julia avea o relație de trei ani deja. Daniel a divorțat, actrița s-a despărțit de iubitul ei. Julia și Daniel s-au căsătorit în anul 2002 și acum au 3 copiii împreună.

2. Staruri care s-au căsătorit cu fanii lor. Justin și Hailey Bieber

Justin și Hailey Bieber
Justin și Hailey Bieber

O generație de fane ale lui Justin Bieber a visat să se căsătorească cu el, iar una dintre ele a reușit: Hailey Bieber (Baldwin). Când Hailey avea 12 ani, tatăl ei, Stephen Baldwin, a dus-o la o întâlnire a fanilor lui Justin Bieber. După mai mulți ani, ea și Justin Bieber s-au îndrăgostit și s-au logodit în 2018. Un an mai târziu, s-au căsătorit în Carolina de Sud.

3. Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au parcurs un drum lung de când și-au anunțat dragostea în 2016. Cu toate acestea, se pare că Harry a fost un admirator extraordinar al personajului ei din Suits, Rachel Zane.

„A fost îndrăgostit de Rachel Zane cu 2 ani înainte de a o cunoaște pe Meghan, iar motivul pentru care știu este că am fost cu unul dintre prietenii lui (..) Ea [prietena lui Harry] mi-a spus că a fost într-o ieșire în oraș cu Prințul Harry. El era singur la acea vreme, așa că ea a întrebat: „Harry, care este fata ta ideală?”. Iar el a spus: „Meghan Markle din Suits””, a declarat un expert regal în timpul unui interviu.

4. Staruri care s-au căsătorit cu fanii lor. Patrick Dempsey și Jillian Fink

Staruri care s-au căsătorit cu fanii lor. Patrick Dempsey și Jillian Fink
Staruri care s-au căsătorit cu fanii lor. Patrick Dempsey și Jillian Fink

Actorul Patrick Dempsey s-a casatorit cu cea care avea grijă de părul lui. Jillian Fink a recunoscut că i-a tresărit inima când a aflat că starul TV își facuse o programare la ea pentru a îl tunde si a îi aranja părul. Cei doi s-au căsătorit în anul 1999, iar Jillian a fost mulți ani hairstylistul lui. Au divorțat, însă, la începutul anului 2015.

5. John Krasinski și Emily Blunt

John Krasinski și Emily Blunt
John Krasinski și Emily Blunt

John Krasinski chiar nu se teme să recunoască faptul că o adoră pe actuala sa soție, Emily Blunt, de când se cunosc. În timpul unui interviu, Krasinski a declarat că filmul său preferat a fost The Devil Wears Prada, o comedie romantică din 2006, cu Emily Blunt. „Sunt destul de norocos că ea a rămas cu mine și nu și-a dat seama că s-a căsătorit de fapt cu hărțuitorul ei!”. a glumit Krasinski.

Chiar înainte de a o cunoaște, el a spus că ea a fost prima lui alegere. Krasinski s-a îndrăgostit de Blunt în momentul în care a întâlnit-o într-o cafenea din Los Angeles. El a declarat: „Eram atât de emoționat. Eram ca și cum aș fi spus: ”Doamne, cred că mă voi îndrăgosti de ea”. În timp ce îi strângeam mâna, am zis: „Îmi placi””.

6. Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton
Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton au o poveste de dragoste adolescentină cu un final fericit de vis. Au început să se întâlnească pe când amândoi erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde împărțeau o locuință în afara campusului. Relația lor a devenit publică în 2004, iar în 2010 s-au căsătorit.

În cartea sa, experta și biografa regală Katie Nicholl dezvăluie că o fostă colegă de cameră a lui Kate de la internat a dezvăluit că, pe vremuri, era foarte îndrăgostită de viitorul ei soț. Ea a spus că Kate ar fi glumit: „Nu există nimeni ca William”.

7. Tom Cruise și Katie Holmes

Tom Cruise și Katie Holmes
Tom Cruise și Katie Holmes

Katie Holmes s-a îndrăgostit de Tom Cruise încă de la vârsta de 15 ani, având chiar un poster cu actorul pe perete. Mai târziu, în 2004, ea a afirmat că „obișnuia să creadă că se va căsători cu Tom Cruise” și doar câteva luni mai târziu, în mai 2005, Holmes și-a îndeplinit dorința și a început să se întâlnească cu acesta. În ciuda iubirii și a lui Suri, copilul lor care s-a născut în 2006, cuplul a divorțat în cele din urmă în 2012.