Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Cătălin Cazacu, concurent la Dancing on Ice: Vis în doi. Practică motociclismul de la vârsta de 7 ani

Cine este Cătălin Cazacu, concurent la Dancing on Ice: Vis în doi. Practică motociclismul de la vârsta de 7 ani

Voicu Costin / 03.02.2022, 13:05

Celebru în lumea showbizu-ului autohton, Cătălin Cazacu este și a fost un burlac foarte râvnit de femeile la fel de celebre. Practică motociclismul de la vârstă de 7 ani și este campion la motociclism atât mondial, cât și național. Cine este Cătălin Cazacu și cum a ajuns cunoscut? Mai jos, îți prezentăm pe scurt povestea lui de viață.

Cătălin Cazacu, campion la motociclism

Cătălin Cazacu s-a născut pe 11 mai 1984, în Timișoara. În prezent, acesta are 38 de ani.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, în urmă cu 9 ani devenind campion la Romanian Superbike. Acesta are în palmares 8 victorii din 8 posibile fiind campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge.

Cătălin Cazacu a câștigat podiumul la toate clasele de juniori, fiind primul pilot timișorean care a participat la campionatul mondial World SuperBike. A fost vicecampion național și vicecampion Romanian SuperBike, campion European Riders Cup și dublu campion național la clasa supersport, campion Romanian SuperBike și vicecampion național.

„Am început să practic motociclismul de mic, de la vârstă de 7 ani. Pot spune că e pasiunea vieții mele acest sport. Aveam 11 ani, când am câștigat primul premiu la clasele de junior”, a declarat el pentru famost.ro.

Cătălin Cazacu a câștigat simpatia publicului după ce a participat la Exatlon. Ulterior, după ce a părăsit trustul Kanal D, Cătălin Cazacu a prezentat emisiunea „Distracțiile lui Cazacu” la TVR2, unde telespectatorii au putut vedea experiențele sale din Zanzibar.

„O să vedeți exact ce s-a întâmplat în viața mea, în Zanzibar! A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o. Mi s-a potrivit mănușă. Am trăit la fel că localnicii și am simțit ce înseamnă să descoperi acea insulă”, declara Cătălin Cazacu în cadrul emisiunii.

Viața personală a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a avut mai multe relații amoroase cu femei cunoscute în showbiz. A avut o relație cu Anna Roman, iar cei doi s-au despărțit după ce prezentatorul TV a plecat în primul sezon al emisiunii Exatlon. El s-a iubit și cu Bianca Jurcă, apoi a fost cucerit de designerul Maria Simion. Chiar și cu Emilia Musala a avut o relație.

În urmă cu 12 ani, acesta a cunoscut-o pe Nicoleta, femeia care l-a făcut tătic și cu care a fost împreună timp de cinci ani. Cei doi au un fiu, Andrei, în vârstă de 11 ani.

În prezent, acesta este implicat într-o relație sentimentală cu Ramona Olaru, asistenta matinalului de la Antena 1.

Cătălin Cazacu participă la noul show „Dancing on Ice: Vis în doi”

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen „Dancing on Ice: Vis în doi”, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Nouă celebrități au acceptat să participe la acest show și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii

Printre participanți va fi și motociclistul Cătălin Cazacu care declara că patinajul este cea mai mare provocare de până acum, pentru el:

„Această emisiune reprezintă cu adevărat o provocare și depășirea limitelor pe care credeam că le am, nemaiavând niciun contact cu patinajul și nici cu dansul. Nu am făcut dansuri niciodată, nu s-au intersectat niciodată cu meseria mea, deci cred că sunt cel mai departe dintre toți de acest domeniu. Fiecare antrenament este dificil în felul lui, însă primele au fost cele mai grele. În prima zi am căzut de aproximativ 23 de ori, dar…cine numără? Când crezi că stăpânești mai bine arta patinajului atunci tragi cea mai mare trântă”.

Alături de Cătălin, alte 8 vedete vor lua parte la show-ul fenomen ce se va desfășura în această primăvară la Antena 1: Iulia Albu, Sore, Cosmin Natanticu, Ruby, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Nicolai Tand. Ei vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a le oferi telespectatorilor un spectacol nemaivăzut!