Home » Life & Style » Timp liber » Cine este fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Ce meserie are

Cine este fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Ce meserie are

Manolică Anca / 13.11.2020, 10:03
Cine este fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Ce meserie are

Puțini știu ce face și cine este fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Aceasta s-a mutat, în urmă cu 20 de ani, în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama ei, și de curând s-a decis să își deschidă și o afacere.

Cine este fiica lui Gheorghe Gheorghiu

În tinerețe, faimosul cântăreț a avut o relație cu o femeie pe nume Camelia, relație în urma căreia s-a născut Andra Ștefania Gheorghiu, singura sa fiică, de altfel. Aceasta are 32 de ani și este stabilită, de mai bine de 20 de ani peste Ocean. După despărțirea artist, Camelia s-a mutat alături de fiica sa, în America.

Conform click.ro, Andra a absolvit un master în Arta Comunicării și Tehnologiei avansate și a avut un job foarte bun într-o renumită companie din San Jose, aproape de San Francisco.

Andra Gheorghiu a avut un moment de cotitură în tinerețe, atunci când a ales să renunțe, chiar în ultimul moment, la nuntă. Se pare că gelozia partenerului ei a pus-o pe gânduri, fapt ce a dus la această decizie a ei.

„Nunta nu se va mai ține pentru că s-a gândit ea bine că ar trebui să mai copilărească puțin. A luat ceva de la mine, ceea ce nu e rău. Viața e cu urcușuri, cu coborâșuri. S-a gândit ea că e prea gelos și că va fi mai greu mai târziu. E bine că a analizat problema asta pentru că este o problemă destul de gravă când ai un partener gelos, chiar super gelos – nu e bine deloc”, a declarat atunci Gheorghe Gheorghiu.

Gheorghe Gheorghiu, alături de fiica sa Andra
Gheorghe Gheorghiu, alături de fiica sa Andra

Acesta a mai adăugat că și el a sfătuit-o să se gândească foarte bine la viitor și să facă ceea ce simte ea.

Bine, probabil gelos din dragoste, dar asta acuma îți mănâncă ficații și sufletul. N-are sens. Am sfătuit-o să facă ce simte. I-am spus că nu e bine. Dacă e foarte gelos, o să aibă probleme mereu. Și atunci s-a gândit ea ce s-a gândit  și a hotărât singură. N-a împins-o nimeni de la spate. A stat că mai stă, că nu o grăbește nimeni”, a mai spus cântărețul.

Ei bine, anii au mai trecut, iar la 32 de ani, aceasta s-a gândit că ar trebui să își deschidă propria afacere. Mai interesant este că ideea de bussines i-a venit în timpul unei călătorii alături de prietenele sale. “Îmi place ceea ce fac şi vreau să reuşesc”, a declarat aceasta într-un interviu recent.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu face pălării în SUA

După o călătorie făcută împreună cu prietenele sale în acest an, Andra și-a descoperit o nouă pasiune pe care a ținut neapărat să o transforme într-o afacere profitabilă. Ea era de multă vreme atrasă de pălării și iată că a ales să își pună în practică această pasiune.

“De la o călătorie, până la crearea brandului 11 Tales Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cât de mult îmi plac pălăriile după ce am cumpărat una, mai specială, ce-i drept. M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrică unde se fac palarii. Practic eu le accesorizez, le fac să fie speciale și le personalizez după plăcerea clientului.”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

Și dacă vă întrebați de la ce vine cifra 11, ei bine aceasta a ținut să menționeze că aceasta este ziua ei de naștere și a considerat că poate îi va purta noroc, pentru că are planuri mari de viitor, inclusiv deschiderea unui magazin.

„De ce 11? Pentru că sunt născută pe 11 octombrie. Îmi doresc să am un magazin al meu. O pălărie personalizată se vinde cu prețuri între 200 și 400 $”, a completat Andra.

Cine este Gheorghe Ghiorghiu

Faimosul cântăreț Gheorghe Gheorghiu
Faimosul cântăreț Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu s-a născut pe 1 ianuarie 1954, la Brașov. La îndemul părintilor a studiat vioara și, mai apoi, chitara, fiind parte, într-o perioadă, din  Cenaclul ASTRA. Anul 1975 a fost unul norocos pentru el pentru că, participarea la primul Festival Național de Muzică Folk, i-a adus Marele Premiu și invitația de a cânta la Festivalul de toamnă al Cenaclului Flacara.

A fost membru al acestui cenaclu până în anul 1980, după care a trecut la Serbările Scânteii Tineretului. A continuat să susțină mari concerte în toate orașele din Romania, după 1990 reușind să aibă concerte și în străinătate, în țări precum Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada sau SUA.