Home » Life & Style » Timp liber » Masked Singer România. Cine a câștigat sezonul 2 al emisiunii de la Pro TV. Reacția fabuloasă a Mihaelei Rădulescu

Masked Singer România. Cine a câștigat sezonul 2 al emisiunii de la Pro TV. Reacția fabuloasă a Mihaelei Rădulescu

Manolică Anca / 10.12.2021, 15:20
Masked Singer România. Cine a câștigat sezonul 2 al emisiunii de la Pro TV. Reacția fabuloasă a Mihaelei Rădulescu

Masked Singer România sezonul doi și-a ales câștigătorul. Timp de 12 săptămâni, au cântat, au dansat și au distrat pe toată lumea, pentru a obține un loc în finala din 9 decembrie. Bătălia din ultimul act s-a dat între Fluture și Muma Pădurii. Cele două măști au cântat din nou în fața detectivilor Masked Singer România și a publicului. Află cine se ascundea în spatele măștii câștigătoare.

S-a aflat câștigătorul Masked Singer România, sezonul 2

Vreme de 12 săptămâni, 4 vedete au stat ascunse în spatele măștilor, au cântat, și-au deschis aripile, și-au spus vrăjile și au provocat pe toată lumea să le ghicească numele. Joi, 9 decembrie, a avut loc finala celui de-al doilea sezon Masked Singer la Pro TV, publicul și cei patru jurați având ocazia de a afla cine se află sub cele patru măști în care s-au duelat. Lupta finală s-a dat între Fluturele și Muma Pădurii.

Cele două măști au venit din nou în fața detectivilor Masked Singer România și a publicului pentru a cânta. Fluturele a interpretat piesa „Skyfall” al cântăreței Adele, jurații fiind impresionați de vocea vedetei. „A fost extraordinară, de la prima apariție până astăzi. Are tot ce-i trebuie”, a exclamat Mihaela Rădulescu despre Fluture.

Muma Pădurii a învins

Învingătoare însă a ieșit Muma Pădurii, care a încântat publicul și detectivii cu o piesă populară. Sub mască se afla nimeni alta decât Andreea Marin, mai ales Mihaela Rădulescu. Astfel, trofeul „Masked Singer România” sezonul 2, a ajuns în mâinile Andreei Marin. Pe locul doi s-a clasat Nadine, cea care s-a ascuns sub masca Fluturelui. Albinuța a fost, de fapt, Theo Rose, iar Șaorma a fost Cabral.

Finala Masked Singer România
Finala Masked Singer România

Imediat după demascarea, prezentatorul Pavel Bartoș a întrebat-o pe aceasta „care a fost momentul cel mai haios sub acea mască?”.

„A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește (…) Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina… de atunci n-am mai postat nimic”, a spus Andreea Marin la final.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au îmbrățișat pe scenă

Cu toate că au tot existat multe indicii care te puteau duce cu gândul la Zâna Surprizelor, jurații nu și-au dat seama cine era sub mască. Mai mult, Andreea Marin a și postat fotografie cu ea, îmbrăcată în Muma Pădurii, dar nimeni nu a vrut să creadă că ea se afla, în realitate, sub mască.

Atunci când s-a demascat, detectiva Mihaela Rădulescu a avut o reacție total neașteptată. Nu i-a venit să creadă că era vorba despre ea, rămânând fără cuvinte. Ba mai mult, a și îmbrățișat-o la final.

„Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a declarat Mihaela Rădulescu, care a urcat pe scenă la final și a îmbrățișat-o pe câștigătoare.

Andreea Marin a câștigat finala Masked Singer România
Andreea Marin a câștigat finala Masked Singer România

Andreea Marin a ținut să precizeze în cadrul emisiunii că nici măcar familia ei nu a știut că ea e Muma Pădurii la Masked Singer România, sezonul 2. Nici fiica ei Violeta sau iubitul ei Adrian Brâncoveanu nu știau, ocazie cu care a ținut să le ceară scuze.