Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 22 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 22 octombrie

Manolică Anca / 22.10.2021, 12:21
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 22 octombrie

A trecut mai bine de o lună de la premiera emisiunii ”Superstar” pe Pro TV, un nou show care transformă oamenii obișnuiți în adevărate superstaruri. Ediția de diseară este penultima din prima etapă, astfel că în acest sfârșit de săptămână vom afla numele ultimilor concurenți care primesc DA-urile mult visate. Fii pe fază și nu pierde noi prestații spectaculoase. Află cum poți vedea în avans Live Stream Online emisiunea ”Superstar”.

O nouă seară de excepție la SuperStar România pe Pro TV

Începând din 10 septembrie, în fiecare săptămână, cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, au avut ocazia de a cunoaște o mulțime de concurenți pasionați de muzică, cu o mare dorință de a fi pe scenă și de a demonstra că ei pot fi viitorul superstar al României. În acest weekend, audițiile ajung la final! Rândurile se strâng, iar competiția devine din ce în ce mai dură pentru cei care luptă pentru un tichet auriu.

Printre concurenții care vor urca pe scenă vineri, 22 octombrie, se numără doi tineri, logodiți de 3 luni, pe care i-a legat tocmai pasiunea pentru muzică. Încă de când s-au cunoscut, au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să înfrunte împreună viitorul. Împreună, de mână, vor veni și în fața juraților, spunând că nu pot sta despărțiți fiindcă „iubirea e prea mare”. Tânărul va declara că se simte extrem de motivat și că este cel mai bun: „Cred că am șanse foarte mari să câștig”.

Carla's Dreams, jurat Superstar România pe Pro TV
Carla’s Dreams, jurat Superstar România pe Pro TV

Un adolescent de numai 16 ani, născut în Irlanda și revenit în țară, la Piatra Neamț, acolo unde locuiește alături de familie, va povesti că a luat muzica în serios doar cu 2-3 ani în urmă. Însă, pasiunea s-a transformat într-un vis frumos: acela de a deveni un SuperStar! Marius Moga îi va spune că seamănă cu Sam Smith copil, în timp ce Carla’s Dreams îl va lăuda: „Dacă o să continui să cânți tot așa, o să ajungi departe”. Aflăm diseară cine este acest tânărm dar și ce alți concurenți vor urca pe scenă și îi vor încânta pe jurați cu prestările lor.

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

Ce concurent va reuși să îl facă pe Smiley să spună  să spună „Cei care reușesc să facă piesele să trăiască sunt oamenii care știu să spună povești” și să plece acasă cu 4 de DA, dar și multe alte prestații de neratat, vezi diseară, în penultima etapă de audiții, de la 20:30, pe Pro TV.

Smiley, jurat Superstar România pe Pro TV
Smiley, jurat Superstar România pe Pro TV

Emisiunea poate fi urmărită pe TV la data și ora indicate sau pe platforma PRO TV Plus https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, disponibilă pe orice dispozitiv mobil. De asemenea, ediția poate fi văzută în avans pe voyo.ro – https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania.

Show-ul se vede în fiecare vineri, începând cu ora 20:30, și sâmbătă, începând cu ora 20:00. Marele câștigător va pleca acasă cu cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar România!