Home » Life & Style » Topul celor mai bune restaurante din Constanța, conform Tripadvisor

Topul celor mai bune restaurante din Constanța, conform Tripadvisor

Ileana Mladinoiu / 08.07.2021, 13:48
Topul celor mai bune restaurante din Constanța, conform Tripadvisor

Site-ul american Tripadvisor, specializat în domeniul turismului, pune la dispoziție un arsenal de recenzii  și servicii gratuite referitoare la călătoriile din lumea întreagă. Nici nu se putea altfel, deoarece utilizatorii sunt cei care furnizează conținutul lui.

Cele mai bune restaurante din Constanța

Nu este deloc simplu să întocmești un top al celor mai bune restaurante din Constanța unde se mănâncă foarte bine. De aceea, multele review-uri de pe google, facebook pot fi un reper.

În acest material, ne-am orintat către Tripadvisor și am găsit o listă cu cele mai bune restaurante din Constanța unde se pot consuma mâncăruri de orice fel. De la cele cu specific italian, grecesc, turcesc, până la restaurantele cu meniuri românești.

Constanța
Constanța

Redacția noastră nu dorește să supere pe nimeni, fiindcă este imposibil să le cuprindem pe toate. Până la urmă gusturile nu se discută.

Iată care sunt cele mai bune restaurante din Constanța, conform Tripadvisor!

1.Mangia-Mangia

Este un restaurant cu specific italienesc și preparate gătite în mod tradițional. Oferă cele mai gustoase sortimente de salate, cum ar fi salata Mangia care are ca ingrediente: salata iceberg, rucola, roșii cherry, pancetta, ou poșat, brânză Duro, usturoi, dressing.

Atât restaurantul, cât terasa sunt confortabile, inducându-vă atmosfera italiană, mai ales atunci când consumați delicioasa pizza, “cea mai buna din Romania”, potrivit unui turist care a fost acolo prin mai 2021.

Serviciile sunt de calitate, atmosfera relaxantă. Meniurile mai cuprind: paste, risotto, preparate din carne (sortimente ce pot fi livrate și la domiciliu sau la geam, în Constanța sau împrejurimi), focaccia, crostini, desert.

2.Bacaro Port

Amplasat pe cea mai renumită locație turistică din Constanța, în mijlocul portului Tomis, restaurantul acesta vă oferă fructe de mare, meditaraneene, cele mai bune paste, frigărui de pui învelite în bacon, o priveliște frumoasă, cu un personal politicos.

3.Nikos Taverna

Este considerat singurul loc unde se gătește după adevăratele rețete grecești. De asemenea, aici se poate mânca până târziu, dacă v-ați rătăcit prin centrul istoric al Constanței. Livrarea la domiciliu se face rapid, aproximativ în 40 de minute. Ospătarii poartă mască și mănuși pentru siguranța tuturor.

Dintre cele peste 800 de recenzii, multe vorbesc de faptul că la Nikos Taverna te simți ca și cum ai fi în Grecia. Poți savura cea mai bună caracatiță, iar ciocolatina este unul dintre cele mai bune deserturi de pe litoral.

4.Oz Demir

Părăsim meniul grecesc, pentru a ne delecta cu cel oferit de către bucătăria turcească. Te întâmpină aici un interior prietenos, oameni minunați, parcă ai fi în Turcia cu deserturile lor specifice, ca să nu mai vorbim de renumita cafea, proaspătă mereu, muzica turcă.

Unele feluri de mâncare, conform turiștilor ce au pășit pragul restaurantului Oz Demir, sunt mai bune decât cele din Istanbul. Se referă la frigăruile de oaie cu vinete sau la alte feluri renumite.

De exemplu, iskender, care este un kebab ce conține felii fragede, subțiri ca de napolitană, din carne de miel, drapate peste felii sau un sendviș de păine turcească (pide) acoperite cu sos de roșii, iaurt și unt topit.

5.Restaurantul Chevalet

O postare de pe facebook ne introduce în atmosfera acestui restaurant, în realitate o bucătărie amenajată într-o grădină de vară în condiții de maximă siguranță, un adevărat paradis.

Preparatele la grătar, midiile, peștele cu un gust desăvârșit fac din acest restaurant un loc de neratat. Să nu uităm de cele mai gustoase prăjituri pentru un desert memorabil. Prăjitura casei, așa cum este denumită, variază zilnic, pentru un preț de doar 18 lei.