Home » Sport » 7 curiozități despre Ianis Hagi. Câte goluri a marcat la Rangers, cine este iubita lui și la ce echipă visează să ajungă

7 curiozități despre Ianis Hagi. Câte goluri a marcat la Rangers, cine este iubita lui și la ce echipă visează să ajungă

Violeta Badea / 26.05.2021, 14:21

7 curiozități despre Ianis Hagi. Ianis Hagi a avut parte de un sezon fantastic la Rangers, a avut multe reușite și a devenit campion în Scoția. Datorită talentului său formidabil, fiul regelui a intrat în atenția unor cluburi importante din Europa, dar a intrat și în atenția presei. Câte goluri a marcat la Rangers, cine este iubita lui și la ce echipă visează să ajungă sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți afla despre cel mai promițător jucător român.

7 curiozități despre Ianis Hagi

După ce a avut două experiențe în străinătate, în Italia și în Belgia, unde nu a reușit să impresioneze, Ianis Hagi a avut parte de un sezon spectaculos în Scoția. Fiul regelui a primit medalia de campion la Rangers și a avut câteva reușite deosebite. Ajuns la 22 de ani, prințul este considerat următorul jucător de top al naționalei României. Iată câteva curiozități despre Ianis Hagi.

Ianis Hagi a primit medalia de campion
Ianis Hagi a primit medalia de campion

1. Câte goluri a reușit să marcheze în acest sezon

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei Rangers. Românul a jucat în nu mai puțin de 32 de partide din campionat și a reușit să înscrie 7 goluri și să ofere 12 pase decisive. De asemenea, Ianis Hagi a fost declarat cel mai bun jucător din acest campionat al Scoției, conform jurnaliștilor de la Rangers Report.

2. Cine este iubita lui Ianis Hagi

Lui Ianis Hagi îi merge bine pe toate planurile. Românul are o iubită extrem de frumoasă. Tânăra este aromâncă, locuiește în Constanța și se numește Elena Tănase. Relația lor durează de câțiva ani, dar tânăra nu s-a mutat în Scoția, deoarece vrea să-și termine mai întâi studiile. Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită, tatăl său fiind un important om de afaceri, iar acest lucru întărește ideea că fata are intenții destul de serioase.

3. La ce echipă visează să ajungă

După ce a devenit campion în Scoția, Ianis Hagi a ajuns pe lista marilor echipe din Europa. Invitat în cadrul unei emisiuni, la Digi Sport, fiul regelui a dezvăluit care este clubul la care visează să ajungă. Prințul a declarat că echipa sa de suflet este Galatasaray, deoarece a crescut și s-a născut acolo.

4. Ce salariu are la Rangers

Ianis Hagi se poate lăuda cu un salariu de 1,1 milioane de euro pe an la Rangers, adică 21.418 euro pe săptămână. Astfel, internaționalul român se află în topul celor mai bine plătiți jucători care evoluează pe Ibrox Stadium. Mijlocașul român a bifat cel bun sezon la carierei, iar la finalul campionatului a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Scoția.

Steven Gerrard si Ianis Hagi
Steven Gerrard si Ianis Hagi

5. Cine a fost idolul lui

Ianis Hagi spunea pe o rețea de socializare că nu a avut idoli în viață, dar a avut mai multe modele printre care și tatăl său. De asemenea, internaționalul român a declarat că i-au plăcut Steph Curry, Kevin Hart și Zidane.

6. Care este melodia lui preferată

Ianis Hagi a dezvăluit tot pe o rețea de socializare că melodia lui preferată este  „Simply the best” de la Tina Turner, melodie care este pusă la fiecare meci al lui Glasgow Rangers.

7. Ce echipe îl doresc

După ce a reușit un sezon excepțional, Ianis Hagi este dorit cu insistență de Lazio Roma și Sevilla, conform celor de la playsport.ro. De asemenea, mijlocașul român le-ar fi atras atenția celor de la Tottenham sau Manchester City.