Home » Film & Seriale » Filme de Crăciun pe care poți să le vezi, iarna asta, pe Netflix. 8 recomandări pentru decembrie 2021

Filme de Crăciun pe care poți să le vezi, iarna asta, pe Netflix. 8 recomandări pentru decembrie 2021

Voicu Costin / 19.12.2021, 18:59
Filme de Crăciun pe care poți să le vezi, iarna asta, pe Netflix. 8 recomandări pentru decembrie 2021

Perioada sărbătorilor de iarnă este mult mai frumoasă atunci când petrecem Crăciunul în familie. Pe lângă activitățile pe care le facem în aer liber, seara ne adunăm cu toții în fața televizoarelor și vrem să urmărim un film de Crăciun. Dacă aveai impresia că ai văzut toate filmele de Crăciun, află că Netflix a scos noi titluri în acest an. Iată mai jos o lista cu cele mai frumoase!

8 filme de Craciun pe Netflix

În perioada Crăciunului ne place să petrecem timpul împreună cu cei dragi. Seara preferăm să ne așezăm comod în pat cu o cană de ciocolată caldă și floricele în mâna. Ce ar merge mai bine cu acestea, dacă nu un film de Crăciun? Netflix a dat lovitura din nou și a reușit și în acest an să aducă pe platforma de streaming titluri noi de filme dedicate acestei perioade a anului. Atmosfera de sărbători o vei simți din plin iar poveștile personajelor te vor introduce pentru câteva ore, într-o lume magică.

„A Boy Called Christmas” („Un băiat numit Crăciun”)

Este un film de Crăciun apărut în 2021. Personajul principal, un băiețel pe nume Nikolas pornește într-o aventură către ținutul elfilor, Elfhelm. El se duce să își caute tatăl, plecat la rândul său în același ținut. Alături de animalul său de companie, un șoarece și un ren, acesta are parte de experiențe magice pe tot parcursul drumului. Vizionează filmul pentru a descoperi cum îi schimbă această aventură viața lui Nikolas!

„The Princess Switch 3: Romancing the Star” („Un schimb regal 3”)

Steaua Păcii este furată, lucru care agită spiritele la palatul Reginei Margaret. Cu ajutorul prințesei Stacy  și a verișoarei lor, Fiona, Margaret speră să poată recupera simbolul Crăciunului pentru a readuce zâmbetul pe chipul tuturor. Află dacă cele trei fete reușesc să recupereze Steaua Păcii și restabilesc ordinea înainte de marea sărbătoare!

„Father Christmas Is Back” („Un tată de Crăciun”)

Patru surori, Caroline, Joanna, Paulina și Vicky, se reunesc pentru sărbătoarea de Crăciun într-un conac din Yorkshire. Cu toate acestea, tatăl lor, James, își face apariția după mulți ani, după ce le-a părăsit când erau mici. Grupul încearcă să treacă peste probleme în ciuda neînțelegerilor comice, aflând totodată un mare secret care le-a sfâșiat familia cu mulți ani în urmă. Vezi cum se vor descurca cele 4 surori să treacă peste probleme și care este marele secret dezvăluit!

„A Castle for Christmas” („Un castel de Crăciun”)

Proaspăt apărut pe platforma de streaming, filmul de Crăciun „A Castle for Christmas” spune povestea unei scriitoare pe nume Sophie Brown.  Pentru a scăpa de un scandal, autoarea călătorește în Scoția, unde vrea să cumpere un castel în care tatăl ei a muncit când ea era doar un copil. Certurile dintre proprietar (duce), care nu vrea să vândă castelul, și scriitoare fac tot deliciul filmului. Aflați chiar voi dacă Sophie reușește să cumpere castelul, cum își va petrece sărbătoarea de Crăciun, și cum evoluează relația cu ducele castelului!

„The Christmas Chronicles 2” („Cronicile de Crăciun: partea a două”)

Kate și Teddy Pierce vor avea parte de o nouă aventură. Prima parte a filmului a apărut în 2018, iar cea de a doua parte a fost lansat anul trecut. Află ce planuri are Belsnickel pentru Polul Nord și vezi dacă cei doi copii mai pot salva Crăciunul!

„Christmas Inheritance” („Moștenirea de Crăciun”)

Apărut în anul 2017 pe Netflix, filmul surprinde o moștenitoare a unei mari companii în aventura vieții ei. Tatăl ei o trimite să livreze o scrisoare de Crăciun, în persoană, fostului său partener din orașul lor natal, călătorind cu autobuzul și cu doar 100 de dolari. Va reuși să îndeplinească misiunea primită de la tatăl ei?

„Jingle Jangle: O aventură de Crăciun”

Filmul este o călătorie muzicală și un spectacol pentru toată familia. Cu acțiunea ce se desfășoară în  orășelul Cobbleton, filmul îl urmărește pe excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle, ale cărui invenții satisfac orice capriciu și uimesc. Dar persoana pe care o consideră ajutor de încredere îi fură cea mai valoroasă creație. Acum totul depinde de nepoata lui și de o invenție de mult uitată, pentru a salva Crăciunul și relația dintre bunicul său și fiica sa. Filmul poate fi urmărit și dublat în română.

„12 Gifts of Christmas” („12 cadouri de Crăciun”)

Apărut în 2015 pe Netflix, acțiunea filmului se concentrează pe interacțiunea dintre Anna Parisi și Marc Rehnquist. Cu două săptămâni până la Crăciun, omul de afaceri fiind foarte ocupat angajează o artistă care se luptă să supraviețuiască, Anna Parisi, pentru a-l ajuta să aleagă cadouri pentru prietenii și familia lui. Vezi dacă între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste sau rămân doar prieteni!