Home » Film & Seriale » Tom & Jerry. Cum arată trailerul filmului cu cele mai cunoscute personaje de desene animate. Video

Tom & Jerry. Cum arată trailerul filmului cu cele mai cunoscute personaje de desene animate. Video

Manolică Anca / 20.11.2020, 10:14

Cui nu îi era dor de Tom & Jerry? Iată că cele două simpatice personaje de desene animate, care ne-au făcut copilăria mai frumoasă, se întorc. Ce suprize au pregătit producătorii și cum arată trailer-ul celui mai nou film.

Tom & Jerry se întorc!

Se pare că 2021 va fi un an mult mai bun decât 2020. Sau așa se anunță a fi. Mai ales pentru fanii clasicelor animații „Tom & Jerry”. Acesta este cel mai nou film care are în prim plan iconicul cuplul pisică și șoarece. Filmul va fi lansat în primăvara anului 2021, pe 5 martie. Producătorii tocmai au lansat trailerul lui.

Tom & Jerry se întorc pe micile ecrane din 2021
Tom & Jerry se întorc pe micile ecrane din 2021

Este un film hibrid de acțiune live și animat. Iar animația este puțin diferită. În timp ce unii oameni vor fi pur și simplu bucuroși să le revadă pe cele două celebre personaje de desene animate care revin pe micile ecrane, alții ar putea fi un pic dezamăgiți de formatul de film neobișnuit. Și unii fani spun deja că sunt sceptici dacă filmul va fi de aceeași calitate cu animațiile originale din 1940.

Vezi mai jos noul trailer.

Îți place? Nu îți place? Este ceva ce ai schimba? Ești nerăbdător să îl vezi? Ești în echipa Tom sau ești un fan mai mare al lui Jerry?

Tom și Jerry se mută la hotel

Cele două personaje se vor lupta într-un hotel elegant din New York. Chloë Grace Moretz, îm rolul unei organizatoare de evenimente angajată de un hotel să organizeze o nuntă, trebuie să scape de şoarecele Jerry, care şi-a făcut cuib în pereţii clădirii.

Scris de Kevin Costello şi bazat pe personajele clasice create de Joseph Barbera şi William Hanna, „Tom & Jerry” readuce în prim-plan rivalitatea veche de opt decenii dintre cei doi. Astfel, Tom este recrutat să ajute la eliminarea lui Jerry din decor, înainte de eveniment. Acesta ajunge să își facă treaba tot în stilul lui caracteristic. Este o luptă de inteligență și curaj în acest meci de gladiatori pisică vs. șoricel.

Ce se va întâmpla cu cei doi luptători? Îl va prinde Tom în cele din urmă pe Jerry? Este puțin probabil, știm. Dar abia așteptăm să aflăm!

Tom & Jerry se întorc pe micile ecrane din 2021
Tom & Jerry se întorc pe micile ecrane din 2021

Și unul dintre cele mai bune lucruri despre film este că este planificat să fie lansat în cinematografe! Cu toate că ar putea fi probleme în acest sens dacă stăm să ne uităm la ce se întâmplă în jurul nostru. Cinematografele au avut un an dur în 2020 din cauza pandemiei globale Covid-19.

Sperăm ca pandemia să nu ne mai dea așa multe bătăi de cap și să putem reveni la viața normală. Astfel, să putem urmărim filmul în timp ce stăm pe scaunele roșii și confortabile de la cinema. Să sperăm că acesta se va dovedi la fel de bun ca „Scoob!” și noul film SpongeBob.

Prin comentariile lăsate pe boredpanda.ro, unii dintre fani nu sunt atât siguri de noul film și sunt puțini sceptici cu privire la cât de bun va fi. Însă, spun că se vor uita, cu siguranță.

„Nu este la fel ca cele care aveau muzică clasică pe fundal. Hip-Hop-ul nu prea merge cu Tom & Jerry.”, „Nu știu ce să zic despre asta, încă. Oricum, Tom și Jerry sunt foarte buni” sau „Nu îmi pasă, eu oricum mă voi uita la film” sunt doar câteva din comentariile internauților.