Home » Life & Style » Cât de repede treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Semne care pot să o ia îndată de la capăt

Cât de repede treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Semne care pot să o ia îndată de la capăt

Nechifor Ioana / 09.12.2020, 18:26
Cât de repede treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Semne care pot să o ia îndată de la capăt

Iubirea aduce strălucire și frumusețe pe chipui oricărei persoane care simte acest sentiment pur și frumos. Unele povești nu sunt însă făcute pentru a dura la nesfârșit, iar când se ajunge aici despărțirea poate lăsa un gust amar pentru protagoniști. Sunt persoane care reușesc să depășească cu ușurință acest moment, dar situația nu se prezintă așa pentru toată lumea.

Cum trec zodiile peste o despărțire

Iubirea aduce bucurie și împlinire, despărțirea lasă în urma ei dezamăgire, lacrimi și regret. Fiecare reacție diferă de la persoană la persoană. Unii reușesc să își păstreze echilibrul și liniștea în ciuda celor petrecute în viața personală, însă alții par să trăiască o adevărată dramă.

Pentru unii, țelul în viață este să își construiască o familie, alții însă își concentrează mai mult atenția asupra planului profesional, visând la o carieră de succes.

Tocmai prin prisma acestor motive, o despărțire poate să le dea viața peste cap unora. Îți propunem să descoperi mai jos modul în care trec peste o despărțire cele 12 zodii.

Astfel, ținând cont de particularitățile generale ale fiecărui semn zodiacal, poți să vezi cum reacționează nativii atunci când relația de iubire pe care o au ajunge la final.

Despărțire
Despărțire

Cum trec nativii Berbec peste o despărțire

Pasional, jovial și plin de viață, nativul Berbec se îndrăgostește repede, iar atunci când vine vorba de o despărțire va reuși să treacă cu brio peste acest moment.
Fire activă, persoana din zodia Berbec își va concentra atenția asupra muncii, a unor activități, sau a ieșirilor cu prietenii.

Cu un așa șarm deosebit, fără îndoială, dragostea nu se va lăsa prea mult timp așteptată și nativul Berbec va începe în scurt timp o nouă relație de iubire.

Taur

O despărțire nu este deloc ușoară, vor spune nativii Taur, atunci când vor ajunge în acest punct. Vor sta și vor analiza fiecare lucru petrecut de-a lungul relației în detaliu pentru a înțelege cum s-a ajuns la finalul poveștii.

Cuprinși de tristețe și de gândurile negre ale despărțirii, taurii vor fi nevoiți să se acomodeze cu noul statut și cu ideea că acea relație s-a încheiat. Lucru care se va dovedi extrem de dificil pentru Taur, având în vedere că vorbim totuși de o persoană extrem de încăpățânată.

Gemeni

Nici Gemenilor nu le va fi deloc ușor să treacă peste o despărțire. În primă fază, aceștia vor simți nevoia să se descarce în fața prietenilor. Având în vedere că acești nativi intră cu greu într-o relație, un astfel de moment va fi destul de dificil pentru ei.

Cu ajutorul prietenilor, vor reuși însă să își acapareze atenția asupra altor lucruri.

Despărțirea poate provoca o suferință mare
Despărțirea poate provoca o suferință mare

Rac

Sensibili și sentimentali, pentru nativii Rac despărțirea este o perioadă cruntă care cel puțin pe moment le dă viața peste cap. Aceștia adoră să fie într-o relație și să exploreze senzația de cămin și de familie, motiv pentru care ei vor fi distruși când relația în care se află va ajunge la final.

Vor avea nevoie să fie înconjurați de persoane dragi, să se simtă iubiți. Sunt binevenite sfaturile de încurajare ale prietenilor.

Leu

Cel mai probabil, nativul Leu va avea o reacție dramatică în momentul în care despărțirea va sosi. Dar cu ajutorul celor dragi, acest nativ va reuși să se pună pe picioare și să o ia de la capăt.

Se știe faptul că îi place să fie în centrul atenției, iar acesta este momentul în care prietenii își pot arăta sprijinul și empatia pentru perioada delicată în care trece.

Fecioară

Nativii Fecioară își deschid cu greu sufletul, motiv pentru care sfârșitul unei povești de dragoste va aduce o perioadă dificilă în viața lor.

Amintirea clipelor petrecute împreună cu persoana iubită va reveni în mintea acestui nativ, care de fel tânjește după o viața liniștită de cuplu, armonie și stabilitate. Tristețea îi va copleși pe acești nativi, dar important este să nu dispere și să realizeze că orice sfârșit face loc unui nou început. Iubirea poate să apară în orice moment pe strada lor, dar trebuie să fie pregătiți pentru ea.

Balanța

Nici nativilor Balanță nu le va fi deloc ușor să se împace cu ideea că relația lor de iubirea s-a sfârșit. În ciuda despărțirii, gândul lor va fi multă vreme la persoana împreună cu care au trăit clipe frumoase și alături de care și-au proiectat imaginea de familie.

Cei din apropierea lor vor trebui să aibă multă răbdare și să facă tot posibilul să-i ajute să meargă mai departe.

Scorpion

Scorpionii iubesc pasional, sunt loiali și își doresc ca povestea lor de dragoste să aibă happy end. Ei bine lucrurile pot cunoaște acest final, doar atunci când întâlnești persoana potrivită.

Până atunci însă pot exista și alte experiențe amoroase. Sigur, acesta nu e un argument suficient de puternic astfel încât să le aducă liniștea Scorpionilor, care vor trăi un adevărat zbucium interior când se va produce despărțirea.

Săgetător

Nativul Săgetător reușește să treacă repede peste o despărțire. Sigur, momentul nu este unul plăcut, însă acești nativi reușesc să își adune forțele și să meargă mai departe.

Își aleg diverse proiecte asupra cărora își concentrează atenția, astfel încât perioada despărțirii să nu îi copleșească. Apar oportunități care îi atrag, întâlniri cu prieteni care îi ajută să își îmbunătățească considerabil dispoziția.

Capricorn

Nu va fi ușor nici pentru nativii Capricorn să treacă peste o ruptură. Familiști, aceștia se vor împăca cu greu la gândul că trebuie să pună punct relației.

Capricornii visează la întemeierea propriului cămin, la armonia și fericirea unui cuplu solid. Le va fi greu să accepte faptul că povestea lor de dragoste nu a continuat așa cum și-au imaginat mereu.

Întâlniri cu prietenii
Întâlniri cu prietenii

Vărsător

Vărsătorii vor reacționa ceva mai bine în fața unei despărțiri. Sigur, regretul și durerea își fac loc în sufletul nativului Vărsător, însă acesta va ști cum să gestioneze situația.
Se va axa pe ieșirile în lume și pe întâlnirile cu prietenii, pentru a-și reîncărca bateriile și a-și îmbunătăți starea de spirit.

Singurătatea nu-i sperie pe Vărsători, acesta este momentul când vor putea să profite cel mai mult de timpul liber pentru noi activități.

Pești

Nativii din zodia Pești găsesc puterea să accepte faptul că relația în care se află a ajuns la final. Sigur, nu este deloc ușor, dar vor reuși să înțeleagă că este mai bine să dea drumul lucrurilor care nu funcționează așa cum își doresc și să meargă mai departe.

Vor reuși să depășească acest moment și să se concentreze pe fericirea lor. O altă iubire poate veni oricând.