Home » Life & Style » Ce salarii sunt la KFC, în diverse orașe din România

Ce salarii sunt la KFC, în diverse orașe din România

Manolică Anca / 25.11.2020, 12:52
Ce salarii sunt la KFC, în diverse orașe din România

Ești în căutarea unui loc de muncă? Ei bine, află că KFC România caută să angajeze mulți oameni în această perioadă, în diverse orașe din țară. Pentru tinerii la început de drum, care vor să aibă un job pe perioada vacanței, sau chiar în timpul anului școlar, KFC poate fi o variantă bună de luat în calcul. Iată ce salarii sunt la KFC.

Ce salarii sunt la KFC

Dorești să te angajajezi și ești interesat ce salarii sunt la KFC? Află că acestea sunt destul de avantajoase. Cuprind bonusuri și tichete de masă și variază, normal, în funcție de postul ocupat. Printre posturile disponibile se numără cele de lucrător bucătărie, bucătar ajutor de bucătar sau casier în București, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea, Arad și nu numai. Despre ce salarii sunt la KFC, oficialii companiei spun că pentru oricare dintre aceste posturi, ele pot ajunge la 3.400 de lei brut lunar.

Un casier comercial poate avea un salariu de 1.520 de lei lunar, în timp ce un bucătar poate primi 1400 de lei. De asemenea, aceștia primesc și tichete de masă. Un asistent manager de magazin, cu o experință de minim doi ani în domeniu, va primi un salariu de 2.100 de lei pe lună, la care se adaugă și tichetele de masă în valoare de 345 lei și un bonus de 800 lei pe lună.

De asemenea, serviciul KFC Delivery este în continuă expansiune. Cererea de comenzi la domiciliu a crescut exponențial în ultimul timp, devenin un obicei de consum tot mai popular, mai ales acum, din cauza pandemiei de coronavirus. În București, pentru un livrator cu o experiență în domeniu mai mică de un an, salariul poate porni de la 1200 de lei net.

Salariile la KFC sunt avantajoase și pot fi un punct de plecare în carieră
Salariile la KFC sunt avantajoase și pot fi un punct de plecare în carieră

Program flexibil și oameni cu atitudine pozitivă

În cazul în care dorești să te angajezi la KFC, trebuie să ții cont de anumite aspecte. Dacă pentru unele posturi sunt necesare doar opt clase, ei bine altele cer neapărat să fii absolvent de bacalaureat. Apoi, trebuie să fii o persoană cu o atitudine pozitivă, energică, dar calmă și împăciuitoare atunci când vine vorba să discuți cu oamenii. Mai mult, trebuie luat în calcul și faptul că sunt multe ore pe care le petreci doar în picioare și care te-ar putea determina să renunți din primele zile.

Oamenii care doresc să se angajeze la KFC România pot opta pentru program de lucru de 4, 6, 8 sau 12 ore, în funcție de nevoile fiecăruia. La momentul angajării, oferta include salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani, tichete de masă și beneficii precum prime de sărbători sau bonusuri interne. În cazul unui lucrător bucătărie, casier, ajutor de bucătar, curier, de exemplu, veniturile brute pot ajunge până la suma de 3.400 lei raportat la un program de opt ore pe zi.

La KFC ai posibilitatea de a avansa

Mai mult, dacă ești un angajat model, poți ajunge, în primele luni de la angajare, să câștigi și 800 de lei în plus. Potrivit trainerului KFC, după două luni, salariul crește cu 10%. Acesta va crește progresiv la fiecare 4, 6, 12 luni cu 5%, 10%, respectiv 15%. Această creștere este în funcție de rezultatele obținute de angajați la teste interne specifice.

„Susținem atât candidați fără experiență, cât și persoane care activează deja în industria HoReCa și au nevoie sau își doresc să facă o schimbare. Iar eu sunt un exemplu clar că, prin dorință și determinare, poți să dezvolți o carieră frumoasă în cadrul companiei. Cu o experiență profesională de peste 22 de ani, am început ca Manager al primului restaurant KFC din România, respectiv cel de la Romană și, în timp, am ocupat diverse poziții, până la cea de astăzi. Filosofia noastră este să le oferim oamenilor, dincolo de un loc de muncă stabil, un cadru propice în care să învețe și să se dezvolte în fiecare zi”, a declarat Marian Gogu, Directorul General KFC România.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile ce operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. KFC deține în portofoliu peste 80 de restaurante pe întreg teritoriul României și peste 3.000 de angajați. Fiecare unitate lucrează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau stradal.