Home » Life & Style » Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021. Lună Plină în Taur. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021. Lună Plină în Taur. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Nechifor Ioana / 12.11.2021, 19:45
Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021. Lună Plină în Taur. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate de Urania. Află ce îți rezervă astrele în perioada cuprinsă între 13 și 19 noiembrie 2021! Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte în materialul următor!

Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021. Ca de fiecare dată Urania a realizat principalele previziuni astrale ale săptămânii în curs.

Important de menționat este faptul că, în dimineața zilei de 19 noiembrie, se formează aspectul de Lună Plină în Taur, context astral care influența diferit fiecare nativ al zodiacului.

Ce efecte vor resimți zodiile, dar și alte caracteristici esențiale ale intervalului cuprins între 13 și 19 noiembrie 2021, puteți descoperi în cadrul horoscopului Urania, realizat pentru Libertatea, și redat mai jos!

 

Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021
Horoscop Urania 13- 19 noiembrie 2021

Horoscop Urania Berbec

Cumpătare și echilibru pentru nativii zodiei Berbec la începutul săptămânii. Aceștia își vor păstra calmul pentru a nu da curs provocărilor cotidiene. Berbecii se bucură de resursele necesare în această perioadă pentru a rezista la efortul pe care îl presupune realizarea unui anumit scop.

Luna Plină în Taur, de pe 19 noiembrie, ar putea duce la acutizarea unei situații financiare delicate. Nativii ar trebui să fie atenți la presiunile care se pot exercita asupra unor persoane în ideea de a le face să cedeze într-o chestiune bănească.

Horoscop Urania Taur

Șanse de împăcare între nativul Taur și o persoană de care s-a distanțat sau a căror relație a luat brusc sfârșit la un moment dat.

Stresul își poate lăsa amprenta asupra acestor nativi prin prisma restricțiilor și a limitărilor impuse în contextul pandemiei. Luna va tranzita zodia Taurului, între 17 și 19 noiembrie, și le va da celor născuți în acest semn zodiacal stabilitate organică și rezistență psihică. Taurii pot manifesta un progres sau o împlinire într-unul din domeniile vieții.

Cu toate astea, ei nu se vor bucura prea mult de armonie, căci în dimineața zilei de 19 noiembrie, când se produce Lună Plină în Taur, aceștia se pot confrunta cu stări de stres în sectorul relațiilor
parteneriale.

Relatări incorecte, intrigi, acuzații nefondate pot veni către acești nativi. Nu este un context favorabil pentru a semna documente importante.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se pot bucura de un moment al succesului sau de simpatie din partea publicului, la începutul acestui interval, ca urmare a desfășurării unei activității în domeniul cultural sau artistic.

În intervalul analizat, nativii acestei zodii pot avea confruntări de opinii cu un prieten. Discrepanțe ce au loc pe seama viziunii și a percepției diferite.

Luna Plină în Taur are în vizor casa sănătății, motiv pentru care nativi se pot confrunta cu unele afecțiuni pe partea medicală.

Între 19 și 20 noiembrie, Gemenii se bucură de fler, intuiție, capacitatea de a se descurca în situații complicate.

Horoscop Urania Rac

Discuții și întâlniri, în primele zile ale intervalului menționat, ce îi ajută pe Raci să facă un pas înainte în evoluția și progresul lor. Între 14 și 17 noiembrie, provocări ce se pot ivi pe sfera profesională.

În contextul Lunii Pline în Taur, relațiile de prietenie pot trece prin încercări pe fondul unor nemulțumiri. Pot avea loc amplificarea unor bănuieli. Ele se pot manifesta sub forma unor critici, reproșuri, acuzații, gelozii. Având în vedere vorbele aspre care pot veni în urma unor răbufniri, nu sunt excluse despărțirile.

Horoscop Urania Leu

În primele două zile ale noului interval, nativii zodiei Leu pot fi răsfățați cu mici cadouri, atenții sau chiar cu o recompensă financiară.

Între 14 și 17 noiembrie, aceștia se pot confrunta cu nervozitate și agitație în urma divergențelor de opinie pe teme politice, economice sau de altă naturală. Mulți dintre ei nu vor da dovadă de cooperare cu persoanele cu care discută.

Între 17 și 19 noiembrie, provocări mari pe plan profesional. Unii dintre Lei trebuie să susțină anumite probe în vederea gestionării unei situații de crize în fața colegilor sau a unui public.

Pericolul se poate naște prin existența unor lucruri necunoscute nativului Leu. Momentul are loc, în contextul Lunii Pline în Taur de pe 19 noiembrie, care poate aduce în discuție ipostaze mai vechi din viața profesională/publică a nativului.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară se pot confrunta cu îngrijorări la începutul acestui interval survenite de pe urma întârzierii rezolvării unei chestiuni de natură materială.
Universul convingerilor le este răstălmăcit, iar acest lucru îi poate face pe nativi să se lupte cu îndoieli, neîncredere, refuzul unor oferte care vin spre ei. În contextul Lunii Pline în Taur, impactul se resimte în special în sectorul valorilor și al premiselor de viață.

Între 19 și 20 noiembrie, nativii sunt sfătuiți să fie atenți la modul de desfășurare al unor activități care vor avea un factor decisiv privind credibilitatea și autoritatea lor în fața celorlalți.

Horoscop Urania Balanță

Nativii zodiei Balanță pășesc în noua săptămână cu o stare de liniște și calm, care îi ajută să rezolve orice situație, inclusiv una de natură salarială.

Între 14 și 17 noiembrie, tensiuni în sectorul relațiilor parteneriale. Pe fondul Lunii Pline în Taur, de pe 19 noiembrie, situațiile dificile de ordin financiar se pot acutiza. Acest lucru poate să ia naștere fie în urma unor înșelătorii, păcălelil, strategii incorecte, fie de pe urma unor invidii, gelozii.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii Scorpion se bucură la începutul acestei săptămâni de o stare de dispoziție bună, fiind într-o atmosferă plăcută și relaxantă, ceea ce îi dă prilejul să se odihnească, să petreacă timp alături de cei dragi, să se gândească la propriile proiecte și să vină cu idei în acest sens.

Conjuctura astrală care are loc între 14 și 17 noiembrie le schimbă starea de dispoziție Scorpionilor, aceștia fiind nervoși, arțăgoși. Mulți dintre ei își vor pierde răbdarea privind o sarcină profesională.

Între 17 și 19 noiembrie, relațiile parteneriale pot cunoaște momente delicate, iar sub impactul Lunii Pline în Taur acestea se pot accentua și pot trezi invidii, răzbunări, gelozii, trăiri care au loc pe fondul unor gânduri nerostite care au fost ținute până acum sub control.

Horoscop Urania Săgetător

În primele zile ale acestei săptămâni, nativii Săgetător pot avea reacții disproporționate în sectorul relațiilor sentimentale. Aceștia dau dovadă de un comportament mai puțin amabil față de cei dragi.

Casa sănătății stă sub semnul Lunii Pline în Taur, de pe 19 noiembrie, motiv pentru care acest sector se poate dovedi vulnerabil pentru Săgetători.

Între 19 și 20 noiembrie, Săgetătorii pot trece prin momente neplăcute în sectorul relațiilor parteneriale, existând posibilitatea să fie mințiți, înșelați de oameni apropiați lor.

Horoscop Urania Capricorn

Vești bune pentru nativii Capricorn la începutul acestei săptămâni. Pot veni către ei informații care le sunt benefice într-un anumit sector de viață.

Sectorul vieții afective le este răscolit de contextul Lunii Pline în Taur, care se produce pe 19 noiembrie, astfel universul lor trece printr-un zbucium interior. Capricornii pot trăi suferințe, decepții în iubire, regrete, neîncredere. Există riscul ca o relație sentimentală să ajungă la sfârșit, având în vedere că nativii acestei zodii sunt predispuși deciziilor radicale în aceste zile.

Dezamăgiri se pot ivi și în sectorul relațiilor de prietenie.

Horoscop Urania Vărsător

Începutul acestui interval poate veni cu o veste bună pentru nativii zodiei Vărsători. Aceștia pot descoperi o soluție în rezolvarea unei situații de ordin material.

Sectorul vieții de familie poate cunoaște încurcături, între 17 și 19 noiembrie, în urma unor mărturisiri care vor scoate la iveală anumite aspecte nebănuite despre o persoane sau pot avea loc întorsături de situație.

Sub aspectul Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie, nativii Vărsător pot avea reacții pătimașe, exagerate, motiv pentru care indicat ar fi să evite să ia unele decizii în această perioadă.

Horoscop Urania Pești

Unii dintre nativii zodiei Pești se pot confrunta cu stres și griji bănești la începutul acestui interval. Chiar dacă în joc nu este vorba despre o sumă mare de bani, aceștia pur și simplu își pierd răbdarea într-o situație.

Sectorul comunicării este vizat de contextul Lunii Pline în Taur, iar efectele se resimt pe parcursul săptămânii. Peștii se confruntă cu stres, îngrijorare, îndoieli, având în vedere că proiectele în care sunt implicați stagnează. Efectiv simt că ratează niște oportunități.