Home » Life & Style » Horoscop Urania 16 – 22 ianuarie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop Urania 16 – 22 ianuarie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Nechifor Ioana / 15.01.2021, 18:21
Horoscop Urania 16 – 22 ianuarie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop Urania 16 – 22 ianuarie 2021. Care sunt principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte, de ce trebuie să ne ferim, care sunt sectoarele bine aspectate în această perioadă, pe ce e bine să mizăm și ce este important să știm pentru acest interval, aflați din materialul următor! Puteți găsi astfel previziuni pentru nativii zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop Urania pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul Urania, realizat pentru Libertatea, aduce previziuni astrale esențiale pentru nativii zodiacului. Care sunt aspectele forte în această săptămână cuprinsă între 16 și 22 ianuarie 2021 și ce trebuie să luăm în calcul înainte de a lua o decizie, puteți afla în materialul ce urmează!

Principalele caracteristici pentru fiecare zodie în parte. Iată care sunt norocoșii zodiacului!

Horoscop Urania
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

În primele două zile ale intervalului 16-22 ianuarie 2021, nativii Berbec au tendința de a se izola de orice factor care le provoacă stres, căutând să se odihnească și să-și reîncarce astfel bateriile. Acești nativi au tendința de a fi visători, fiind preocupați de meditații și diferite aspecte ale vieții.

În ziua de 19 ianuarie, Luna intră în zodia Vărsătorului, iar Berbecii primesc un impuls de a se concentra asupra muncii. În ceea ce privește chestiunile de ordin financiar sau relațiile cu prietenii, nu sunt aspecte bune, motiv pentru nativii ar fi bine să evite afacerile cu prietenii, întrucât există riscul să se trezească cu neplăceri, care pot să fie chiar și din partea oamenilor în care Berbecii au mare încredere.

Tot în această săptămână este posibil să apară în viața nativilor din zodia Berbec o persoană importantă care să-i influențeze atât prin modelul personal, cât și prin sfaturi.

Horoscop Urania Taur

Între 16 și 18 ianuarie, sunt bine aspectate relațiile armonioase de prietenie. Taurii se concentrează asupra discuțiilor cu persoanelor dragi, momente care reușesc să-i încarce sufletește.

Tensiuni pentru Tauri pot să apară între 18 și 20 ianuarie, când acești nativi trec printr-o stare de neliniște, griji, nervozitate. Cei tineri au șansa de ieși în evidență, în timp ce Taurii care se află într-o funcție de conducere sunt nevoiți să ia decizii importante și să-și asume responsabilitatea.

Spre sfârșitul acestei perioade, starea de sensibilitate a nativilor Tauri se poate amplifica tocmai pe fondul tensiunilor cu care s-au confruntat zilele acestea. Se pot ivi ipostaze dificile
din punct de vedere profesional, ceea ce îi determină pe Tauri să evite atitudinile superficiale și să analizeze serios și atent lucrurile.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni încep această perioadă cu dreptul. În primele zile ale intervalului mai sus menționat, ei se pot bucura din plin de recunoștința și aprecierea celorlalți, primind laude, aplauze. Aceste lucruri pot să apară fie de pe urma intervenției în public a unui nativ din zodia Gemeni, fie de pe urma rezultatelor profesionale.

În ziua de 19 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, aspect care le va aduce Gemenilor momente de afirmare. Ce care au curaj, talent și o imaginație bogată se pot bucura de oportunități prin care primesc suportul necesar pentru realizări uimitoare pe plan profesional.

Etapa care va dura o lună le va oferi Gemenilor dorința de a învăța lucruri noi și de a se perfecționa în domeniul ales, de a face schimbări atât pe plan personal, cât și ca perspectivă de viață, lucru ce le va atrage o transformare uimitoare.

Horoscop Urania Rac

În săptămâna cuprinsă între 16 și 22 ianuarie, nativii zodiei Rac își arată preocupare pentru un anumit domeniu de activitate în dorința de a se face utili, de a face bine. În aceste zile, ei trec prin clipe dificile la muncă, fiind nevoiți să ducă o luptă pentru a-și apăra statul socio-profesional, dar și pentru a duce la bun sfârșit anumite sarcini de serviciu sau chiar sarcini extraprofesionale, indiferent de ce le apare în cale.

Pe finalul intervalului, posibil să apară discuții în contradictoriu cu prietenii care pot pleca ca urmare a unor nemulțumiri și a unor reproșuri ce țin de modul de a acționa al unuia sau al celuilalt.

Horoscop Urania Leu

Leii încep săptămâna cu mici cadouri. Gesturi frumoase, un câștig financiar sau tot felul de atenții pot veni pentru ei sub forma unor surprize frumoase.

În 19 ianuarie, atunci când Soarele intră în zodia Vârsătorului (până pe 18 februarie), leii se confruntă cu tot felul de surprize și evoluții neobișnuite pe planul relațiilor parteneriale.

Partenerii de cuplu, muncă, proiect se pot purta ciudat, ceea ce îi face pe Lei să descopere lucruri neștiute până acum. Ar putea să iasă la iveală anumite fapte, date, adevăruri ținute secret.
Pe 20 ianuarie, leii sunt chemați să ia o decizie importantă pentru cariera lor.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară au parte de o atmosferă armonioasă, la începutul săptămânii, în ceea ce privește relațiile parteneriale.

Între 18 și 20 ianuarie, pot trece prin tensiuni generate de indiferența sau lenea celor cu care intră în contact într-o chestiune de natură patrimonială sau financiară.

Pe 19 ianuarie, Soarele intră în zodia Vârsătorului, iar efectele resimțite de nativii Fecioară vor fi pe zona de sănătate, așadar mare atenție la excese de tot felul căci ele pot accentua anumite acțiuni ținute până acum sub control.

Pentru unii nativi Facioară posibil să apară schimbări la locul de muncă, ce țin de organizare, restructurare, fiind anunțate discuții pe teme de muncă.

Între 20 și 22 ianuarie, nativii Fecioară se confruntă cu schimbări de atitudine față de oameni, idei, posibil conflict de conștiință între datoria profesională și propriile principii, convingeri.

Previziuni astrale 16 – 22 ianuarie 2021. Horoscop Urania
Previziuni astrale 16 – 22 ianuarie 2021

Horoscop Urania Balanță

La început de săptămână, succesul profesional bate la ușă pentru nativii Balanță. Ei au acum șansa de a rezolva o problemă de ordin profesional.

Între 18 și 20 ianuarie, se anunță relații încordate la muncă, de pe urma viziunii diferite sau a unor atitudini diferite. Confruntări cu reprezentații unor instituții.

În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsător, zodie pe care o va tranzita până pe 18 februarie, iar efectele se vor resimți asupra vieții sentimentale a nativilor Balanță, dar și asupra creativității.

Schimbări, noutăți. Nativii Balanță pot cunoaște pe cineva alături de care pot trăi o relație cu desfășurare incitantă, după cum spune Urania.

Cei tineri vor dori să exploreze stări, senzații intense, iar contextul este unul bun pentru bogația de idei. Pot lua naștere tot felul de idei și soluții artistice în această perioadă.

Horoscop Urania Scorpion

Săptămâna le poate aduce nativilor din zodia Scorpion stres și tensiuni la locul de muncă. Aceștia vor încerca cu greu să se abțină, să nu răbufnească pentru a da naștere conflictelor.

Odată cu intrarea Soarelui în zodia Vărsător, pe 19 ianuarie, vor fi aspectate relațiile cu familia, sectorul casei și legăturile cu trecutul. Nativii Scorpion vor începe să vadă lucrurile într-o lumină nouă, pe fondul schimbării de mentalitate, dar și de maturizare.

Între 20 și 22 ianuarie, posibil să apară tensiuni și ostilități care se pot manifesta în ceea ce privește relațiile de cuplu, asociați.

Horoscop Urania Săgetător

Săptămâna debutează cu armonie pentru nativii Săgetător în ceea ce privește relația cu familia. Între 18 și 20 ianuarie, nativii se pot confrunta cu stări de nervozitate, nerăbdare, dificultate de a se concentra pe o temă.

Intrarea Soarelui în Vărsător, de pe 19 ianuarie, accentuează sectorul comunicării, al învățământului din prima parte a vieții (copilărie, adolescență), al relațiilor cu frații și cu cunoscuții, în ideea de a folosi mijloace moderne care să le lărgescă orizontul de înțelegere.

În ceea ce privește aspectul profesional, ei ar putea să fie nevoiți să ia o decizie cu privire la funcția lor. La locul de muncă, ar putea să apară tensiuni, activitate îndelungată și stresantă care să-i consume mult pe Săgetători.

Horoscop Urania Capricorn

Capricornii încep această perioadă cu vești bune. Se bucură de liniște interioară, de mulțumire sufletească, de întâlniri care îi pot destinde.

Intrarea Soarelui în zodia Vărsător, va traversa casa banilor câștigați prin muncă, iar nativii Capricorn pot avea parte de o notă de surpriză din acest punct de vedere. După 1 februarie, se va da un impuls major felului în care sunt câștigați banii prin valorificarea meseriei pe care o practică nativii.

Nativii sunt sfătuiți să dea dovadă de curaj atunci când vine vorba de implicarea în activități noi pe care nu le-au mai susținut. Pe de altă parte, nativii se pot confrunta cu situații neobișnuite, unde sunt sfătuiți să aibă grijă la răspunsurile pe care le vor da ca urma a reacțiilor impulsive.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsători se pot bucura între 16 și 18 ianuarie de avantaje bănești. Între 18 și 20 ianuarie sunt sfătuiți să evite luarea unei decizii, pentru că în acest interval sectorul comunicării va fi destul de răscolit de o informație care poate fi interpretată greșit.

Prin intrarea Soarelui în Vărsător, din 19 ianuarie, acestor nativi ar putea să li se deschidă noi perspective și provocări existențiale.

Între 20 și 22 ianuarie, Vărsătorii ar putea resimți presiuni din partea unui părinte sau a unei rude pe fondul unor chestiuni casnice.

Horoscop Urania Pești

Între 16 și 18 ianuarie, regăsim nativii Pești cu o doză mai mare de sensibilitate. În aceste zile ei se vor concentra să-și găsească echilibrul în activitățile superioare care le fac bine.

Intrarea Soarelui în Vărsător, de pa 19 ianuarie, va tranzita casa tainelor, secrete pe care le va scoate la suprafață. Astfel se va face diferența între ceea ce este real și ceea ce este fals.

Peștii sunt invitați la o mai bună cunoaștere de sine, cu scopul de luminare și de înlesnire a înțelegerii unor lucruri, exigențe. Între 20 și 22 ianuarie s-ar putea confrunta cu un conflit interior, care ia naștere pe zbuciumul dintre ceea ce știu, ce află, ce învață, ce se întâmplă și sentimentul care le spune altceva.