Home » Life & Style » Horoscop Urania 17 aprilie – 23 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care se află în lumina reflectoarelor

Horoscop Urania 17 aprilie – 23 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care se află în lumina reflectoarelor

Nechifor Ioana / 16.04.2021, 20:45
Horoscop Urania 17 aprilie – 23 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care se află în lumina reflectoarelor

Horoscop Urania 17 aprilie – 23 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte. Care sunt principalele aspecte ale acestui interval, zodiile avantajate pe plan profesional și financiar, dar și alte informații relevante pentru această perioadă în materialul următor! Horoscop Urania pentru intervalul cuprins între 17 aprilie și 23 aprilie 2021. Descoperă, mai jos, principalele previziuni!

Horoscop Urania 17 aprilie – 23 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 17 aprilie – 23 aprilie 2021 aduce principalele previziuni pentru nativii zodiacului. Horoscopul Urania, realizat pentru Libertatea, oferă informații semnificative pentru perioada care urmează.

Este important de menționat faptul că în următoarele săptămâni vor avea loc anumite evenimente astrale, care își vor lăsa amprenta în mod diferit pentru fiecare zodie în parte.

Mercur intră în zodia Taurului, pe 19 aprilie, unde va rămâne până pe 4 mai. În seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în Taur. Aici se va afla timp de o lună de zile.

Iar din 23 aprilie, Marte intră în zodia Racului, până pe 11 iunie 2021. Care sunt principale previziuni astrale pentru intervalul 17 aprilie-23 aprilie 2021, descoperă mai jos! Horoscop Urania pentru toți nativii zodiacului!

Horoscop Urania
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

Eforturile nativilor Berbec se concentrează la începutul acestui interval asupra unei chestiuni ce ține de rezolvarea statutului unei case, în plan imobiliar/funciar.

Pe 19 aprilie, Mercur intră în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 4 mai, iar acest eveniment astral îi aduce susținere berbecului, oferindu-i soluții pe plan profesional și financiar. Este momentul când acest nativ își poate consolida poziția salarială sau poate obține venituri suplimentare.

Soarele intră în zodia Taurului, pe 19 aprilie, și timp de o lună va avea un accent important asupra felului în care Berbecii aleg să își gestioneze banii. Sunt îndrumați să apeleze la responsabilitate.

Horoscop Urania Taur

Vești financiare pentru nativii Taur la începutul acestei perioade! Aceștia primesc informații cu privire la o serie de lucruri ce țin de aspectul material. Cât timp Mercur se va afla în zodia Taurului, respectiv în intervalul cuprins între 19 aprilie și 4 mai, nativii se vor bucura de echilibru și cumpătare. Aceștia își vor intensifica gândirea pragmatică și interesul lor se va axa pe latura materială a vieții.

Soarele intră în zodia Taurului, pe 19 aprilie, iar timp de o lună le va oferi nativilor resursele necesare pentru a-și duce cu brio proiectele la bun sfârșit. Nativii Taur primesc o doză importantă de răbdare, energie, hărnicie, lucruri care se vor reflecta în atitudinea lor față de muncă.

O perioadă mai agitată pentru Tauri se anunță începând cu data de 23 aprilie, când Marte intră în zodia Racului, unde va rămâne până pe 11 iunie.

Nativii se pot confrunta cu un program solicitant care le va da viața peste cap. În plus, Marte accentuează antipatiile, discuțiile în contradictoriu, deci mare atenție la relațiile cu colegii și membrii familiei.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni dau dovadă, la începutul acestui interval, de disponibilitate atunci când vine vorba despre informații, noutăți, schimburi de idei. Între 19 aprilie și 4 mai 2021, cât timp Mercur se va afla în zodia Taurului, accești nativi se vor bucura de un echilibru care vizează aspectul lor interior.

În seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și va străbate casa a XII-a, care are legătură cu starea de sănătate a gemenilor. Nativii vor beneficia de echlibru și putere de refacere a unor afecțiuni curente.

Nemulțumiri financiare și griji pot să apară pentru Gemeni, începând din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului.

Horoscop Urania Rac

Nativii Rac pot trece la începutul acestei perioade de la o stare de plictiseală la una de entuziasm. Pe 19 aprilie, Mercur intră în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 4 mai. În tot acest timp, Racii vor da dovadă de stabilitate, logică și chibzuință, fiind susținuți în vederea obținerii unor dialoguri constructive.

Pe 19 aprilie, Soarele intră în zodia Taurului, iar evenimentul astral le oferă susținere acestor nativi, care vor avea parte timp de o lună de beneficii și spor. Rezultate favorabile pentru acești nativi atunci când se pune problema unor colaborări.

Din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului, până pe 11 iunie, unii nativi se vor bucura de energie și rezistență la stres, în timp ce alții se pot confrunta cu anumite probleme medicale.

Horoscop Urania Leu

Comunicare dezvoltată, vizite, întâlniri. Așa se anunță începutul acestui interval pentru nativii Leu. Pe 19 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului, iar până pe 4 mai, Leii pot fi puși în ipostaza de a-și susține un proiect, de a fi în fața publicului, de a participa la unele evenimente, pe scurt de a fi în lumina reflectoarelor. În tot acest timp, nativii vor da dovadă de o stăpânire de sine fantastică și de o prudență pe care la modul general nu o au.

În seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, iar timp de o lună va străbate sectorul profesional și al imaginii publice. Nativii zodie leu primesc ajutor esențial pentru afirmare profesională, construcție și reconstrucție.

Din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului, și până pe 11 iunie, nativii se pot confrunta cu probleme medicale, în special în zona stomacului, sector vizat de stres, furie, supărare.

Horoscop Urania Fecioară

Informații pentru nativii Fecioară, la începutul acestui interval, cu privire la statutul lor public. Pe 19 aprilie, când Mercur va intra în zodia Taurului, iar până pe 4 mai, va aduce un sentiment acut de siguranță. Nativii vor lua decizii având la bază doar criterii sigure.

Soarele va intra în zodia Taurului, în seara zilei de 19 aprilie, iar timp de o lună aceștia vor avea parte de susținere cu privire la evoluția lor ulterioară.

Nativii vor benefia de cumpăt, motivație în demersurile lor. Din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului, nativii pot deveni ușor mai introvertiți în relația cu prietenii lor.

Horoscop Urania Balanță

Schimb de impresii, dorința de informații, nevoia de a medita pe unele teme ale vieții. În mare asta e starea nativilor Balanță la începutul acestui interval. Între 19 aprilie și 4 mai, când Mercur se va afla în zodia Taurului, nativii își vor concentra atenția pe partea de bunuri, bani, câștiguri de orice fel.

Pe 19 aprilie, Soarele intră în zodia Taurului, iar timp de o lună nativii vor beneficia de susținere pe plan profesional, financiar. Astfel demersurile lor menite să le asigure un anumit câștig financiar se vor bucura de succes.

Din 23 aprilie, când Marte intră în zodia Racului, până pe 11 iunie, prin lecțiile care li se oferă, nativii vor primi cheia rezolvării unor blocaje sau întârzieri, atâta timp cât vor ști să vadă sau să înțeleagă ițele unor relații sociale.

Horoscop Urania Scorpion

Vești, informații, notificări pentru nativii Scorpion, la începutul acestui interval, cu privire la planul matrimonial, patrimonial.

Mercur se va afla în zodia Taurului între 19 aprilie și 4 mai, iar în acest timp nativii primesc susținere și spor pe partea de muncă. Aceștia nu vor ceda ușor în ciuda lucrurilor care pot să le apară în cale cu privire la muncă, un contract sau un proces.

În seara zilei de 19 aprilie, Soarele intră în zodia Taurului, iar aspectul astral îi va avantaja pe nativii pe partea de colaborări. Trări interioare intense pentru Scorpioni, din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului.

Horoscop Urania Săgetător

Momente bune pentru comunicare, discuții și stabilirea unor contacte umane. Acesta este atmosfera cu care debutează intervalul menționat mai sus pentru nativii Săgetător.

Săgetătorii beneficiază de o atitudine pragmatică, începând cu 19 aprilie, odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Taurului, unde va rămâne până pe 4 mai.

Intrarea Soarelui în Taur, de pe 19 aprilie, îi ajută pe Săgetători să treacă printr-o etapă de vindecare a unei boli, să primească învigorare trupească, să depășească o anumită criză. Intrarea lui Marte în Rac, de pe 23 aprilie, până pe 11 iunie, le poate aduce săgetătorilor o dispută care poate lua naștere pe fondul unor interese materiale.

Horoscop Urania Capricorn

Carusel de informații, îndeosebi pe partea profesională, pentru Capricorni, la începutul acestui interval. Între 19 aprilie și 4 mai, cât timp se va Mercur în Taur, vizate vor fi în cazul acestor nativi relațiile afective. Prin urmare, nativii vor simți nevoia să-și concentreze atenția pe discuții de acest gen.

În seara zilei de 19 aprilie, când Soarele va intra în Taur, unde se va afla timp de o lună de zile, Capricornii vor beneficia de forța necesară în exprimarea proprilor dorințe.

Din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului, Capricornii vor fi oarecum instabili în relațiile parteneriale. Cu unii vor fi îngăduitori, iar cu alții exigenți.

Horoscop Urania Vărsător

Stare generală bună, veselie pentru acești nativi la începutul intervalului. Între 19 aprilie și 4 mai, adică perioada în care Mercur se va afla în zodia Taurului, sunt vizate dialoguri ce țin de buna administrare a casei, a gospodăriei.

În seara zilei de 19 aprilie, când Soarele intră în Taur, timp de o lună, o atenție deosebită se va regăsi asupra sectorului relațiilor de familie. Nativii își vor dedica din timpul lor părinților sau rudelor aflate într-o dificultate.

Posibile probleme de sănătate pot să apară pentru nativii Vărsător, din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului.

Horoscop Urania Pești

Nostalgii, amintiri, nevoie de tandrețe. Așa este descrisă în mare parte starea cu care nativii Pești încep noua perioadă. Mercur în zodia Taurului, adică intervalul 19 aprilie – 4 mai, se va plasa în sectorul comunicării, iar nativii se vor bucura de susținere. Vor fi avantajați cei care își doresc să învețe, să dobândească noi informații.

Acest proces va fi susținut și de intrarea Soarelui în Taur, de pe 19 aprilie, unde va rămâne timp de o lună. Aspectul astral va consolida toate inițiativele și ipostazele care presupun acumularea de noi informații.

Din 23 aprilie, când Marte intră zodia Racului, nativii Pești dau dovadă de motivație pe planul trăirilor interioare.