Home » Life & Style » Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Cine sunt cei mai norocoși nativi

Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Cine sunt cei mai norocoși nativi

Nechifor Ioana / 19.03.2021, 20:16
Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie. Cine sunt cei mai norocoși nativi

Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021. Noi previziuni astrale Urania pentru perioada care urmează. Din materialul următor puteți afla care vor fi cei mai norocoși nativi în acest interval, ce aspecte astrale sunt relevante pentru zilele următoare și care sunt informațiile esențiale de care e bine să ținem cont. Așadar, găsiți mai jos, previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte realizate prin intermediul horoscopului Urania!

Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021. Principalele caracteristici astrale

Horoscop Urania pentru perioada cuprinsă între 20 și 26 martie 2021. Previziunile au fost realizate pentru Libertatea, dar le puteți găsi și în articolul ce urmează.

Important de precizat este faptul că două evenimente se vor remarca în acest interval. Este vorba despre intrarea Soarelui în zodia Berbecului, care va avea loc pe 20 martie și va dura până pe 19 aprilie 2021, și intrarea planetei Venus în Berbec. Anumite sectoare ale vieții vor fi străbătute, iar efectele se vor resimți diferit în funcție de zodie.

Cine sunt nativii norocoși ai acestei perioade, care sunt informațiile esențiale de reținut, la ce e bine să luăm aminte, dar și alte detalii importante din materialul de mai jos! Horocop Urania cu previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte pentru intervalul 20-26 martie 2021.

Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie
Horoscop Urania 20 – 26 martie 2021

Horoscop Urania Berbec

Intrarea Soarelui în Berbec, care presupune intervalul 20 martie-19 aprilie 2021, îi poate face pe acești nativi să treacă printr-o serie de conflicte, discuții în contradictoriu ce se pot ivi în timpul unor deplasări cu oameni care aplică legea sau acționează în numele ei.

Intrarea planetei Venus în zodia Berbecului, care va avea loc în după amiaza zilei de 21 martie, va străbata casa I a personalitățiii. Berbecii vor fi puternic susținuți astral. Se pot deschide anumite drumuri pentru ei.

Se anunță oportunități neașteptate pentru nativii Berbec. În această perioadă, ei se bucură de susținere pe plan profesional. Le apar ocazii pe care trebuie doar să le fructifice.

Horoscop Urania Taur

Perioada care urmează îi poate găsi pe nativii Taur cu un deficit de energie și asta pentru că ei sunt preocupați la începutul acestui interval să rezolve chestiuni ce țin de planul financiar. De altfel, anumite informații, vești care le vin îi poate face pe aceștia să își dea programul peste cap pentru a verifica sau a se pune la curent cu cele apărute.

În perioada în care Soarele se va afla în zodia Berbecului, de pe 20 martie până pe 19 aprilie, taurii se pot bucura de învigorări trupești, sufletești.

Pe de altă parte, nativii Taur se pot confrunta cu anumite frici, temeri, reacții evazive, dacă este cazul să se exprime pe plan profesional. Ei nu se simt suficienți pregătiți și de aici se trage și încrederea scăzută de sine cu care se pot confrunta.

Horoscop Urania Gemeni

Începutul intervalului îi găsește pe gemeni într-o formă de zile mari. Ei beneficiază de resursele necesare care îi ajută să se mobilizeze. Reușesc să speculeze informații și situații favorabile lor.

Pe 20 martie, Soarele intră în zodia Berbecului, unde va rămâne până pe 19 aprilie, străbătând sectorul relațiilor de prieteni. Comunicarea este bine susținută astral și prin prisma intrării planetei Venus în zodia Berbecului, ceea ce le va oferi prilejul nativilor să se întâlnească cu prietenii, să cunoască oameni cu care pot demara proiecte comune.

Horoscop Urania Rac

Nativii Rac pot trece prin tot felul de situații neplăcute, la modul că acest interval poate debuta pentru ei cu unele bârfe, uneltiri, o perioadă în care sunt favorizați mai degrabă dușmanii acestor nativi.

Pe 20 martie, până pe 19 aprilie, Soarele se va afla în zodia Berbecului, interval în care racii se vor bucura din plin de energie și dinamism pe partea socio-profesională. Este perioada în care nativii pot renunța la ceea nu le mai este folositor, astfel încât să dea curs unor schimbări ce țin de muncă.

Ascensiunea profesională este susținută și pe parcursul în care Venus se va afla în zodia Berbecului, iar racii pot primi oferte mai bune, mai profitabile față de ce au în prezent.

Horoscop Urania Leu

La începutul intervalului pot avea loc întâlniri dinamice cu prietenii, ceea ce ar putea produce frecvente dispute, discuții în contradictoriu între nativii Leu și partenerii săi.

Soarele în zodia Berbecului, de pe 20 martie până pe 19 aprilie, marchează sectorul gândurilor, nativii având preocupări majore.

Pe plan profesional, ei sunt susținuți și de intrarea planetei Venus în zodia Berbecului, când se pot afirma din acest punct de vedere, pot da curs unei invitații sau pot formula un răspuns în sfera muncii. De altfel sunt șanse mari ca leii să se bucure de un progres pe acest sector în perioada următoare.

Între 24 și 26 martie, cât timp Luna va traversa zodia Leului, acești nativi vor beneficia de forță, motivație, în special dacă vin provocări din partea relațiilor parteneriale.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară pot avea parte de noutăți în plan profesional zilele următoare. Cert este că ei simt nevoia să se afirme, iar discuțiile referitoare la o nouă ofertă de muncă nu sunt excluse.

Acest context este bine susținut astral atât de intrarea Soarelui în zodia Berbecului, cât și de intrarea planetei Venus în Berbec.

Unii nativi ai zodiei Fecioară se pot lovi de momente dificile ce au în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă, motiv pentru care sunt sfătuiți să se menajeze, să evite stresul și tensiunea.

Horoscop Urania Balanță

Intrarea Soarelui în zodia Berbecului, care se produce pe 20 martie și durează până pe 19 aprilie, le oferă nativilor Balanță susținere în sectorul relațiilor parteneriale. Astfel, ei pot găsi noi abordări constructive care îi pot ajuta în rezolvarea unor probleme.

Susținere primesc și prin intermediul celuilalt eveniment, intrarea planetei Venus în Berbec, când aceștia pot beneficia de ipostaze deosebite. Aceștia pot corecta o greșeală sau pot restabili o relație.

Horoscop Urania Scorpion

Noua perioadă poate debuta cu discuții intense pentru nativii Scorpion, fiind posibil ca disputele să ia naștere de pe urma unui partaj sau a unei succesiune.

Soarele în zodia Berbecului, de pe 20 martie, până pe 19 aprilie, aduce un efect pozitiv asupra domeniului sănătății. Scorpionii se pot reface acum după o mare suferință cu care s-au confruntat.

Venus în Berbec, între 22 și 27 martie, îi ajută pe scorpioni pe plan profesional, aceștia având șanse mari să se bucure de o rezolvare sau de un succes uriaș pe zona muncii. Important de menționat este faptul că vor reuși să depășească anumite situații care le-au dat mari emoții.

Horoscop Urania Săgetător

Se anunță o perioadă plină de pasiune pentru nativii Săgetător. Intrarea Soarelui în zodia Berbecului, de pe 20 martie, care ține până pe 19 aprilie, străbate sectorul relațiilor sentimentale, iar nativii vor simți nevoia să trăiască intens, vor fi axați pe dragoste și împlinire afectivă.

Intrarea planetei Venus în Berbec va tranzita casa sentimentelor și le va oferi nativilor prilejul unei întâlniri fericite sau a unei regăsiri sufletești.

Spre sfârșitul intervalului menționat este posibil ca nativii să se confrunte cu anumite conflicte de opinie, tocmai pentru că aceștia refuză să se încadreze în anumite tipare de gândire.

Horoscop Urania Capricorn

Noua perioadă poate debuta pentru anumiți nativi ai zodiei Capricorn cu stări neplăcute ce țin de starea fizică. Ei se pot confrunta cu dureri, armoțeli, disconfort la anumite mișcări. Persoanele vizate sunt în special cele cu afecțiuni neurologice.

Soarele în Berbec, de pe 20 martie, până pe 19 aprilie, se plasează în sectorul casei, al relațiilor de familie, al atașamentelor.

Nativii pot trăi nostalgii, sentimentul de dor, de prețuire, atunci când Venus se va afla în zodia Berbecului. Spre sfârșitul perioadei menționate, capricornii vor dori să se axeze pe ei, în ideea de a-și pune în ordine gândurile, ideile și dorințele.

Horoscop Urania Vărsător

Explozie de trăiri și emoții pentru nativii zodiei Vărsător, care tânjesc după afirmarea sentimentelor sau doresc să se remarce într-un plan artistic.

Pe 20 martie, Soarele intră în zodia Berbecului, unde va rămâne până pe 19 martie și va străbate sectorul comunicării. Astfel, nativii se bucură din plin de această virtute care le facilitează succesul.

Aceștia pot lua parte la examene sau la unele verificări, în urma căror se vor bucura de apreciere. Acest succes va fi susținut și de intrarea planetei Venus în Berbec, care va tranzita casa a III-a a comunicării. Vărsătorii pot avea parte de oportunități sau de șanse care să-i pună în evidență și să le dezvolte mijloacele de exprimare.

Horoscop Urania Pești

Peștii pot avea, la începutul acestui interval, discuții cu membrii familiei pe seama unor chestiuni patrimoniale. Posibil ca aceștia să se confrunte cu reacții neașteptate tocmai pentru că intențiile lor greșit interpretate.

Nativii Pești pot atrage venituri, în perioada în care Soarele se află în Berbec (20 martie-19 aprilie), aspect astral care străbate sectorul banilor câștigați prin muncă proprie. Venus în Berbec le oferă de asemenea sprijin nativilor, ajutându-i să rezolve o chestiune care nu era soluționată. Context astral favorabil pentru Pești pe direcția de câștig.

Spre sfârșitul intervalului, peștii pot fi sensibili, introvertiți. Pot manifesta stări ciudate amplificate și de condițiile de stres.